Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI

covaleo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדקתי 0-100. זה גם תלוי בנהג. איך אתה מעביר הילוכים.

ביצועים לא רעים, יש סחיבה.

אני אישית נהנה ביותר מהביצועים שלה, למרות שאני לא מהאלה ש"קורעים" את האוטו. נוסע ברגוע, מדי פעם נותן לחיצה, והיא נותנת לי בחזרה.

יציבות לא חסר, שוב אולי שלי זו לא פונקציה כי הרכב מונמך, וגם לא ניסיתי לקחת פניות במהירות מטורפת. אבל האוטו יושב טוב על הכביש

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מממ.

כמו שאמרתי, לא תמצא אותן בזול.

תבדוק עוד רכבים שהציעו לך,

איביזה/פונטו.

האיביזה היא טורבו, חלקן באות כבר משופרות.

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

תוותר הרכב גם ככה לא הכי אמין,לשלם 13,000 ש"ח על רכב שעבר 170,000 ק"מ זו בדיחה בק"מ הזה תיצטרך לעשות יישור קו רציני ושתרצה למכור מי בכלל יקנה רכב אם מעל 200,000 מעל המחירון.

ההיתי ממליץ לך בתקציב שלך ללכת על:איבזה טורבו 2001-2002,רנו קליאו B ספורט 2001-2002

גולף gti 1999-2000.

פורסם
לא מצאתי כאלה ביד 2...

והפונטו אם אני לא טועה הן שנתון 95-96... ככה שזה לא רלוונטי

מפורסמות כמה וכמה איביזות ביד 2, לא מבין איך פיספסת...

הפונטו HGT והאיביזה ייובאו לארץ בשנים 2001-2002.

גם על האיביזה אל תצפה לשלם מחירון, אלא אם יצחק ימכור את האיביזה שלו.

פורסם

אין הרבה אנשים שישלמו על פולו "GTI" מחיר של איביזה טורבו זה שכתוב 50K+ זה לא אומר שזה המחיר שהאוטו נסחר בפועל.

אם אתה הולך להוציא מעל 50K הפולו לדעתי היא אחת המכוניות האחרונות שאמורות לעניין בקטגוריה.

ערוך חיפוש אני בטוח שתמצא שירשור או שניים (או שבעים) בנושא

פורסם
אין הרבה אנשים שישלמו על פולו "GTI" מחיר של איביזה טורבו זה שכתוב 50K+ זה לא אומר שזה המחיר שהאוטו נסחר בפועל.

אם אתה הולך להוציא מעל 50K הפולו לדעתי היא אחת המכוניות האחרונות שאמורות לעניין בקטגוריה.

אז מה אתה בכל זאת מציע במחיר הזה של 50 אלף?!

פורסם

קליאו ספורט /איביזה טורבו 20VT /איביזה TDI

לא חסר מה לקנות ב50K + (כמה + זה תלוי באקזמפלר)

לדעתי (האישית) הפולו אפילו לא קרובה אליהן ביחס מחיר/תמורה (אלא אם אתה מתחרמן מקסנון)

ערוך חיפוש

• תוכן חדש...