Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד חצי שנה בעזרת השם אני מתכנן להשתחרר מצבא הגנה לישראל ולטוס לאנגליה בשביל לייבא רכב.

עכשיו השאלה שלי היא כזו, אני מחפש משהו מעניין (קרי טויוטה סופרה / סליקה או מיצובישי אקליפס / 3000GT )

מה ההצאות שלכם למי שמכיר ואיזה צרות חברינו במכס ומשרד הרישוי יכולים לעשות לי על רכב שכזה (שמין הסתם לא יהיה חדש ואפילו דיי ישן - 96-7-8 ) ?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

האמת אני לא יודע הרבה על יבוא רכב רק העובדה המעניינת שעד כמה שלי ידוע באנגליה ההגה בצד השני, ו אני חושב

שזה יכול להוות בעיה.

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

אין מצב, מודל ישן מידי, הגה בצד הלא נכון.

תעשה חיפוש בפורום תחת "יבוא אישי", תקרא קצת, ואז תקבל פרופורציות נכונות לגבי יבוא רכב.

פורסם

מבחינת ההגה אין בעיה, כי יש באנגליה מספיק רכבים מכל הדגמים עם הגה שמאלי, ככה שזה לא מהווה לי שום בעיה

החששות העיקריות שלי באמת הן מבחינת שנה ואם יעשו לי בעיות על דגמים ספציפיים, ובכלל מה עדיף

פורסם

ומתחת ל 30 שנה.

בקיצור, רעיון הזוי ולא מציאותי לחלוטין, לא הכנת שיעורי בית וככה הרעיון שלך נראה!

*ניתן ליבא רכבים מקסימום בני שנתיים או רכבי אספנות בני 30 ומעלה.

*באנגליה ההגה במקום הלא נכון.

*באנגליה מספר הפרטים בעלי ההגה השמאלי נמוך מאוד.

*למה בכלל להגביל את עצמך מראש ולא לחפש את אותם רכבים בגרמניה, איפה שהמבחר הרבה יותר גדול , ההגה בצד הנכון והמחירים הרבה, הרבה יותר זולים.

תחשוב על משהוא חדש בשמירות שעוד נשארו לך בצה"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבעיה העיקרית בגרמניה זה שכולם מדברים שם גרמנית, ואני לא יודע גרמנית

והקטע לגבי השנתון נראה לי מוזר כי ראיתי באתר של משרד הרישוי רשימה של" רכבים מאושרים לייבוא" או משו כזה של שנת 2003-4-5 (מבחינת השנתון של הרכב) אז אני לא יודע עד כמה העניין של השנתיים באמת תופס

פורסם

והקטע לגבי השנתון נראה לי מוזר כי ראיתי באתר של משרד הרישוי רשימה של" רכבים מאושרים לייבוא" או משו כזה של שנת 2003-4-5 (מבחינת השנתון של הרכב) אז אני לא יודע עד כמה העניין של השנתיים באמת תופס

תופס גם תופס. הרשימה באתר של משרד הרישוי מדברת על כלל הרכבים בישראל. אם תסתכל במדריך המכס

תוכל לראות בברור את החוק שאומר שהרכב המיובא יהיה לכל היותר בן 24 חודשים מרגע ייצורו ועד רגע כניסתו לארץ.

לגבי גרמניה- האנגלית שלהם ברמה מצוינת. אמנם המבוגרים שבהם קצת מתקשים, אבל הדור הצעיר מדבר ברמה טובה

כמו בכמעט כל מקום בעולם.

בכל אופן, אם אין לך כ-200 אלף שקלים ומעלה (אפשר גם בקצת פחות להביא רכבים מעניינים) אין לך מה להיכנס לייבוא אישי.

מצטער להיות זה שהורס לך את החלום של אחרי הצבא, אבל יש מציאות :)

והדברים נאמרים מתוך ניסיון. יצא לי לחוות תהליך יבוא של יותר מרכב אחד.

Lexus CT200H

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מה גורם לך לחשוב שישראלי בן 18 יודע לדבר אנגלית ואיש עסקים גרמני יודע רק גרמנית?

בקיצור, אני חוזר שנית, לא עשית שעורי בית בעניין, תלמד את הכל על בוריו מהתחלה וכשתבין מי נגד מי, תמשיך לשאול.

אין פה "נראה לי" או "נראה לי לא תופס", מקסימום בן שנתיים או מעל 30 שנה ,נקודה!

פורסם

בעיניין יבוא רכב שהוא יותר מבן שנתיים ופחות מ-30 שנה, קיימים מקרים יוצאי דופן:

1. עולה חדש.

2. ככל שידוע לי תושב חוזר גם.

באמת חבל שבארץ מגבילים יבוא של מכוניות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

1. ברור מדבריו שהוא לא עולה חדש ולא תושב חוזר כך שזה לא רלוונטי.

2. כשתרצה למכור את הרכב שלך ואני אייבא בדיוק את אותו רכב ואציע אותו למכירה ב 30% פחות אז גם תגיד איזה כיף שמותר ליבא כל רכב מכל שנתון?

פורסם

אוקיי, הבנתי שהחלום הוורוד שלי לא כלכך וורוד (כמה מפתיע באמת)

אז איזה אפשרויות אחרות אתם יכולים לתת לי בהתחשב בקריטריונים הבאים

הנעה אחורית (רצוי, לא חובה)

קלות טיפול

מראה (כי גם זה חשוב אין מה לעשות)

והכי הכי חשוב, התנהגות ושמחת חיים (פשוט שיהיה כיף לנהוג בו)

חשבתי על פוקוס ST ששמעתי עלייה רק דברים טובים וטויוטה סליקה שלא שמעתי עלייה כלום

אבל מה עוד? מה אתם יכולים להציע?

פורסם

אין בארץ פוקוס ST (ומעניין היבוא האישי ירדנו כבר, לא?).

ציין תקציב בשביל עזרה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

חס וחלילהף לא ירדנו מעניין היבוא, ירדנו מעניין השנתון החופשי, עכשיו רק צריך לחשוב על משהו טוב אבל חדש

פורסם

לגבי גרמניה- האנגלית שלהם ברמה מצוינת. אמנם המבוגרים שבהם קצת מתקשים, אבל הדור הצעיר מדבר ברמה טובה

כמו בכמעט כל מקום בעולם.

למה לדבר שטויות ? האנגלית שלהם איומה אם בכלל (לרוב בכלל לא מדברים).

והיות ואני מתגורר בברלין, הוויכוח מיותר בנושא זה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...