Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם אני מקווה שלא שחכתם אותי פשוט לא היתי פה הרבה זמן הייתי שבועיים וקצת בטירונות ויצאתי לחג.

אז ככה הרכב שלי בכל השבועיים וחצי האלה לא זז בכלל באתי להניע ולא הניע ניסתי בדרדור הניע,עשיתי סיבוב של חצי שעה בערך כדי לראות אם הבעיה במצבר כדיי שיטען את המצבר אם זאת הבעיה,לאחר שנסעתי וחזרתי לבית חניתי את הרכב אמרתי בוא ננסה ניסתי ולא עדיין לא הניע המצבר פשוט גמור,ממה זה יכול להיות?

HONDA

פורסם

קודם כל, הודעה הזאת מתאימה יותר לפורום טכני.

דבר שני, אם המצבר גמור, אז הוא לא נטען יותר. לפי דעתי, כדאי לך להתחיל מהחלפת מצבר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם בזמן שהרכב מונע דולקת נורת המצבר? בכל מיקרה יש לבדוק טעינה בזמן שהרכב מונע בכדי לשלול אפשרות שהאלטרנטור תקול, כמו כן לבדוק את הקיבוליות של המצבר בעזרת מכשיר מתאים.

פורסם

עניין דומה נדון בהרחבה לא מזמן. בצע חיפוש.

על רגל אחת- נשמע שהמצבר התרוקן. יש לטעון אותו בעזרת מטען חיצוני ולאחר מכן לבדוק את מצבו. אם מדובר במצבר בעל פקקי מילוי מים בדוק את גובה האלקטרוליט.

אם הרכב עומד לתקופות ארוכות כאלו כדאי לנתק את ההדק השלילי ולהרחיקו מהקוטב.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה,קיבלתי רכב מהעבודה, וברכבי הפרטי, יש מצבר ללא תאריך,כשבוע עשיתי רק פעם אחת סיבוב.לאחר מכן האוטו לא הניע,הנעתי עם כבלים,הניע במכה ראשונה,לאחר מכן עשיתי סיבוןב של כ 3 קמ,יום למחרת האוטו הניע אבל התאפסו השעונים,לאחר מכן עוד סיבוב של 8 קמ,יום למחרת האוטו הניע מכה ראשונה,כעבור עוד יום הלכתי להניע רק,האוטו הניע.

כעבור יומיים הלכתי להניע,האוטו שוב לא הניע בכלל.האם המצבר גמור בוודאות? כי נסעתי עליו 14 חודשים יום יום וכלום לא קרה,מאז שלא נסעתי יום יום ברכב כל הבלאגן התחיל.תודה לכולם.(אני יודע שאני צריך ללכת לחשמלאי רכב שיבדוק את המצבר בעומס,יכול להיות שצריך רק להטעין אותו?

• תוכן חדש...