Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 98 לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הלכתי לבדיקה עם דייטסו שרייק 98 130000 ק"מ יד שנייה פרטי ליסינג לשעבר בבדיקה :תושבות מנוע פגומות לחלוטין(טוענים שאין כלל תושבות ) , ובגלל זה כל הרכב רועד , נזילות שמן מהגיר מהמנוע (טוענים שהכל שם ממש נוזל) נקישה מהגיר במעבר הילוכים , רכית אוויר לא עובדת ,רכב סובל מהיגוי לא נכון פרונט ובגלל זה הצמיגים הקידמיים נשחקו יותר , שמן שחור מנוע שורף שמן ,בעיה במערכת הקירור -טוענים שסרקלוציה לא תקינה לבדוק שריטה בשמישה קידמית ,שסי נקי לחלוטין אך הוחלף כנף קידמי ,האמת בנסיעה שנתתי גז שומע רעש ממש די חזק והרכב מושך ימינה בצורה שאפילו אני הרגשתי , כמה יש להוריד על רכב כזה ? מחירון 25000 ללא שיקלול הליסינג , האם כדאי בכלל לגעת ברכב ?

בברכת חג שמח ובתודה מראש

פורסם

על פניו נשמע מהתיאור שלך שהרכב מוזנח ונדרשת הוצאה כספית לא קטנה כדי להחזיר אותו למוטב.

הבעיה עם רכב כזה, שהוזנח לרמה עצובה של ממש, היא שאתה יודע איפה אתה מתחיל אבל לא יודע איפה זה מסתיים.

די בקלות אני סופר כאן תיקונים בשווי 2000-3000 ש"ח, וזה אם מקווים שהמנוע תקין ומדובר בסתם כסת"חים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קשה לי להאמין שהקילומטרא'ז אמיתי במיוחד לאור העובדה שהרכב היה בעברו בליסינג ואולי רק שם עבר את הקילומטר'ז הזה.

בלוק המנוע של הרכב ידוע ברגישותו לשימוש במי ברז במקום נוזל קירור ייעודי וודא שאין ברדיאטור מים במקום נוזל קירור ושאין בדו"ח הבדיקה הערה לגבי ריקבון /קורוזיה במנוע זה עלול להיות סעיף שאינו כיסתוח כלל ועיקר.

וכמו שאמר המגיב הקודם הרכב מוזנח ולא ממש שווה קנייה אלא אם תשחט את המוכר בלפחות 5-6 אלפיות למטה מהמחירון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...