Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצ"ב תוצאות בדיקת רנו מגאן שנת 2003 ידנית, קילמוטראז כ-100,000.

מחיר המחירון הוא 44,000 ש"ח.

מה אתם אומרים על הבדיקה וכמה לדעתכם אפשר להוריד ממחיר הרכב?

תודה ושבת שלום

פורסם

בסה"כ המצב סביר.

יש לך תושבות מנוע להחליף, 2 בולמים קדמיים, רדיאטור וצנרת.

לא יודע מה זה "פנסים פגומים" אני מניח שהם שבורים.

תתקשר למוסך מורשה של רנו, תבקש הצעת מחיר לדברים שנכתבו שם.

אם תקבל הורדה על הסכום הזה ממחיר המחירון + 1000-2000 ש"ח, אז יש לך עסקה נאה.

פורסם

לפי הבדיקה הבולמים הקדמיים דורשים החלפה,צמיג אחורי ועוד שאר ירקות הם לא הכי משמעותיים.

אותי היה מטריד בתור קונה פוטנציאלי העניין של החלפת מכסה מנוע (תאונה ? אם כן באיזו עוצמה ?) ואולי איזו ירידת ערך,כדאי לשאול אם יש דו"ח שמאי,אם כי זה לא ממש רציני אבל יכול לשחק לטובתך בעוד כמה אלפיות למטה במחיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבדיקה לא רעה בסה"כ,למרות שמשהו בה נראה לי מעט חשוד באיך שהיא יצאה.חסר בה הרבה מהכסת"ח המוכר ולכן חשדהו...

לא רשמת יד???

הק"מ לא בשמיים אבל גם לא נמוך.

כן הייתה פגיעה בדופן והחלפת מכסה מנוע,לא בהכרח משהו רציני אבל לא היה לזה הרבה יחס בבדיקה.

נניח והרכב יד ראשונה ולאור הממצעים אני לא הייתי מציע יותר מ-37K עבור הרכב,יותר לכיוון ה-35K אפילו.

נכון כשקונים רכב לא אמורים לחשוב כבר על המכירה שלו. אבל ברכב מהסוג הנ"ל צריך לקחת בחשבון ולכן המחיר הזה.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• תוכן חדש...