Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי בילבל לי את השכל שהוא רוצה מדבקות של ריגר ושל "אל פחד", וכמה שניסיתי לשכנע אותו שזה מכוער הוא שאל אותי איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה...

מישהו יודע איפה ניתן לקנות מדבקות בסיגנון (נגיד עם השם של יצרן המכונית והסמל ,ומדבקות האל פחד, וכאוס דברים בסגנון הזה)

תודה לעוזרים (אני לא מאמין שאני שואל שאלה כזאת מפגרת) :lol:

פורסם
אני לא מאמין שאני שואל שאלה כזאת מפגרת

אני לא מאמינה שאני עונה... :lol:

תנסה ב E&A

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם
חבר שלי בילבל לי את השכל שהוא רוצה מדבקות של ריגר ושל "אל פחד", וכמה שניסיתי לשכנע אותו שזה מכוער הוא שאל אותי איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה...

מישהו יודע איפה ניתן לקנות מדבקות בסיגנון (נגיד עם השם של יצרן המכונית והסמל ,ומדבקות האל פחד, וכאוס דברים בסגנון הזה)

בצע חיפוש בפורום !

רמז:

"חנויות למדבקות"

"מדבקות לרכב".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בצע חיפוש בפורום !

רמז:

"חנויות למדבקות"

"מדבקות לרכב".

איציק

ביצעתי כבר חיפוש אבל בחיפוש זה מצא רק חנות בפ"ת (הזאתי שבשטמפפר), אין איזה חנויות באזור חולון- ת"א?

פורסם

תשמע סתם מדבקות כאלה של חברות ביגוד וללא שום קשר למוטוריקה

אפשר למצוא בחנויות לגלשנים וציוד גלישה

בורדר- ליין ברחוב הירקון

יש עוד חנות גלישה שכזאת שנמצאת ברחוב שמתחבר לרחוב הירקון (שדרות משהו...) מול חוף מציצים

בwoodys בקניון רמת אביב

ובטח יש עוד...

אני יודע כי פשוט קניתי לאח שלי אחת (והוא בן 28!!) ולגלשן שלי...

בכל מיקרה יש להם מבחר עצום! אלבומים מלאים

אבל שוב פעם זה סתם מדבקות.

פורסם

תנסה ב E&A

אך אך גם אני חושב ככה בעצם E&A היא הסדנה הטובה ביותר בארץ.......

למדבקות :lol:

פורסם

תנסה ב E&A

אך אך גם אני חושב ככה בעצם E&A היא הסדנה הטובה ביותר בארץ.......

למדבקות :lol:

my point exactlly

:lol::lol::lol:

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם

ובכן, חבריי, אתם ממש, ממש לא בכיוון, ואני יודע איפה יש! (אין לי ריגרים ו-No Ear)..

פשוט ברח' סלמה בת"א ובסביבה ליד, לדוגמה רח' שוקן מול הבית משפט לתעבורה של ת"א שאנחנו מכירים טוב טוב :wink: .. בכל האזור הזה יש ים, ים של מקומות שמייצרים ומוכרים מדבקות... אז כאן מסתיים מסע החיפושים שלך..

אגב, אם כבר מדברים על זה, פעם נתנו לי במתנה מדבקה של כאוס, ובדיוק קניתי את הדייהטסו שרייד שנת 85 שלי, היא הייתה שחורה והדבקתי את הכאוס הלבן מקדימה על מכסה המנוע.. הייתם מעמינים - גנבו לי בלילה..! בלילה הראשון! איך שצחקתי... סיפור!

על הפג'ו יש לי כאוס מהבעלים הקודמים, על השמשה האחורית באמצע... הוא תמיד מסתיר לי את המנאייקים שמאחוריי וככה אני מרגיש מוגן :lol:

האמת, רק לא מזמן גיליתי שזה מותג של ביגוד, ואין לי שום מטרה בזה, אבל בינתיים שישאר :)

המדבקה שאני כן חושק בה, היא חלק מהמדבקה המקורית של ה-205 מסדרה STYLE... אומרים שהמדבקה בלובינסקי עולה בסביבות ה-300 ש"ח וזה מחיר פשוט מטורף!

