Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, תקשיב טוב.

למרות שהמשאבה מקבלת מתח, זה לא בהכרח שהיא עובדת.

לדעתי, יש לך בעיה במשאבה, תחליף אותה.

כזו חליפית עולה כ 90 ש"ח.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקש מחבר שישב בכסא הנהג, באותו הזמן דפוק קלות על המנוע של המתז. בהרבה מקרים המנוע "נתפס" - יש בפנים סליל.

לדעתי, המחיר זול מ100 ש"ח בהרבה. (אם איני טועה, מנוע של פיז'ו 205 יתאים לך).

פורסם

אל תשכח לקנות את הגומיה שעוטפת את המשאבה, ברגע שתוציא את הישנה היא תקרע או תמתח.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני הייתי קונה את המנועים מקרסו וקונה מהם גם את הגומייה שעוטפת את המשאבה, אין טעם לקנות משאבה שאתה לא יודע מה עבר עליה וכמה אבן היא שתתה במהלך חייה.

האם בדקת שמגיע חשמל בזמן הסתת הידית, ייתכן שהידית בתוך הרכב מקולקלת ולא מעבירה פקודה למשאבה.

בדוק אם המשאבה עובדת על 12 וולט, אם כן חבר פלוס ומינוס ישיר למשאבה ובדוק אם היא עובדת, רק אז תדע בטוח מה לא תקין.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כמו כן במקום לשאוף ולנשוף,

לנתק את הצינור מהשפריצר ולבדוק אם משפריץ מים.

ככה לא צריך לנחש: סתום או לא.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תוספת מעניינת לסיפור. בדיוק דיברתי עם המחסנאי של מ.נ.ר (מורשה רנו -ניסאן בירושלים), שאמר שאין לו את המנוע. כששאלתי אם אפשר להזמין הוא אמר שאפשר, כששאלתי כמה (בערך) זה עולה הוא ענה, להפתעתי הרבה: "קרוב ל-500 ש"ח".

יכול להיות שהוא לא הבין אותי נכון? אמרתי לו שאני מעוניין במנוע של השפריצר (מתיז המים) לשמשה.

אשמח לחוות דעתכם.

אייל

כל יום דבר חדש

פורסם

נדמה לי שאתה רץ לכיוון לא נכון.

מצא חבר, או חברה, או אפילו חתול מאולף, שיישב ליד ההגה עם סוויץ' פתוח.

בקש ממנו ללחוץ על מתג ההפעלה של השפריצר (או לסובב, WHATEVER).

אם יש רעש מהמשאבה - זה הזמן לנתק את הצינור בכניסה לשפריצר(ים). לא ליד המיכל - אלא ליד השפריצרים !

ללחוץ שוב על הכפתור. יוצאים מים? א-מחייע - עכשיו יש לפרק את השפיצרים עצמם ממכסה המנוע או השד יודע איפה הם מורכבים (בזהירות, זה פלסטיק צרפתי פריך).

את השפריצרים יש לטבול בכוס של מסיר אבנית (לקומקומים או משהו כזה) לפי ההוראות על התכשיר. אפשר גם להשחיל סיכת תפירה לתוך השפריצר ולפתוח את הסתימה (זהירות לא לשבור את הסיכה בחור), אבל בד"כ תוך יומיים וחצי הוא נסתם שוב, עדיף מסיר אבנית.

אם לא יוצאים מים מהצינור, ויש רעש מהמשאבה - יש לפרק אותו בקצה השני ולבדוק אם יוצאים מים. יוצאים? יש לנקות או להחליף את הצינור (אפשר לקנות כזה בכל חנות לאקווריומים).

לא יוצאים? לפרק משאבה ולראות אם היא סתומה (כל זאת בהנחה שהיא עושה רעש של פועלת, אחרת שכח מהעניין).

בעיקרון לא מדובר כאן על מערכת מולטיפוינט מסובכת, לך מקטע מקטע ותראה שבסוף זה יסתדר.

אגב, מנוע חדש מהחברה בהחלט יכול לעלות 500 ש"ח. מחירי החלפים בישראל בשמיים, ולא משנות כרגע הסיבות לכך.

*******אחרי קריאת השרשורים הדומים (בתחתית העמוד) - ניתן לראות שהמחלה די סדרתית. מומלץ לקרוא את השרשורים הנ"ל*********

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רק לסכם את הנושא, עבור אלה שביום מן הימים יתגלגלו הנה - מתזי המים הוחלפו בהצלחה. עלותו של מנוע חדש הייתה 98 ש"ח אחרי מע"מ, כך שאני ממליץ בחום להתרחק מהמחירים המזוויעים של המוסך המורשה (שרצה כמעט 500 ש"ח עבור אותה חתיכה!!)

תודה.

כל יום דבר חדש

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הייתה לי בעייה דומה ברכב, המשאבה הייתה תקולה- חפש חלפים ברכבים שירדו מהכביש, יש מלא כאלה.

תחסוף כסף.

• תוכן חדש...