Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבה - אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אני צריך לפחד כל כך מהבני דודים? למה אני חושב פעמיים אם להשקיע ברכב מכנית או אפילו להשקיע במערכת נורמלית?

זה כל כך מבאס ההרגשה הזאת!

יש לי מנעול הגה ומנעול גיר ואימבולייזר אבל אני יודע שאם הרכב מסומן כלום לא יעזור לי. אני גר באיזור ירושלים והם מגיעים גם לפה... מה אתם עושים בשביל להגן על הרכב? במיוחד אלו עם הרכבים הישנים.

האם יש דרכים מתוחכמות,אולי מכניות להקשות עוד יותר על הבני *****?

עצות ועידוד יתקבלו בברכה!

פורסם

אתה מפחד מגניבת הרכב או מפריצה? נגד גניבה יש מגוון פתרונות, מסנדול הרכב ועד התקנת אזעקה מודרנית עם עלוקה וכו', גלאי זעזועים והתראה לפלאפון במקרה שהאזעקה מופעלת. יש גם פתרונות קלים כמו כפתור נסתר לניתוק הסוויץ' בתוך הרכב, גנב מקצועי יעקוף זאת בשניות. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע.

פורסם

קודם כל לפי דעתי אל תשקיע באימוביליזרים למיניהם, עוקפים אותם בשניה בדיוק (אני ואבא שלי פירקנו כזה מהאוטו שלי, אז ראיתי מה זה שווה), העיקר בזמן ההתקנה הורסים לך את המערכת חשמל המקורית ועוד לוקחים לך על זה כסף. אזעקה גם לא נראה לי כזה שימושי כי מי שומע אותה בכלל בבית עם המזגן, ואנשים ברחוב לא ממש יתייחסו. אולי אם זה אזעקה שמתריאה לך בשלט או בSMS אז זה קצת יותר טוב, אבל אני לא הייתי רוצה לפגוש ערבי שבדיוק פורץ לי לאוטו.

מנעול רח בריח להילוכים וכל פתרון פיזי אחר הוא כבר הרבה יותר טוב, כי הגנב צריך או לדעת לפרוץ את המנעול של זה (לא נראה לי פשוט) או לנסר שזה בכלל סיפור.

בכל מקרה אני לא חושב שמישהו ינסה לגנוב אונו, כי החלקים שלה בקושי שווים משהו. אם הם יגנבו אוטו לפירוק אז הם יקחו איזה סובארו ג'אסטי שכל חלק שמה עולה כמו 5 פעמים אותו החלק באונו.

בקשר למערכת אין הרבה מה לעשות חוץ מלמגן את החלונות שלא יוכלו לשבור אותם.. זה בעייה של כולם ולא רק באונו כמובן.

קראתי שאם המערכת שווה דיי הרבה אז אפשר כבר לבטח אותה, אבל אני לא מבין בנושא הזה..

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה לא רק הבני דודים אלה גם מישלנו,לגבי מיגון אז אם אתה לא מפחד להידקר אז אזעקת ביפר בהחלט מועילה,כי גם אם יינתרלו אותה אז את ההודעה שמיתעסקים לך ברכב כבר קיבלת ועכשיו תחליט אתה מה אם אתה יורד לרכב או שלא.

:fadein:
פורסם

אפשר לסנדל את האוטו,כמו שמישהו ברחוב שלי עשה לחיפושית אספנות שלו.

אפשר להתקין הגה נשלף,נראה לי נחמד.

פורסם
אפשרות (א) ראה בסמל שלי.אפשרות (ב)מותקן אצלי צופר פרה ושכשמסובבים את המפתח מבלי לילחוץ על מפסק מסוים ,הצופר צועק והגנב והשכנים ניבהלים יותר מדי.
(והנהימה כזו מפחידה ומפתיעה, ויחודית ובלילה זה עושה את העבודה.)אים ניראה לך ותרצה פרטים איך לבצע אשמח .(וכמובן יש ליד מהבהב שמקבל (+)קבוע ו(-)מהיוניט לחץ שמן,וכשאני מכבה את המנוע מיד מתחיל להבהב.)
פורסם
(והנהימה כזו מפחידה ומפתיעה, ויחודית ובלילה זה עושה את העבודה.)אים ניראה לך ותרצה פרטים איך לבצע אשמח .(וכמובן יש ליד מהבהב שמקבל (+)קבוע ו(-)מהיוניט לחץ שמן,וכשאני מכבה את המנוע מיד מתחיל להבהב.)

אשמח לשמוע הסברים,כלים דרושים ואיך מבצעים (אני חסר נסיון בחשמל).

נשמע לי ממש אפקטיבי! תודה מראש

פורסם
אולי אני פשוט יתקין מטען חבלה בכסא נהג וזהו. חוק דרומי או לא

+ 2,000

גם אני חשבתי לעשות איזה מלכוד על הכסא, אולי איזו סכין שתיכנס לגנב לתחת ברגע שהוא ישב :lol:

פורסם

מישהו יכל לתת לי קצת יותר פרטים לגבי מיגון חלונות נגד פריצה?

מה זה בדיוק? האם זה אמין?

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

פורסם
מישהו יכל לתת לי קצת יותר פרטים לגבי מיגון חלונות נגד פריצה?

מה זה בדיוק? האם זה אמין?

אם אתה מתכוון למה שאני אומרתי, אז זה היה דיי בצחוק...

התכוונתי כמו החלונות במכוניות משוריינות, שמנסים לשבור אותם ולא קורה להם כלום. ככה יהיה קש לגנב לפרוץ לאוטו :roll:

אבל זה לא נראה לי מעשי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אם אתה מתכוון למה שאני אומרתי, אז זה היה דיי בצחוק...

התכוונתי כמו החלונות במכוניות משוריינות, שמנסים לשבור אותם ולא קורה להם כלום. ככה יהיה קש לגנב לפרוץ לאוטו :roll:

אבל זה לא נראה לי מעשי.

ובכל מקרה החלון שם בעובי השמשה שמפרידה בינך לבין הפקיד בסניפי CHANGE.

נראה לי שזה עלול להכביד מעט על הרכב.

• תוכן חדש...