Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ספורט מוטרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערב יכלול- הרצאת אורח של נהג ונווט ראלי , סרטי וידאו של אליפות אירופה בראלי-קרוס ובונוס בדמות הסרט הרשמי של סדרת ה-NASCAR

בגדול זה מפגש לשוחח ולדון על כל מה שבא ולהחליף חוויות מהאירועים האחרונים בארץ.

פרטיים נוספים בקרוב.

THE BUGIMAN זלמן דגן

פרטים נוספים :

הפעם המפגש יכלול סרט שצולם באיכות גבוהה במיוחד - IMAX על מרוצי ה NASCAR בארה"ב.

הסרט מספק לצופה חוויה מדהימה, בזכות השילוב המעולה שבין הצד הטכני (והפרטים המעניינים) שמאחורי הקלעים לבין האווירה המשכרת של עולם מרוצי המכוניות. הסרט מראה כיצד נבנות המכוניות, כיצד מנוהל המרוץ, הצופים, הצוותים, הנהגים, הטכנולוגיה, התאונות והנצחונות.

הסרט מרתק, ואני יכול להעיד שגם אחרי למעלה מ-10 פעמים בהן צפיתי בו, אני נהנה בכל פעם מחדש.

לא לפספס..

שנה טובה ובטוחה לכולם,

דני G.

NASCAR1.JPG

NASCAR9.JPG

NASCAR3.JPG

NASCAR4.JPG

NASCAR5.JPG

NASCAR6.JPG

NASCAR7.JPG

NASCAR8.JPG

פורסם

בוקר טוב לכולם

דבר ראשון תודה לדובי על אירגון הערב ואלטרנטיב שנתנו לנו את מקום המפגש, היה נחמד לפגוש פנים מוכרות ופנים חדשות במפגש, מה שחבל שהגיעו רק 20 איש. הייתי רוצה לראות יותר אנשים שהספורט המוטורי מעניין אותם מופעים במקום לשבת מול מסך הטלוזיה ולצפות באח הגדול ויוסי בובליל :roll: לדעתי המפגשים האלו נותנים לחברה מקום לשאול ולשמוע קצת מה שקורה בשטח ולא רק מה שרואים בטלויזה, דובי ניפגש בפעם הבאה.

זלמן דגן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בוקר טוב לכולם

דבר ראשון תודה לדובי על אירגון הערב ואלטרנטיב שנתנו לנו את מקום המפגש, היה נחמד לפגוש פנים מוכרות ופנים חדשות במפגש, מה שחבל שהגיעו רק 20 איש. הייתי רוצה לראות יותר אנשים שהספורט המוטורי מעניין אותם מופעים במקום לשבת מול מסך הטלוזיה ולצפות באח הגדול ויוסי בובליל :roll: לדעתי המפגשים האלו נותנים לחברה מקום לשאול ולשמוע קצת מה שקורה בשטח ולא רק מה שרואים בטלויזה, דובי ניפגש בפעם הבאה.

זלמן דגן

אשמח לדעת על עוד אירועים כאלה.

לדעתי הנוכחות הנמוכה היתה חלקית בגלל החופש. לפחות אני לא יכלתי בגלל שלא הייתי פה.

מתי שיהיו עוד?

יואל

יואל

• תוכן חדש...