נכנסתי לאיזה מקום בסלמה לעשות כזאת, זה לא מסובך, אבל הם אמרו לי שהם לא יכולים... צריך לנסות במקום אחר, אולי אני אעבור שם היום...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יש חנות ברח' שוקן , בת"א ... באיזור איפה שכל החנויות של אופנועים .

יש אחת נוספת בדרך פ"ת ... באיזור הצומת הגדולה עם רח' הרכבת .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
ובכן, חבריי, אתם ממש, ממש לא בכיוון, ואני יודע איפה יש! (אין לי ריגרים ו-No Ear)..

פשוט ברח' סלמה בת"א ובסביבה ליד, לדוגמה רח' שוקן מול הבית משפט לתעבורה של ת"א שאנחנו מכירים טוב טוב :wink: .. בכל האזור הזה יש ים, ים של מקומות שמייצרים ומוכרים מדבקות... אז כאן מסתיים מסע החיפושים שלך..

אגב, אם כבר מדברים על זה, פעם נתנו לי במתנה מדבקה של כאוס, ובדיוק קניתי את הדייהטסו שרייד שנת 85 שלי, היא הייתה שחורה והדבקתי את הכאוס הלבן מקדימה על מכסה המנוע.. הייתם מעמינים - גנבו לי בלילה..! בלילה הראשון! איך שצחקתי... סיפור!

על הפג'ו יש לי כאוס מהבעלים הקודמים, על השמשה האחורית באמצע... הוא תמיד מסתיר לי את המנאייקים שמאחוריי וככה אני מרגיש מוגן :lol:

האמת, רק לא מזמן גיליתי שזה מותג של ביגוד, ואין לי שום מטרה בזה, אבל בינתיים שישאר :)

המדבקה שאני כן חושק בה, היא חלק מהמדבקה המקורית של ה-205 מסדרה STYLE... אומרים שהמדבקה בלובינסקי עולה בסביבות ה-300 ש"ח וזה מחיר פשוט מטורף!

נכנסתי לאיזה מקום בסלמה לעשות כזאת, זה לא מסובך, אבל הם אמרו לי שהם לא יכולים... צריך לנסות במקום אחר, אולי אני אעבור שם היום...

כן? בדקת פעם כמה עולות מדבקות צד של 106 ראלי?

תנסה להכפיל את הסכום שרשמת :!:

במקרה חבר שלי רכש לא מזמן , הוא בהתחלה שם מדבקה של דור שני על דור ראשון וזה נראה לו מגעיל אז הוא קנה גם של דור ראשון.... :shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שוב פעם תודה לכל העונים (אתם לא רואים שאני מנסה שההודעה תרד למטה כדי שלא יראו ששאלתי על מדבקות :lol::lol: )

וייי איזה פאדיחות ! :lol::wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

כאוס ניתן למצוא בכל חנויות הג'ינס המקוריות...לרוב יש להם גם אל פחד שם...

כל החדר שלי מלא בהם :D

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

שונא! שונא את המדבקה של "כאוס"!

וזה למה? לפני שלוש שנים בערך היתה לי חברה, בפעם הראשונה שהתחלנו לחשוף חלקי עור אחד לשניה התגלה קעקוע מזוויע עם הלוגו של "כאוס". החלחלה שעברה בי לא ידעה גבולות למרות שהיא התעקשה שהיא עשתה את זה לפני שזה הפך ללוגו מוכר של "כאוס" ושזה בכלל צורה עתיקה ומוכרת....

בקשר למדבקות, כמו שאמרו פה, בכל חנות גלישה יש את מדבקות האלו. יש גם מדבקות של קריקטורות חמודות של NO FEAR.

תפנה אלי בה"פ, יש לי כמה מדבקות גדולות של NO FEAR שנשארו לי מתקופת הזוהר שימכרו לכל דורש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...