Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

almani vs jl audio w6

ג'ובני
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמעתי מספר מוצרים של אלמני.

בין היתר קומפוננטים וסאבים.

ואני יכול להגיד בלב שלם. שהם מעולים. פשוט מעולים. לעם הסיני.

ציוד הבינוני. הסאב בועט בהחלט. אבל אין קשר בינו והמוזיקה.

הקומפוננט חסר חיים. ופירוט. ובקיצור. לא התלהבות בגרוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקי אז אלמני לא יהיה הסאב הבא שלי.

מה כן?

כבר היה לי שרשור בנוגע לשאלות דומות כמו מה יהיה הסאב שלי.

תחשבו שכרגע אין איטום בדלת (דלת של פורד קונקט) וחסר מעט מה 80 הרץ הנמוכים שמיד וופר יודע לעשות כדי ליצור במה,איזה סאב ישתלב יותר טוב עם המוסיקה והסט ייחד?UP6I

W6? אנחנו מדברים על 12' כמובן מה היתם בוחרים?

באותה הקטגוריה, ואני שמעתי את ה אודיופיל של ג'נסיס 10' ומאד לא אהבתי,הוא מהיר הוא חמוד אבל באמת שהוא חמוד למוסיקת ג'אז וכאילה ולא יודע הוא לא באמת דומיננטי בשבילי,לא מספיק כנראה.

ג'ובני

פורסם

הגנסיס הוא סאב SQ אמיתי - הוא לא אמור להיות דומיננטי. הוא אמור להשתלב בלי שתשים לב שיש סאב .

מה בקשר ל IDMAX ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ודווקא לטעמי ה-W6 הוא הסאב הכי טוב מכל אלו שנרשמו כאן. שמעתי אותו, והוא ממש איכותי וחזק כשצריך. סאב ממש טוב!

בקשר לאלמני, לא יודע אם שמעתי את הדגם הזה אבל, שמעתי דגם של 700RMS שלהם כפול 2 (כלומר 2 כאלה) והם נשמעו זוועה והיו חלשים להחריד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עופר עכשיו אני מדבר עם מתן והוא מספר לי שהוא טיפה יותר דומיננטי מהאודיופיל והוא עדין ביחס לשאר אז נראה לי שאני והוא לא

ניהיה חברים.בגדול ידעתי את זה הרבה אמרו לי שהוא דופק נותק מכות ואתה לא באמת מרגיש מילוי של הרכב,לאילה שיש להם

קומפ טוב מקדימה שממלא להם את הנמוכים אולי לא יפריע.

ג'ובני

פורסם
עופר עכשיו אני מדבר עם מתן והוא מספר לי שהוא טיפה יותר דומיננטי מהאודיופיל והוא עדין ביחס לשאר אז נראה לי שאני והוא לא

ניהיה חברים.בגדול ידעתי את זה הרבה אמרו לי שהוא דופק נותק מכות ואתה לא באמת מרגיש מילוי של הרכב,לאילה שיש להם

קומפ טוב מקדימה שממלא להם את הנמוכים אולי לא יפריע.

לא כל כך הבנתי מה מתן סיפר לך ומה רצית להגיד האמת ..

לגבי ה W6 - אין ספק שמדובר בסאב משובח. לטעמי האודיופיל 12 טוב ממנו . אבל שניהם מעולים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא עשיתי ניקוד איזה פושע.

מה שרציתי לומר זה שמתן סיפר לי שהאודיופיל מזכיר באופי שלו את ה ID ולא דומיננטי במיוחד,נכון הוא משתלב מאד יפה עד כדי שפשוט מרגישים אותו במוסיקה.

זה גם מה שאני מחפש אבל הוא נשמע לי גבוהה מדיי,לא יודע נתן דפיקות כאילה של 100 הרץ.

היה לי מאד קשה למדוד למה היה מדובר במכשיר מיושן של אלפיין שלא נתן שליטה מלאה על אופי הסאב.

אציין שהסאב חובר למונו של ג'נסיס ומדובר בבחור מהפורום,הסט הקדמי היה XTANT שהו הסט הקודם שלי ובאמת התאכזבתי מהסאב הכל כך מדובר,יכול מאד להיות שהוא פשוט חתוך גבוה מהמגבר לבקשת הלקוח,(התקנה של יוסי).

מה עוד אפשר להגיד אני זוכר שהוא 250RMS זה לא הכל בסאבים מסוג זה נכון אבל עדיין נשמע לי די חלש ולא דומיננטי.

עד כה רק לפי שמיע של סאבים אחרים ולא ה W6 נראה לי שהוא יהיה הבחירה שלי,אפילו אתה אמרת משובח אני פשוט רוצה אחד שידע להשתלב יפה ויהיה מהיר וישלים לי את "החסר" מקדימה שבגדול הסט הקדמי כרגע יושב ללא איטום מקדימה מה שמונע ממני לחתוך את הסט נמוך בגלל חוסר אפקטיביות,וקיצוץ בטווח שמשלים כל כל אלמנט.

לכן חשוב לי שידע גם לרדת ממש נכון שרוצים אתה אולי שמעת אותו הוא יודע לרדת נמוך?

אגב ההגברה שלו תיהיה DLS A6

ג'ובני

פורסם

אני לא יודע מה שמעת ומה לא אבל אני עברתי על הכל:MORREL ,FOCAL, HERTZ,BOSTON...

ואהבתי דווקה את ALMANI .אישית אני מאוד מרוצה מהקומפ!

אף סט אחר לא יכל להעביר לי מוסיקת מטאל טוב יותר!

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• תוכן חדש...