Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו קליו אוטומאטית משנת 1996. מתזי המים שלה (קדמי ואחורי) לא עובדים.

1. המגבים עצמם כן עובדים.

2. עברתי על ספר הרכב ולא מצאתי מי הנתיך שאחראי על אספקת החשמל למתז - למישהו יש מושג??

3. ניתקתי היום את הצינורית שמובילה מים בין המיכל לחלון. נשפתי קלות דרך שני הצדדים - שמעתי ביעבוע במיכל המים, ושריקה של אוויר יוצא דרך המקום שממנו אמורים להשפריץ מים, כך שלא נראה לי שמדובר בסתימה.

אני מת לתקן את זה בעצמי, כי זה נראה לי פשוט ונחמד, בלי פוטנציאל הרס גדול מדי. למישהו יש רעיונות מאיפה אני מתחיל??

אייל

כל יום דבר חדש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את כל חלקי הפלסטיק מומלץ לנקות עם מים חמים ומלח לימון

תבדוק שמשאבת המיים תקינה (משאבה קטנה שיושבת בקצה המיכל)

ואת החיבורים החשמלים ! בהצלחה :wink:

פורסם

יתכן ומשאבת המים של המתזים לא עובדת

בקש ממישהו שילחץ עבורך על מתג המתזים (כשהסוויץ' פתוח כן ?)

תוך כדי שאתה מטה אוזן אל מיכל מי המתזים

במידה ותשמע מעיין המהום בשעת לחיצת המתג

כנראה שהמשאבה עובדת

באם לא נשמע קול

נתק את חיבור המשאבה (בדרך כלל צמודה אל מיכל מי המתזים)

לצמה החשמלית ובדוק בעזרת רב מודד

אם מגיע מתח אל המשאבה

במידה וכן

ככל הנראה משאבת המים של המתזים תקולה

ויש להחליפה

מחירה של משאבת מים כזו נע בסביבות המאה שקלים פלוס מינוס

וההסרה וההתקנה שלה פשוטה ולא מסובכת

בהצלחה

פורסם

או קיי, חשבתי ובחנתי את העניין שוב.

ברכב יש שתי משאבות מים. למיטב הבנתי, אחת אמורה להשפריץ על החלון האחורי ואחת על הקדמי. נראה לי תמוהה ששתיהן החליטו להתקלקל או להיסתם בבת אחת (שני המתזים לא עובדים). אז שוב, נראה לי יותר סביר שמדובר בנתיך שרוף. האם מישהו מכיר את תיבת הנתיכים של האוטו (רנו קליו RT, 1996) ויכול לכוון אותי (ספר הרכב לא מכוון אל השפריצרים)?? חוץ מזה אשמח לשמוע את דעתכם.

כל יום דבר חדש

פורסם

שלום ,

גם ברשותי רנו והיתה לי בעייה דומה ,הבעייה בד"כ במנוע משאבת המים - קורוזיה ,חלודה ואז נתפס - שימון תוך כדי הספקת מתח ישיר מהמצבר משחררים בד"כ , במידה ולא , מפירוק תוכל להשיג.

פורסם

חזרתי לבעיה הקטנה שלי.

בדקתי היום עם מולטי מטר את זרם החשמל. שני המנועים (קדמי ואחורי) של השפריצרים מקבלים חשמל.

פירקתי את הצנרת ונשפתי לתוכה - אני חושב שהצנרת אל השפריצר האחורי סתומה, אבל הצנרת אל השפריצר הקדמי פתוחה.

להזכירכם - שני השפריצרים לא עובדים :(

אם היה מנוע אחד, הייתי משתכנע שהוא מקולקל והולך לקנות חדש. קשה לי להאמין ששנני המנועים התקלקלו, אז ע"מ להסיר ספק, החלפתי בין המנועים - עדיין אין שום שפריץ. האם ייתכן ששניהם התקלקלו??? מה עושים??

אני צריך קצת הדרכה כאן.

תודה!!

אייל

כל יום דבר חדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי רוברט

הצלחתי להבין את זה :) כשאתה אומר "המנוע של המתזים" אתה מתכוון לשני הגלילים השחורים שנכנסים לתוך מיכל המים?

אייל

כל יום דבר חדש

פורסם

מעל רגלי הנוסע יש חיפוי פלסטיק שניתן לפתחיה , שם תמצא את שאר הפיוזים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...