Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

קודם כל למנהלי הפורום אני חדש פה אז אני לא בטוח שרשמתי את הכותרת נכון :oops: אם לא אז אנא סילחו לי !

שכחתי להוסיף מדובר במנוע 1600.

ועכשיו לבעיה: יש לי מפוח(אני לא בטוח שזה השם של זה :?: אבל זה החלק אשר מיצר את זרימת האוויר במערכת המיזוג)

שיש לו חיים משל עצמו כלומר אם אני שם על עוצמה בינונית הוא יכול לעבוד 3 דקות ואז להפסיק להוציא אוויר או בכלל לא להתחיל לעבוד ואחרי כמה דקות לשוב לחיים וכך לסירוגין.

בעיה זאת די מתסכלת בקיץ כשאני רוצה להנות קצת מהמזגן בחום שיש לי בבאר-שבע.

נ.ב אני לא יודע אם זה קשור לבעיה במפוח אבל אני לא יכול לסובב את ידית העוצמה לצד של כניסת אוויר מבחוץ אלה רק לצד של סירקולצית האוויר בתוך האוטו.

לכול העונים בתודה מראש :wink:

לא חשבתי על משהו מקורי

פורסם

יש לבדוק בזמן שאינו פועל, האם מגיעים מתחים למפוח, ואם לא, לבדוק איזה מתח חסר ולמה. האם המתח החסר, הוא הזנת מתח קבועה , או המתח שמגיע לאחר בורר המהירויות וה"נגדים" שלו.

כדאי גם לבדוק שאין בעיה בבית הנתיכים, כמו למשל חיבור או המקום אליו נכנס הנתיך.

גם לבדוק מחברים בדרך.

גש לחשמלאי, לא צריך להיות סיפור, בכל אופן, באם יחידת ה"נגדים" אינה אלקטרונית, גם אז, לא סיפור.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוקר טוב

דני תודה לך על היעוץ!

יש אנישי מקצוע שאתה יכול להמליץ עליהם באזור שלי (באר-שבע)?

לא חשבתי על משהו מקורי

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סורי שלקח לי זמן לעדכן הלימודים לא נותנים לי זמן לנשום :wink:

הביעה נפתרה בכך שלקחתי את האוטו לחשמלאי והוא פתר אותה די מהר ולקח 50 שח

הוא אמר מישהתקין את המפוח (לפני שקניתי את האוטו) טעה בחיבורים.

תודה על העזרה והיעוץ

למנהלים אפשר לסגור את הדיון/נושא

לא חשבתי על משהו מקורי

• תוכן חדש...