Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם זיהית איזה דגם של מאק זה היה? לפי מיטב ידיעתי בבחא 27 החליפו את המאקים בוויטים ווולווים אבל יתכן שהשאירו שריד מהמאקים.האם זאת היתה עגלת מוביל כבדה או עגלה ארוכה יותר וקלה ששייכת למחלקת הובלה של חיל האויר?רוני

אני לא מומחה גדול אבל זאת היתה מאק מרובעת עם אף.

אני זוכר שפעם היו כאלה בצבא עם תא שינה אבל זאת היתה בלי.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מומחה גדול אבל זאת היתה מאק מרובעת עם אף.

אני זוכר שפעם היו כאלה בצבא עם תא שינה אבל זאת היתה בלי.

אם התאור שלך מדויק אז מדובר במאק DM800 ששיך לבסיס ח"א בחצרים ונותן שרותי שינוע לבסיס ,אם בהובלת טרקטורים או מיכליות לתיקון במוסכי חוץ בעבר זכור לי שהובילו בעזרתו טנקים ישנים כמטרות למטווח מטוסים.המאקים האלו סופקו לחיל האויר ללא תא שינה אך המ זההים למאקים ששירתו בתובלה כמובילי טנקים.הנגרר שלהם היה בעל משקל מורשה נמוך מהנגררים של המובילים וצרים מהם רק 3,40 .רוני

פורסם

(זה בקשר ל- GMC 450) - ראינו את ההודעה שלך, האמת, כולנו מחפשים משאיות כאלה ועד כמה שאנחנו יודעים, בארץ אין אף אחת.

בארה"ב לדעתי תוכל למצוא משאית כזו במצב ומחיר סבירים לחלוטין, ואם משקלה הכולל אינו עולה על 12 טון, תוכל לייבא אותה לארץ באופן חוקי לחלוטין. עלות כוללת, בהערכה גסה מאוד - 100-150 אלף ש"ח

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

שוקה, אל תיקח את דברי בעניין היבוא כתורה מסיני - בתחום הזה אני הדיוט גמור. אני מקווה שיש בפורום אספנות חבר'ה שידעו יותר טוב ממני, אם יש איזו מגבלת משקל לגבי יבוא של רכב אספנות, מעבר ל- 12 טון הידועים.

נשמח לשמוע איך אתה מתקדם!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
(זה בקשר ל- GMC 450) - ראינו את ההודעה שלך, האמת, כולנו מחפשים משאיות כאלה ועד כמה שאנחנו יודעים, בארץ אין אף אחת.

בארה"ב לדעתי תוכל למצוא משאית כזו במצב ומחיר סבירים לחלוטין, ואם משקלה הכולל אינו עולה על 12 טון, תוכל לייבא אותה לארץ באופן חוקי לחלוטין. עלות כוללת, בהערכה גסה מאוד - 100-150 אלף ש"ח

דב

לשכן שלי ז"ל במושב כפר הרי"ף הייתה כזו משאית במצב שלם. לפני כ-15 שנה רכשו אותה, אם אני זוכר נכון, אדם מאזור אשדוד.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לשכן שלי ז"ל במושב כפר הרי"ף הייתה כזו משאית במצב שלם. לפני כ-15 שנה רכשו אותה, אם אני זוכר נכון, אדם מאזור אשדוד.

המשאיות האלה חולקו ע"י הסוכנות היהודית למושבי העובדים (מושבי עולים) בתחילת שנות החמישים. אחת לכל מושב. לכן יתכן מאוד כי היא נשארה אצלו מאותם ימים.

פורסם

תאורטית לא צריכה להיות בעיה, מעשית- זה כבר ה"קרב" שלך מול המשרד התחבורה, שבטח תצטרך לשכנע אותם... להפוך ל"אספנות" אפשר עד 12 טון, זה בוודאות (מניסיון:-) ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מגניב, ועוד באיזה מצב!:shock::twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם התאור שלך מדויק אז מדובר במאק DM800 ששיך לבסיס ח"א בחצרים ונותן שרותי שינוע לבסיס ,אם בהובלת טרקטורים או מיכליות לתיקון במוסכי חוץ בעבר זכור לי שהובילו בעזרתו טנקים ישנים כמטרות למטווח מטוסים.המאקים האלו סופקו לחיל האויר ללא תא שינה אך המ זההים למאקים ששירתו בתובלה כמובילי טנקים.הנגרר שלהם היה בעל משקל מורשה נמוך מהנגררים של המובילים וצרים מהם רק 3,40 .רוני

בתקופה שאני שרתתי בצבא, (השתחררתי במרץ 04) הייתי מכונאי בגף-רכב בחצרים עבדתי על המאקים והריו.

בסוף שנת 03' השביתו את כל המאקים והעבירו אותם להשמדה (או מכירה) במחנה יד-נתן, וזאת עקב משאיות הוולוו FH שנכנסו לחיל. לכן כבר מזמן אין את המאקים הללו (אישית פירקתי משם מכלולים לפני ההשבתה) אני זוכר שעשו להם טקס אצלנו בבסיס לפני ההשבתה, הנהגים ממש הזילו דמעה עליהם וצחקו על הוולוו ("זה משאית זה? זה מכונת תפירה") היום הם לא יורדים מהוולוו.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...