Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להביא מערכת ב5-5ווחציK (גג)+התקנה וחיוט.אז ככה אני רוצה שהמערכת תייה מובנות מר"ד קומפונט סאב ומגבר.

אני נעול על הרמקולים של מוראל דוקט. ובקשר לשאר הרכיבים אני לא יודע מה ליבחור בהתחלה רציתי ליבנות מערכת אם 2 מגברים אבל זה לא יתאפשר מיבחינת תקציב אז אמרתי נוריד מגבר ואחרכך נישתדרג. עכשו אחרי שאני יקנה את הקומפונט ישאר לי בערך 4K חשבתי לקנות אולי את הסאב של קיקר cvr12 אבל אני יודע שאני יצטרך מדבר חזק כדי לנצל אותו כמו שצריך(ככה אמרו לי).אז אני צריך מגבר מיצד אחד חזקלסאב ומיצד שני לא בעוצמה גדולה שלא ישרוף לי את הרמקולים.אם יש דבר כזה אני ישמח מאוד להצלצות וגם בקשר לסאב לא מחייב את קיקר אם יש משהו אחר בבקשה תמליצו.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקח לי 3 פעמים לעבור על ההודעה כדי להבין מה אתה רוצה.

למה אי אפשר לרשום ככה: ?

התקציב שלי הוא:

הרכיבים שברצוני לקנות : סאב, קומפוננט , מגבר .

רכיבים שהוצעו לי: בלה בלה בלה (היא רוסיה..).

האם אתה מעוניין גם בר"ד, או שהוא כבר קיים?,אם כן איזה?.

הסט דוטק אוביישן מאוד מומלץ , לפי דעתי סט מצויין במחיר מעולה.

מה שכן הייתי מציע לך לבחון focal-ים וhertz-ים ולבדוק מה תאהב יותר הסאונד שונה לגמרי.

אם אתה מתכוון לרכוש את הCVR ממליץ לך לקנות 2 מגברים, ה1 יהיה 2 ער' שיגביר את הסט הקידמי, וה2 יהיה מונובלוק לסאב.

מורל : 1100

סאב + תיבה : 700+\-

מגבר 2 ער' : הייתי מחפש יד שניה בפורום, בסביבות ה1000-1500 ש"ח אתה יכול למצוא מגברים מאוד איכותיים

כגון XETEC\ZAPCO וכו'.

מגבר מונו-בלוק : יש לך מס' מונובלוקים בפורום של JBL601.1 אני חושב שהם יתאימו טוב מאוד לסאב.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תקציב מכובד... אני הייתי משתמש בו "קצת" אחרת...

הולך לרוני מ L&C ואומר לו את המילים - קלארוס, סנדאון 100.4, אסאסין, חיווט 4G, רדיו דיסק סביר. זהו.

חגי

...CASKA for life

פורסם

טוב קודם כול שתדעו שזה בן דוד שלי כתב את ההודעה לךכן היא לא מובנת ושלחתי הודעות למנהלים לעריכה..

אני ישמח אם תבי אלי קישורים לחלקים שרשמתה ובקשר לרוני שלחתי לו הודעה והוא לא ענה לי

פורסם

קודם כל - שוואיה שוואיה, רוני יענה לך..

כל המוצרים נמצאים באתר www.loudnclear.co.il

תעשה חיים

עצה - אל תתן לכסף קטן לשחק תפקיד - גם אם בסוף תידרש להשקיע 6000 - זה שווה אם אתה מקבל מוצרים וסאונד איכותיים שימנעו ממך אח"כ להחליף ולשדרג הכל...

חגי

...CASKA for life

פורסם

זה ביכלל יכנס בתקציב של 5 וחצי? כולל התקנה או שסתם זרקתה לי פה מוצרים בשוווי גדול מאוד האם סב הוא יותר חזק ואיכותי מהקיקר l7 שהם באותו תווך מחירים

פורסם

מה אתה בא אלי מרים ידיים וזה אתה לא רוצה לעזר להמליץ להסביר לא צריךך אתה בונה לי מערכת בתקציב של יותר מימה שביקשתי ביכלל ואחרי זה שאני מבקש להשוות בין מחירים אתה בא ליאיכות לא אכיות מרים ידיים וזה תודה רבה על מה שעזרת עד פה ושייהייה לך יום טוב

פורסם

רגע אין מה להתעצבן.:-D

רק רוצים לעזור (יש שרוצים יותר, ויש שרוצים פחות)

אני הייתי עושה את הדבר הבא:

סט קומפוננט של מוראל דוטק אובישן:1200ש"ח http://zap.co.il/model.aspx?modelid=577156

למרות שאולי כדי לך ללכת על המוראל היבריד יקר יותר ב100 ש"ח ויותר איכותי.(תבדוק אותי גם בזאפ)

מגבר טוב יד שנייה ב1200 ש"ח.

סאב סביר +משהו כמו:סרווין וגה.(הייה לי אותו באמת סאב מוצלח) סאב מעולה ונציל http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12375 1000 ש"ח כולל תיבה.

רדיו דיסק או יד שנייה אלפיין או משהו או שתלך על חדש תקציב 1300 ש"ח.

התקנה ב700 ש"ח(כולל חיווט יד שנייה טוב)

והנה לך מערכת מעולה עם אפשרות להשתדרג בעתיד.

בהצלחה.

פורסם

מגבר סאנדאון 1800 ש"ח

קומפוננט קלארוס 1900 ש"ח

סאב אסאסין 1000 ש"ח

התקנה 500 ש"ח (בדרך כלל זה היה עולה יותר אבל אם תקנה את כל המוצרים אצלהם..)

רדיו דיסק בסיסי - קנווד/פיוניר/פנסוניק חדש או יד שניה (שלוש יציאות למגברים + 4V PREOUT ) - בערך 800 ש"ח

סה"כ 6000 ש"ח - וזה בלי להתווכח על מחירים...

אפשר להשוות את זה למערכת של סרווין וגה ומורל דוטק ? - מצטער פשוט אי אפשר....

אני לא אחד שהולך אחרי העדר אבל המחירים והרמה מדברים בעד עצמם.

חגי

...CASKA for life

פורסם

מסכים במקרה הזה עם חגי . אומנם יש פה חריגה מסויימת מהתקציב אבל היא ללא שום צל של ספק מוצדקת מבחינת התמורה ובסכום הזה המערכת שתתקבל מצויינת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה לא שמת לב שאנשים זורקים פה סאנדאון ואסנדנט אודיו כל היום ?

זה שהחברות ואלמנטים מעולים ומביאים משב רוח מרענן לשוק, אין ויכוח.

אבל כמה מחברי הפורום באמת שמעו אותם בכלל ?

זה עדר.

...CASKA for life

פורסם

אתה בטוח שהיבוריד עולה 100 שקל יותר אתה (אני גם שאלתי את זה ליפני ופתחתי תר"ד)ואמרו לי שזה טעות גדולה. עכשו השאלה שלי היא אם ה L7 הוא איכותי הוא סתם רק רעש כמו שאמרו פה

• תוכן חדש...