Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שיצא לי לשמוע את ה-HYBRID AUDIO, אבל שאר הרכיבים הם בחירה מצויינת.

קח בחשבון איטום דלתות+חיווט והתקנה טובה על מנת להוציא את המקסימום מהרכיבים.

פורסם

רכיבים טובים מאוד.

סט קדמי לא פחות ממעולה, תדאג לכוון את הטוויטרים אחד כלפי השני או אפילו טיפה כלפי השמשה במידה וזה נשמע יותר טוב אבל לא לכוון הפנים! - זה לא סט שמתוכנן להשמע ככה.

המגבר הוא מגבר טוב מאוד, ערך אדיר למחיר שלו.

הHU זה אלפיין - אבל אני לא מכיר את הדגם אז אני לא ממש יכול לאמר אם כי, ליפול, אתה לא יכול.

הסאב - היה עדיף את הIDMAX אבל זה סאב טוב.

תנסה במקביל גם את האסאסין או את הארסנל של AA - אתה תהיה מופתע לגלות שהוא אולי אפילו מוצלח יותר מהIDQ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבין שאתה מחפש 10 אינטש לפי מה שכתבת.

אם תמצא גם סאב כמו שלי רק 10 אינטש - מומלץ בחום, תיבה אטומה קטנה.

אפרופו הW6 של JL הוא הסאב 10 אינטש הכי חזק ששמעתי עד היום, הוא פאנצ'י כמו פטיש, כמעט ואין לו ליטוף והוא מזיז את השערות על הראש.

לפי מה שאתה מתאר שאתה מחפש הוא לא מתאים לתיאור - עדיף לך כבר IDQ.

או סאב עדין וטוב של הרץ.

אולי אם כבר הW3 של JL כי הW6 פשוט מטורף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים. לראות את הקלאורוס בועטים זוהי חוויה בפני עצמה. מעניין מה הXMAX שלהם [והאם הם באים עם גרילים ייעודים:wink:]

ממש מיני סאבים, נסה להתאים להם סאב יותר דומיננטי.

• תוכן חדש...