Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כיצד ניתן יהיה להדביק מראה מרכזית (זאת שיושבת בשמשה הקדמית) שהחליטה לנשור לה ממקומה?

האם סיליקון יעשה את העבודה?

במה זגג רכב משתמש?

תודה על כל עצה, הרכב הוא 205 שנת 93'.

פורסם

סיליקון לא יעשה את העבודה.

דבק 3 שניות וכו', דבק מגע ודבקים סטנדרטיים אחרים גם לא יעשו את העבודה.

נמכרת ברשתות ACE, הום סנטר וכו' ערכה להדבקת מראה מרכזית. השתמשתי בעבר בערכה כמה פעמים, ההדבקה מחזיקה מספר חודשים עד חצי שנה.

אחר כך הדבקתי אצל זגג רכב, לקח 30 ש"ח או משהו כזה, החזיק שנה בערך, חזרתי אליו להדבקה חוזרת עוד פעמיים-שלוש, ואז מכרתי את האוטו.

פיתרון ארוך טווח אני לא מכיר.

פורסם

שכחתי לרשום, ניסיתי להדביק גם עם אפוקסי.

נפל אחרי יומיים, וגם הזכוכית באיזור ההדבקה התפוררה קצת, ובפעמים הבאות נאלצתי להדביק את המראה טיפה מתחת למקום המקורי.

יהיה לך קשה לקבע את המראה למקום בפוזה ובלחץ הדרוש במשך זמן ההתייבשות של האפוקסי (24 שעות).

אין לי מושג, באיזה דבק משתמשים הזגגים. אה, הזגג גם שייף לי את שטח ההדבקה של המראה, מה שאני לא עשיתי.

אני רק ניקיתי אותו עם ספירט, כמו שכתוב בהוראות, שמצורפות לערכה.

פורסם

זהירות, דבקים או חומרים שלא יעודיים להדבקת שמשות עלולים לגרום להסדקות השמשה. יש לזגגים דבק יעודי לשמשות שאיתו מדביקים גם את המראה המרכזית, גש לזגג או קנה דבק שמשות על בסיס אוריטן.

פורסם

שמע לעצה שלי, לא פעם ולא פעמיים עפו לי המראות המרכזיות ופשוט הלכתי לזגג והוא ניקה את הדבק הישן ושם דבק מיוחד והדביק לי את המראה ואמר לי לגעת בה עד למחרת בבוקר ושלח אותי לשלום, בירושלים א.א גלס עושים את זה בחינם גם כן.

אם תשים דבק 3 שניות הוא יפוצץ לך את השמשה...במקום שאני עובד אחד העובדים רצה להדביק כבל של אנטנה של קשר של מונית עם דבק 3 שניות לזכוכית הקדמית והוא אכן עשה זאת אבל אחרי עשר דקות שבעל הרכב סגר את הדלת של הנהג השמשה פתאום נסדקה סדק גדול מאוד

פורסם

לפני זמן מה הגיע אלי בלילה חבר עם הרכב של אביו כשהמראה המרכזית בידיו לאחר שנפלה עם חתיכות זכוכית מהשמשה והוא ניסה להדביק אותה עם מס' דבקים (סיליקון, דבק מגע וכו').

גירדתי מהמראה ומהשמשה בעדינות את חתיכות הדבקים הישנים ולקחתי אפוקסי פלסטלינה (פרופוקסי - הפלסטלינה האפורה הזאת שמתקשה ונהיית כמו אבן..), מרחתי בזהירות בתוך השקע שנוצר בשמשה הקדמית ולתוך "יציקת" הפרופוקסי דחפתי את המראה.

קיבוע זמני עם מסקנטייפ נתן למראה להישאר במקום עד שהדבק התקשה והרכב נוסע עם המראה הזו כבר מספר חודשים והחבר שלי מאושר. :-)

• תוכן חדש...