Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שבועיים, שישי בצהריים, יצא לי להתקשר למשטרה על נהג-קלנועית שנסע בכביש בין-עירוני, באמצע הנתיב השמאלי - מן הסתם על 10-15 קמ"ש.

אח"כ מתפלאים..:screwy:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הקשישים האלה עושים שטויות על הכביש ורייסים עם חברים שלהם עושים פוזות נוסעים במהירות מופרזת אחר כך מתפלאים שהם עושים תאונות.

אגב ידוע לי שהקלנועית הזאת גודשת.

S2000

פורסם

לפני כשנה או משהו, מכונית שנסעה בנתיבי איילון פגעה בקלנועית, כמובן שהזקן מת, והנהג רכב יצא אשם. (!!!)

השופט קבע שהוא אשם במותו ונתן לו עונש מאוד כבד, אני כבר לא זוכרת מה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
הסימנים אפילו ארוכים יותר מ-20 מטר אין ספק המהירות הייתה גבוהה למדי.

בשטח עירוני מותר 50 קמ"ש (אלא אם הוצב תמרור המורה אחרת).

לא אחת ולא שתיים חברים הגיבו בפורום וכתבו שחריגה קלה במהירות, היא בגדר הסביר.

בשטח עירוני אל אחת כמה וכמה יש לנהוג במשנה זהירות.

הנה ההבדל בין לנסוע 60 קמ"ש לבין לנסוע 40 קמ"ש

בכביש יבש:

ב- 60 קמ"ש מרחק תגובה 12 מ' + מרחק בלימה 24 מ' = 36 מ'.

ב- 40 קמ"ש מרחק תגובה 8 מ' + מרחק בלימה 10 מ' = 18 מ'.

לפעמים זה ההבדל בין חיים למוות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
המכוניות האלה צריכות להיות מזמן במוזיאון !!

אם זה היה אוטו חדיש אולי מרחק הבלימה היה קטן והקשיש היה ניצל.

לא, המכוניות האלו הן בסדר דווקא, עובדה שהן עדיין די נפוצות בארץ ובאופן כללי בעולם.

הדעה שלך די מגעילה כי אתה טוען שאנשים עם פחות מ15K שקל לקניית רכב לא צריכים אפילו לקנות אותו.

הבעיה כאן הייתה שילוב של גורמים (קשיש לא זהיר ונהג מעל המהירות המותרת), ולא קשורה לרכב עצמו. גם עם מאזדה 3 זה היה קורה.

פורסם

כל מה שכתבתם טוב ויפה...

אבל למה צילמת את המצבר ? פעמיים ??

אם הנהג נסע 55 קמ"ש, הוא לא הפריז במהירות. ע"פ החוק מותרת סטיה של 10% מהמהירות המותרת.

אם על זה מגיע לו עונש, שיורידו את המהירות בעיר.

ועוד אומרים שלקלנועית בכלל אסור להיות על הכביש, אז על איזה עונש לנהג אתם מדברים ?

והקשיש, שאלוהים יברך את נשמתו וינוח על משכבו בשלום.

פורסם

יוסי, בלי קשר לרכב, באילו מדינות בעולם המערבי תוכל למצוא רכבים בני למעלה מ20 שנה נוסעים על הכביש בתור רכב יומיומי של אנשים ?

כי כמה שזה ישמע מוזר, בביקורי האחרונים בחול התקשתי למצוא מכוניות בנות למעלה מ10 שנים על הכבישים.

פורסם

רוברט,

ע"פ איזה חוק מותרת סטיה של 10 אחוז ?

אין חוק כזה.

זה שבד"כ אכיפה מתבצעת על מהירויות גבוהות יותר, לא אומר שיש חוק, אלא אומר שיש רצון טוב של השוטר לתפוס את היותר עבריינים.

דיסקו,

תבקר בקובה ותגלה שמכונית בת 10 היא חדישה יחסית לנעשה שם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ממתי קובה נחשבת למדינה מערבית ? :roll:

ייבוא המכוניות לקובה, ברובו הכמעט מוחלט, הופסק בעקבות ניתוק הקשרים בין ארה"ב לקובה.

ככה שרוב המכוניות שם הן אמריקאיות ממודלים הקודמים ל57.

וד"א,

רציתי לבקר עכשיו בקובה (כבר היו לי כרטיסים לטיסה למדריד ביום שני ה29 לספטמבר), אבל יש לי חברים פחדנים.

פורסם
כל מה שכתבתם טוב ויפה...

אבל למה צילמת את המצבר ? פעמיים ??

לא צילמתי את המצבר פעמים , זאת לא אותה תמונה אם תשים לב בתמונה אחת צילמתי את המהומה הכללית והמצבר נכנס איכשהו לתמונה ופעם השנייה צילמתי את המצבר (היו שתי מצברים).

מי ששאל אם זה בחולון , אז לא זה התרחש בישוב מגורי , מושבה קטנה ליד הכנרת מקום כזה שכולם מכירים את כולם ולכן אני מכיר גם את הנהג הפוגע ואת הקשיש אני מכיר באופן כללי .

בקשר לחוק שאסור לקלנועית לסוע על כביש אז לפי מה שאני יודע יש לקלנועיות האלו היתר לנסוע בקיבוצים ובמושבים אז ככה שבמקרה הזה זה כניראה לא יתפוס.

בהחלט אין ספק שהקלנועיות האלו אינן בטוחות או יציבות בכלל הקשישים שנוהגים עליהם אלו ברובם חסרי רישיון נהיגה, אין להם ממש מושג מה לעשות על הכביש והחושים שלהם בטח לא מחודדים כמו פעם בעיקר הראיה והשמיעה.

במושבה אצלנו יש לא מעט כאלה וכבר היו לא מעט מקרים שקשישים התהפכו עם הקלנועיות האלו , מניסיון הקלנועית הזאת מרימה גלגל בכל פניה חדה קצת (בעיקר האלו עם ה-3 גלגלים).

פורסם

לא מותר 55 קמ"ש ואף לא 50 קמ"ש באופן מובן מאליו.

המהירות המותרת הינה עד 50 קמ"ש(אלא אם צויין אחרת) וכל מהירות בכל דרך חייבת להיות מותאמת לתנאי הדרך, כך שגם 50 קמ"ש יכול להחשב כמהירות מופרזת ליד מעבר חציה, בי"ס, גן-ילדים וכד'.

אגב, התקנה על איסור נסיעת קלנועיות בכבישים התקבלה כבר באמצע 2005 והיא חלה רק על קלנועיות צרות, הקלנועיות הרחבות אסורות בנסיעה על מדרכה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...