Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת Audison LRX 1.400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן רוני (יגאל-בנץ) הוא יבואן של המגברים הנ"ל ואתה יכול להיות שקט בקניה ממנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניר אני מוכן להסכים איתך (בכל זאת לך יש "קצת" יותר ידע וניסיון)

אבל אתה חייב להסכים איתי שבארץ אין יותר מגברים ברמה הנ"ל של TRU S (עם כזאת תמורה למחיר)

שהם מגברי היי אנד שעולים סה"כ 3000-3500 ש"ח!

אין דבר כזה. :shock: (לא בארץ!)

ה- LRX 4.1K שלי עלה איזה אלפייה+ יותר וסה"כ לשימוש שאני עושה בוא ה- S45 היה נותן לי תוצאה כנראה הרבה יותר טובה..

מה שטוב במגבר שלי זה שהערוצים B (האחוריים יעני) הם יורדים ל- 1 אוהם ובגישום לסאב ב- 2 אוהם ניתן לקבל הספק "חביב" מאוד)

מנואל, אני מסכים איתך לגבי טרו, גם אל תשכח שמדובר על ENTRY LEVEL שלהם, אז תבין שסה"כ מדובר על המגברים הכי "פשוטים" שלהם אז תעשה לבד חשבון מה קורה בסדרת הBILLET.

אין בכלל מה להוסיף מילים, מדובר על מגברים מעולים.נקודה.

לגבי הLRX4.1K, אל תשכח שמדובר על מגבר של 2*130 ועוד 2*140.

כאשר הערוץ האחורי ב2 אוהם גישור נותן 800 וואט RMS!@!.

הS44, היה לך חלש לעומת הLRX.

אם זאת, כלל ספק שמבחינת תמורה לכסף בתחום הזה של ההיי-אנד, אין כרגע בארץ חלופה טובה יותר מTRU.נקודה.

under construction..

פורסם

רוני, למה אתה לא חוזר לאיליין מטימפאני? היא לא מפסיקה לסמס ולבכות לי למה אתה לא מוכן להיות הנציג שלהם בארץ.

מה אתה לא רוצה כזה באנר?

אנחנו כן.

0.JPG

• תוכן חדש...