Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הצילו" הייתה יכולה להיות קריאה מתאימה, אלא שאני מאלו שאוהבים להציל את האופל אסטרה 2001 שלהם בעצמם, אבל לא רוצים לעשות נזקים חמורים מדי.

מעשה שהיה כך היה:

אתמול בערב בנסיעה הביתה הרגשתי משהו מוזר ורגעי מאזור המנוע, ויכולתי להשבע שהאופל החליפה הילוך (היא אוטומאטית), בואו נגיד, לא כתמול שלשום..

מיד כיביתי את הרדיו והקשבתי טוב בנסיעה. לא חלפו 20 שניות ונדלקה נורת הגיר המאיימת.

לא חלפה דקה וכבר הייתי בבית, ויש בעיית גיר מורגשת (תיקתוקים, בעיקר ברוורס בחניה).

הרמז הראשון לנזילת שמן היה כמובן שובל השמן על הכביש והרמז השני היה התפתוף והשלולית..

ובכן -

1. עד כמה אני בצרות?

2. האם אני יכול לטפל בעניין בעצמי (ידים טובות והרבה רצון טוב).

תודה רבה - אסף.

פורסם

נזל שמן גיר?

אם כן, דבר ראשון אל תיסע ברכב ואילו את תניע, תקן את מקור הנזילה אולי יש חור או סדק או משהו כזה, מלא שמן גיר אוטומט שמתאים לגיר שלך בדוק בספר איזה שמן צריך.

ואז תבדוק אם הבעיה עדיין קיימת.

יכול להיות הנורה נדלקה כי אין שמן והרעש הוא ביגלל שאין שימון בגיר...

יתכן מאוד שהנזק כבר ניגרם לגיר ומשהו נישחק.

פורסם

אתה יכול להעריך את גודל הנזילה ולהסתמך על זה למלא נוזל גיר בבית ולהגיע למוסך (בזהירות הייתי אומר). אם הנזילה היא קטנה וכל הנוזל ברח תוך פרק זמן ארוך אז אתה תגיע למוסך ללא כל בעיה. אלא אם כן אתה רואה שזה ממש מטפטף חזק, אז כדאי להזמין גרר.

אני מאמין שלא נגרם נזק בלתי הפיך שדורש שיפוץ א החלפה. מלא נוזל גיר ותניע את הרכב. כאשר הרכב מונע תבדוק מפלס ותוסיף עוד. סביר להניח שחסר 1-2 ליטר מקסימום.

הנזילה יכולה להיות גם מאטם האגן, וזה תיקון של גרושים.

מה שכן, שיגודו לך בדיק איזה נוזל גיר משתמשים באופל.

קודם נסה לאתר את הנזילה בעצמך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תודה רבה על ההצעות בשלב זה,

יצאתי עכשיו לבדוק באור יום את העניין,

אין זכר לנזילה ואין חוסרי שמן - הופתעתי ולכן החלטתי לבדוק שוב (כן 323 - התנעתי..)

מסתבר שטעיתי אתמול והחיווי הוא של תקלה במערכת ניהול מנוע אלקטרונית :oops: mia culpa.

אני פחות מודאג עכשיו (אולי שלא בצדק??) אבל לא ברורים לי התיקתוקים והרעידות של המנוע. יש רעיונות?

תודה, אסף הפחות מודאג אבל עדיין לא ממש שמח.

פורסם

שמן מנוע ושמן גיר מלא ? מים מלא ?

אם אינך מבחין במשהו מיוחד אתה חייב להתחבר לסורק תקלות לבדיקה.

יכול להיות סליל הצתה אחד הלך. יש לך 4 כוילים נפרדים על כל פלאג ?

פורסם

האם ייתכן שבעיות פלאגים אחראיות גם לרעידות מנוע וגם לחיווי תקלה במערכת ניהול מנוע גם יחד?

האם אני במצב של "ת'קשר לגרר" או שאפשר לסוע למוסך?

פורסם
שמן מנוע ושמן גיר מלא ? מים מלא ?

אם אינך מבחין במשהו מיוחד אתה חייב להתחבר לסורק תקלות לבדיקה.

יכול להיות סליל הצתה אחד הלך. יש לך 4 כוילים נפרדים על כל פלאג ?

כן פלגים וגם חוטי הצתה בלויים או רופפים בדוק תקינות .

בצע את הבדיקות שרשמו למעלה - אם תקין אפשר לנסוע בזהירות למוסך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...