Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיקר הכיוון מתבצע דרך מחשב שזה בכלל תהליך מטריף וכיפי - קצת מתסכל בהתחלה.

וגם יש כיוון של רגישות הסף של הכניסות במכשיר עצמו עם מברג.

סה"כ מכשיר נהדר ואני ממליץ בחום.

לגבי הרכב שלך - תשלח הודעה פרטית למתן שבת שיש לו רכב כזה עם מערכת מאוד טובה, אני חושב שגם יש לו שם בדיוק את אותו הרוקפורד אבל גם יש לו יחידת אפטר מרקט עם מסך שמתאימה בדיוק למקום של המערכת המקורית ואני לא זוכר שיש לו שם פלסטיק מתאם.

דבר איתו בה"פ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עברתי להגיד שלום באותו היום, ותפסתי את רוני עובד על הרכב, אז לקחתי כמה תמונות :)

[איכות בפלאפון, אז לא להתרגש]

אני בטוח שגם ראיתי שואב אבק מסתובב שם איפשהו :)

17082008195.jpg

17082008196.jpg

17082008197.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין ספק שלרוני ידיים טובות וההתקנה מצויינת,

אבל מה שבטוח : אסור לתת ללנוספורס להחזיק מצלמה ביד,

או ללחוץ על הכפתורים שלה .

התמונה היחידה שרואים את המגברים , נראית כמו פרומו ל"חפץ חשוד" .

attachment.php?attachmentid=124069&d=1219071896

קצת קרדיט לרוני על הביצוע , בהחלט מגיע לו.

מידן.

ZZR

פורסם

מידן מידן מידן - הפעם אתה צודק לגבי התמונה, מודה ולוקח אחריות על הבושה.

אבל תשים לב לת'רדים אחרים שלי - הייתי אחרי משמרת לילה, עשיתי ברכב כיוונים, הזעתי כמו מטורף ועוד לקחתי תמונת בזק ולא לקחתי בחשבון שהשמש מאחוריי והכיסוי של הרכב יחזיר אור.

אבל אין תירוצים, חי כאפות לעצמי!

בגלל שינוי באנטנה של הרכב ההגדרות התאפסו בקוסם ואני צריך כרגע לכוון אותו מחדש - חשבתי בהזדמנות הזו כבר לצלם שוב אבל אני רואה שהמלאכה נעשתה היטב.

כמו שאתם רואים - רוני מתקין מקצועי ועושה עבודה יפה מאוד ונקיה מאוד.

יש לו שני יתרונות - הוא מייבא ציוד שזוכה בתחרויות SQ וגם בתחרויות SPL

והשני הוא מתקין מקצועי שנותן יחס אדיב ללקוחות שלו.

המלצה חמה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גיא\ דוד אתה יודע מה אני חושב עלייך :p

אני חאפר כמו שאתה תימני .:) (בלי להעליב תימנים פשוט יצא ככה)

אלי תודה על שהעלת תמונות המחשב שלי משום דוחה את המצלמה .

אדי באמת עשית אבל למערכת עם התמונה :|

פורסם

אני אעשה קצת פוטושופ :-P

עדיין לא הספקתי לצלם תמונות משלי מחדש - מבטיח לעשות אחת בספיה ואחת בפוקל בלאק אנד וואייט.

לגבי הכוונים הכל חזר אחרי שכל הנושא של האנטנה סודר. האיש מרוצה - במפגש הבא אני בא עם הרכב הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם
הבנתי

אז אתה ממש ממליץ על הדבר הזה אני רואה :]

לי לדוגמא יש סוויפט חדשה, ורוצים דיי הרבה כסף בשביל רדיו דיסק אפטרמרקט ( שדורש מתאם פלסטיק פשוט שעולה 800שקל! )

ככה שרדיו דיסק ברמה בנונית כ1000 שקל, מתאם 800, ועוד עבודה 300 מעל 2000 שקל שגם מבטלת לי את השליטה מההגה:roll:

אז בעצם כל הכיוון מבוצע דרך מחשב ?

בהחלט אני אשקול לרכוש דבר כזה :]

מתאם פלסטיק במוסך מכשירי תנועה .... 130 שקל לא כולל מתאם שליטה להגה 200 שקל

קח בחשבון שאם אתה מביא HU בפחות מ2000 שח עדיף לך את הרוקופורד

אדי ... יצא ממש יפה ואני שמח לשמוע שאתה מרוצה ... גם אני הייתי מרוצה בזמנו מעבודה דומה אצלי

פורסם
מתאם פלסטיק במוסך מכשירי תנועה .... 130 שקל לא כולל מתאם שליטה להגה 200 שקל

קח בחשבון שאם אתה מביא HU בפחות מ2000 שח עדיף לך את הרוקופורד

אדי ... יצא ממש יפה ואני שמח לשמוע שאתה מרוצה ... גם אני הייתי מרוצה בזמנו מעבודה דומה אצלי

זה מה שרציתי לשמוע :]

• תוכן חדש...