Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כיום מותקן אצלי סט של מורל הייבריד אוביישן ומוגבר ע"י מגבר של פיניקס גולד שעושה עבודה טובה ונאמנה.

כרגע אני חושב על הוספת סאב וופר,כנראה jl audio w3.

בעיקרון חשבתי לקנות מגבר מונו ולהישאר עם המגבר של פיניקס גולד אבל אני מעדיף כמה שפחות אלמנטים במערכת וגם בבגז' מבחינת נוחות.

ראיתי שיש כמה מגברים טובים שהם 3 ערוצים.

ראיתי שיש לאודיסון בסידרת ה-lrx מגבר 3 ערוצים ורציתי לדעת איך הוא מבחינת איכות ומה המחיר שלו בארץ.

למען האמת יש לי אולי אפשרות להביא אותו מחנות באיטליה ורציתי לדעת עם מישהו יודע מה המחיר של המגברים של audison באיטליה.

ועוד משהו קטן,אולי מישהו יכול להמליץ על מגבר אחר של 3 יציאות שיוכל להגביר את הסט אפ הנ"ל בצורה טובה ובתקציב לא מטורף.

תודה רבה לכל מי שיעזור.

הנה קישור למגבר3 ערוצים מסדרת srx:

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=SRX3

וקישור למגבר 3 ערוצים מסדרת lrx :

http://www.audison.eu/index_main.php?Section=LRX31k

פורסם

קשה למצוא מגבר 3 ערוצים שיתן הספק באמת חזק בערוצי הסטריאו

ה- LRX יכול מאוד להתאים, אבל הוא יהיה יקר מאוד 4K+

ה- SRX החדשים מאוד מוצלחים ביחס לקודמים, אבל שוב זה יגרור מחיר כבד 3K+ (אני משאר)

אין יותר נוח ממגבר 2 ערוצים טוב ומונו חמוד, במיוחד שסאב כזה כמעט כל מונו יכול להגביר.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות.

אם אפשר לדעת בבקשה מה המחיר של ה-dls a5 בארץ?

אם אפשר לדעת בבקשה איפה אפשר לבדוק מחירים של מוצרים של audison בארץ או אם מי אפשר לדבר בקשר למחירים שלהם?

כי שוב פעם יש לי אופציה להביא משהו שלהם מאיטליה כי מצאתי חנות בפירנצה שמוכרת את המוצרים שלהם אבל לא ראיתי אתר שלהם או משהו שאפשר לבדוק דרכו את המחירים שלהם.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

בעיקרון עדיין לא נסגרתי על תקציב מדוייק,אני מעדיף לשמוע המלצות ומחירים לגבי המגברים ואז להחליט מה יעמוד בתקציב ובמבחן האוזן ומה לא.

פורסם

את הDLS עדיף שתרכוש בחו"ל, המחירים של סדרת האולטימייט כולה מעל ה4000 ש"ח בארץ.

אני ממליץ לך גם על הS44 של TRU THECNOLOGY עולה בארץ באיזור ה3200 ש"ח.

אם אתה הולך על W3 אז תלך על גרסאת הסליל בודד 4 אוהם וכך תוכל לעבוד עם כמעט כל מגבר בגישור על הסאב הזה.

בנוגע לאודיסון:

האודיסון LRX3.1K הוא מגבר מעולה, זה מגבר קלאס AB עבור 2 הערוצים שנותנים ב4 אוהם 160-170 וואט RMS.+ מגבר מונו קלאס D שנותן 1150 וואט RMS ב2 אוהם וכל זה במגבר אחד.

המחיר שלו אבל לא ממש זול.

under construction..

• תוכן חדש...