Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי שעון חום ברכב בזמן שהמזגן לא עובד החום נע בין 85 ל-90 ,עם מזגן הוא הגיע ל-95 ולא חיכיתי שיירד או יעלה זה כבר נראה מוזר ראוי לציין שהמנורה ביקורת חום לא נדלקה אף פעם.

ההתקנה בוצעה ב:

http://www.speedometer.co.il/Modules/Main/he/IndexPage.aspx

הודות לרפי לין חברה מאוד מקצועיים שעשו עבודה יפה ואיכותית.

לדעתי הרדיאטור סתום, איך אני יכול לבדוק שאכן הוא סתום?

מה מחירו של רדיאטור כזה? ורפי אני אשמח לקבל ממך המלצה למוסך אמין שמתמצא ומכיר את הטווינגו :wink:

והאם שמן 10W40 חצי סינטטי של מוביל מתאים למנוע?

איזה מפתח פותח את בורג הניקוז של השמן?(לפני שאני נכנס מתחת לרכב ).

תודה

שי

פורסם

לדעתי כדאי מאוד קודם לכן לבדוק ולוודא שמאוורר הרדיאטור (שכנראה יש לו 2 מהירויות) נכנס לעבודה כאשר המזגן עובד.

לפי תיאור התקלה,אם אין התחממות בלי מזגן אז כנראה שבמצב המהירות השני מאוורר הרדיאטור אינו פועל.

אם המאווררים תקינים כדאי להמשיך קדימה לבדיקות נוספות: רדיאטור /משאבת מיים וכו'.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק שהראדיאטור לא סתום , אחרי שהרכב התחמם וכעת הוא כבוי, גע ברשת לכל אורכה ונסה להבחין בהבדלי טמפרטורה, וודא ששני הצינורות של הראדיאטור חמים במידה שווה,

ולבדוק משאבת מים זה לדעתי הכי טוב שתעשה במוסך.

בדוק שהמאווררים עובדים והם מכניסים אוויר לתוך תא המנוע, ושחזית הראדאטור לא סתומה.(עם היד אפשר להרגיש אם נשאב אוויר.)

אם החום מנוע עומד על 95 במצב הכי קיצוני ונשאר שם אני חושב שזה לא מצב שדורש התייחסות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בדקתי ואני מרגיש שהחלק העליון קצת יותר חם מהתחתון ,אני לא יודע מי הכניסה ומי היציאה אבל הצינור העבה מתחמם יותר מהדק.

אויר חם נכנס לכיוון תא המנוע אבל אני לא מרגיש שאיבה אויר מהצד החיצוני.

רדיאטור??

תודה

פורסם

תודה,

לגביי השמן (בהודעה הראשונה) יש למישהו תשובה?

איפה ממוקמת המשאבת מים בטווינגו והאם זה מסובך להחליף לבד?

אה ,איפה אפשר לקנות מברגיי כוכב גדולים? לפי מה שראיתי הבורג ניקוז של השמן הוא כוכב גדול

פורסם
רגע! 95 מעלות סלזיוס של נוזל הקירור זה לא התחממות למנוע של רכב, האם יש איבוד מים? ואיך קבעת שזו הטמפרטורה שנמדדה?

לא הבנתי את השאלה שלך ,בכל מקרה לפי השעון שהותקן ברכב הטמפרטורה שנמדדת ללא מזגן נעה בין 85 ל-90 ועם מזגן היא עולה ל 95. החיישן (יוניט חום) מחובר לראש מנוע.

• תוכן חדש...