Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

.....

DSCF0918.jpg

DSCF0919.jpg

DSCF0920.jpg

DSCF0921.jpg

DSCF0922.jpg

DSCF0923.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובאותו הזמן בחוץ::twisted:8):-o

DSCF0924.jpg

DSCF0925.jpg

DSCF0927.jpg

DSCF0928.jpg

DSCF0929.jpg

DSCF0934.jpg

DSCF0936.jpg

DSCF0940.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

......

DSCF0941.jpg

DSCF0950.jpg

DSCF0957.jpg

DSCF0932.jpg

DSCF0938.jpg

DSCF0939.jpg

DSCF0944.jpg

DSCF0945.jpg

פורסם

.........:-) זהו!8)

DSCF0946.jpg

DSCF0947.jpg

DSCF0948.jpg

DSCF0951.jpg

פורסם
איציק,

אני לא טעיתי, אתה קראת מהר מדי - הטייגר הכתום הוא של כמה חברה שקשורים לפורום תחבורה ציבורית ולמוזיאון אגד (אני רע בשמות, אבל אייל עובדיה, בני הספל ואני לא זוכר מי עוד) - הם השיגו 2 טייגרים, עד כמה שאני יודע, שיפצו אחד ומחזיקים אותו חי ופעיל ובזאת אני מצדיע להם.

הטייגר שלהם הגיע - לבקשתי, לביקור קצר במפגש פורום משאיות קנוורט. זה הפרטים הנכונים. בהחלט.

דב

יכול להיות, אבל אם תשים לב אפילו השם של קהילת משאיות Kenworth אפילו לא הזוכר מה שכיויכול היה מעיין מפגש את קהילת משאיות Kenworth לכבוד הביקור של מרטין בישראל. אבל זה לא אומר שלא שמחתי לראות את כל שאר החברים משאר הפורומים. פשוט "דייקתי" קצת את דבריך.

פורסם

שתי משאיות שראיתי

291a.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

KrAZ 255V , ו-ZIL157.

פורסם

וג'פס מאחורה בצד ימין

אסף זה בשטח צבאי ?

תברר את האפשרות לשים יד על הג'פס אם או בלי רשיונות .

AS IS

המשאית הגדולה סוחבת מעבורת שמורידים לנהר או תעלה כדי לחצות עם רק"ם , מספר כאלה יכולת לבנות גשר .

לדעתי יש אחת כזו במוזאון השריון בלטרון .

הנה סרטון של משהו דומה :

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
וג'פס מאחורה בצד ימין

אסף זה בשטח צבאי ?

תברר את האפשרות לשים יד על הג'פס אם או בלי רשיונות .

AS IS

המשאית הגדולה סוחבת מעבורת שמורידים לנהר או תעלה כדי לחצות עם רק"ם , מספר כאלה יכולת לבנות גשר .

לדעתי יש אחת כזו במוזאון השריון בלטרון .

הנה סרטון של משהו דומה :

כל הרכבים הם בשטח צבאי

אין אפשרות לשים עליהם יד :brickwall::bad-word:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

חברי השירשור הנכבדים (וכל מי שהם יכולים לחשוב עליו):

בכל עת אני מחפש "בית מפעיל" למשאיות ישנות שאפשר להמשיך ולהחזיק במצב עבודה - אם זה למשל משהו כמו הביבר של גנאדי (אחרי שיפוץ כמובן), רכינה כבדה או תומך כלשהו.

הרעיון בגדול הוא שילוב של תועלת, נוסטלגיה ותמיכה ברמה זו או אחרת, כשהרכב יכול עם השנים להפוך לאלמנט פירסומי לארגון המפעיל.

זאת אומרת, למשל אם כרגע יש אפשרות להשיג מאק DM800 רכינה במצב שמור מאוד, שיהיה מי שיהיה, שצריך למשל עבודות עפר בשטח או בכביש אבל מרחקים קצרים, אני ארכוש את הכלי ואפעיל אותו באותו מסגרת.

יש עבודות כאלה, אבל מזדמנות שאי אפשר ממש לבנות עליהן. כמו כן, לא כל גוף יסכים בכלל לשקול להעסיק רכב מודל 80, לא חשוב מה מצבו.

מישהו מכיר מישהו ב"אבן וסיד"? ב"שפיר הנדסה"? איזה קבלן עבודות עפר גדול אחר?

הנושא יכול להיות רלוונטי בכל זמן, ולכל מיני תיצורות של משאיות (אפילו ה- D500 החיפאי, אם הייתי יודע שיש עבורו עבודה בטוחה, הייתי רוכש ועובד איתו.

אנא הפיצו בין כל מי שאתם חושבים שיכול להיות טעם!

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, גם אני מחפש משהו בסגנון- עבודה מזדמנת ל"סוס", פעם ב..., רק שיצדיק לי את האחזקה של הסוס ה"פעיל" (ביוח, טסט, רישיון מוביל), כי אחרת אני לא יכול להרשות לעצמי עכשיו...

פורסם
יש בתחנת כיבוי אש ,באשקלון,כמה כבאיות ישנות שעומדות שם כמה שנים טובות.

לידיעתך.

תודה, עכשיו אני יודע, אבל אני, מי אני, מה אני...?

- אני לא איש של כבאיות, למרות שהן מאוד סקסיות והן משאיות בסופו של דבר.

מה שכן, אני לא דוגמא, ויש הרבה מתעניינים, הרציניים יותר בוודאי מכירים את מה שיש שם, והפחות רציניים, ולעניין הזה אני ביניהם, נשמח כולנו לראות תמונות שלהן!!!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...