Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בראשון מעבדה לאלקטרוניקה ומחשוב ברכב לבחור קוראים איל שווה לך לדבר איתו לגבי הבעיות במחשב/ממיר שיש לך ברכב מס הטלפון הוא-039526162 רחוב ההגנה 30 א.ת ראשון.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החל מדגם 05 הבעיה פותרה בכך שיצרן עידכן תוכנה במחשב.לגבי מה שיש לך אז כמו שאמרו,אם האוטו לא מזהם אז סע ותהנה מהרכב כי הוא מצויין ועדיף על מזדה או סיווק בשנתונים האלו.לי יש RUNX ואני אוהב לנהוג ונכון שאוטו עגלה אבל לפחות הרבה יותר נעים לנסיעה ויותר שקט משתי אחרות.

לגבי רפידות אז זה בולשיט,אני על 70K קילומטר והרפידות עדיין מקוריות.ובעיה במנועים פותרים פשוט מאוד,תחליף שמן סינטטי מלא בלבד כל 8-10K קילומטר.

יש לך אוטו באמת מצויין וחבל למכור אותו

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
החל מדגם 05 הבעיה פותרה בכך שיצרן עידכן תוכנה במחשב.לגבי מה שיש לך אז כמו שאמרו,אם האוטו לא מזהם אז סע ותהנה מהרכב כי הוא מצויין ועדיף על מזדה או סיווק בשנתונים האלו.לי יש RUNX ואני אוהב לנהוג ונכון שאוטו עגלה אבל לפחות הרבה יותר נעים לנסיעה ויותר שקט משתי אחרות.

לגבי רפידות אז זה בולשיט,אני על 70K קילומטר והרפידות עדיין מקוריות.ובעיה במנועים פותרים פשוט מאוד,תחליף שמן סינטטי מלא בלבד כל 8-10K קילומטר.

יש לך אוטו באמת מצויין וחבל למכור אותו

אתה לא על רפידות מקוריות אחרי 70K , אפילו אם אתה מאוד רוצה, אלא אם כן אתה כותב לנו מתעלה בצידי הדרך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
....לי יש RUNX ואני אוהב לנהוג ונכון שאוטו עגלה אבל לפחות הרבה יותר נעים לנסיעה ויותר שקט משתי אחרות.

אולי ה RUNX שלך עגלה.

לקורולה מנוע-גיר 1.6 מהטובים ב משפחתיות 1.6 : זריז, נעים, שקט וחסכוני. עגלה הוא לא.

פורסם
אולי ה RUNX שלך עגלה.

לקורולה מנוע-גיר 1.6 מהטובים ב משפחתיות 1.6 : זריז, נעים, שקט וחסכוני. עגלה הוא לא.

זה בתנאי שהמנוע עדיין לא נדפק.. חוץ מזה זה עדיין רק 1.6.

פורסם
זה בתנאי שהמנוע עדיין לא נדפק.. חוץ מזה זה עדיין רק 1.6.

לזכותה של הקורולה עומדים שילוב של מנוע 1.6 וגיר אוטומטים בין הטובים בקבוצה, ואכן הרכב מתנייד בצורה טובה מאוד.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

קניתי גם אני קורולה 2003 עם הנורה שדולקת ופתרו את הבעיה במוסך מורשה בסכום ממש לא רציני עשו לי רק עדכון מחשב ומאז הבעיה נעלמה (פחות מ3000 שח).

, הרכב נוסע טוב יותר וגם חסכוני יותר, 530 +\- קילומטר למיכל (55 ליטר מיכל), היה לי מאזדה 3 2005 רכב מהעבודה והוא גם 55 ליטר מיכל ואיתו הייתי עושה אולי 450 קילומטר על מיכל שלם.

אני מאוד מרוצה מהרכב שקניתי!!!!!

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי גם נתקל באותה בעיה בטויטה קורולה runx שנת 2003 ,

הרכב שלו גם לא היה מטופל במוסך מורשה אבל בגלל שזו בעיה שהייתה נפוצה בשנתונים האלו ולאחר דיונים רבים

עם מוסך מורשה טויטה בנתניה הם למרות הכל הסכימו לסדר לו את הבעיה בחינם .

ולכן עצתי היא אל תמהר למכור את הרכב כי סה"כ מדובר ברכב טוב , אלא תעשה יותר מאמצים לפנות למוסך מורשה ולהתעקש על כך שיסדרו לך את הבעיה הנפוצה הזו ואני מקווה שזה יוביל לתוצאות חיוביות .

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

לשני המגיבים האחרונים, השירשור הנ"ל הינו בן למעלה מ 10 חודשים..

לא שמתם לב לעניין ??

פורסם
לשני המגיבים האחרונים, השירשור הנ"ל הינו בן למעלה מ 10 חודשים..

לא שמתם לב לעניין ??

לא שמתי לב, אבל בלי קשר שיהיה לכל מי שקונה רכב כזה ומחפש תשובה..... אולי זה יעזור, כי אני נבהלתי אחרי שקניתי את הרכב וחשבתי גם שעבדו עלי ובסוף יצאתי בזול כי רכשתי את הרכב הרבה מתחת למחירון ובסוף אני מרוצה מאוד מהרכב... אז שאנשים שקונים את הרכב הנ"ל עם בעיה כזו שלא יבהלו.

רן

• תוכן חדש...