Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו שרוצה לקנות ממני הרכב. סוכם שאני אעביר טסט השנתי, אתקן הנדרש ואז הוא קונה.

המצב כרגע - הערה אחת בטסט שיש לתקן וביום ראשון אפשר לסגור עסקה.

הוא מצלצל אליי כל יומיים לדעת האם כבר הכל בוצע, כלומר מאד מעוניין. המחיר סוכם, תנאי המכירה סוכמו, הוא ראה את הרכב והרכב מוצא חן בעיניו. נותר רק העברת בעלות.

האם בכל מקרה כדאי לי כמוכר לכתוב זכרון דברים?

ואם כן - מה נהוג לכתוב בו?

ולמה בעצם אני נדרש לכך לאור העובדה שהעיסקה נראית סגורה (אני נתתי לקונה דברתי שלא אנסה למכור למישהו אחר, והוא מראה את כוונתו בכך שמצלצל אליי בתדירות).

פורסם

במקרה שלך לא נראה שיש לך מה למהר לחתום על זכרון דברים כרגע.

למרות שאני כבר למדתי על בשרי, לא להאמין לאף אחד עד שכסף מחליף ידיים וזכרון דברים נחתם. ההתלבות של הבחור יכולה להעלם ברגע וגם ההשקעה שלך. במקרה שלך זה לא כל כך קריטי כי טסט בכל מקרה צריך להעביר.

אבל בכל מקרה, אני חושב שכדאי לחתום על זכרון דברים לפני העברת הבעלות. זכרון דברים טוב מגן עליך כמוכר (וכמובן גם על הקונה) ומונע ויכוחים בעתיד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם הקונה מעוניין ברכב, וחושש שתמכור לאחר, מקובל שהוא משאיר לך סכום מסויים "על החשבון".

אתה מתחייב שלא תמכור את הרכב לאחר עד תאריך שתקבעו, בו הוא יקנה את הרכב.

אם הוא מבטל את העסקה ביוזמתו - הסכום נשאר אצלך (מעין פיצוי על כך שיכולת למכור לאחר, לא עשית זאת ואולי פספסת הזדמנות).

אם העסקה לא יוצאת לפועל מסיבה שאינה תלויה בו (נניח והרכב נגנב לפני המכירה) אתה מחוייב להחזיר לו את המקדמה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מוכן להגיד לך מניסיון שחוויתי על בשרי,הלכתי לקנות אופנוע וסגרתי עם בנאדםו הכל, על זה שהאופנוע נראה לי ואני רק רוצה להעביר אותו בדיקה,סגרנו הכל את מועד הבדיקה שזה היה למחרת ומקום הבדיקה,מכיוון שזה בשבת לא רציתי לשים כסף על החשבון, לא נהוג לפחות (הייתי עם אבא שלי ככה הוא אמר לי),הייתי רציני וסגרתי הכל בלחיצת יד.

הגעתי הבייתה ובערב התקשרתי אליו לבדוק שהכל בסדר ולהגיד לו באיזה מוסך לעשות את הבדיקה, הכל היה בסדר.

למחרת קמתי על הבוקר התקשרתי אל הבנאדם כדי לבדוק אם הוא יצא,אז בשיא חוצפתו הוא אמר לי" מצטער מכרתי את האופנוע".

מה לעשות לא התעצבנתי רק התאכזבתי ממילה של אנשים.כי לא נראה לי שיש לי לב לעשות את זה לבנאדם.בכל מקרה איחלתי לו בהצלחה וזהו ככה נגמר הסיפור.

אז אל תאמין לכל אחד.

בהצלחה.

פורסם
אם הקונה מעוניין ברכב, וחושש שתמכור לאחר, מקובל שהוא משאיר לך סכום מסויים "על החשבון".

אתה מתחייב שלא תמכור את הרכב לאחר עד תאריך שתקבעו, בו הוא יקנה את הרכב.

אם הוא מבטל את העסקה ביוזמתו - הסכום נשאר אצלך (מעין פיצוי על כך שיכולת למכור לאחר, לא עשית זאת ואולי פספסת הזדמנות).

אם העסקה לא יוצאת לפועל מסיבה שאינה תלויה בו (נניח והרכב נגנב לפני המכירה) אתה מחוייב להחזיר לו את המקדמה.

במקרה שלי מדובר בבחור בריטי (מנומס לחלוטין) ואני יש לי נימוסים בריטיים... בהנחה שלא ישנה את דעתו (כי אני שומר הרכב עבורו) - האם יש צורך בזכרון דברים?

פורסם

שיהיה בריטי שיהיה קווקזי, שיגיע אליך יתן לך 10% מערך הרכב תכתבו שעד תאריך אתה מחויב לתת לך את הרכב וכנ''ל לאותו תאריך הוא מחויב לתת לך את הכסף עבורו וזהו שניכם מכוסים מכאן ומכאן.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...