Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג על רנו קנגו , כפי שהרוב פה כנראה יודעים אין יציאות ל6.5 ולכן אני קצת בבעיה ..

אני אמור לקנות פה מחבר מהפורום בניות (לא יודע אם הוא מעוניין שאפרסם את שמו..)

אבל אם לא יצא בסוף אני צריך לחשוב על איזו דרך למקם אותם.

דיברתי כבר אם כמה מתקינים ואנשים ואמרו שיש אפשרות לחשוב על משהו שלא יצא יקר

(כיוון שבניות עולות כ60% ממחיר כל המערכת שלי, בסביבות ה1700 זאת דרך שאני לא יכול להרשות לעצמי.)

לעשות חורים בדלתות כמו שהבנתי ברנגו קונגו בלתי אפשרי ,

בינתיים אחד הרעיונות שציע לי מתקין היא למקם את הרמקולים למעלה ,

(בקנגו יש תא כפפות גדול למעלה שיתחבר לגג, לא יודע בדיוק איך להסביר

אם מישהו יוכל להעלות תמונה כדי שיהיה יותר ברור אשמח.)

אחרי שהבהרתי את המצב , אשמח לשמוע הצעות ורעיונות שיוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה שלי , בתודה נתן.

פורסם

שלום

להתקין רמקולים במדף זה לא רעיון כל כך טוב כי או שהם ינגנו לך לתוך המוח :-) או בכיוון של המושבים האחוריים .

מה הבעיה בדיוק שבגללה איאפשל לחתוך חורים בדלת ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

דווקא יש לנו כמה רנו קנגו בעבודה (גם החדשה) אם אני זוכר נכון יש כיס אביזרים בדלת,אפשר להעיף את כולו ולעשות בניה בפיבר גלאס

במצב שאסור\אי אפשר,אפשר תמיד לבנות קיק פאנלים (ממוקם נמוך בזווית שמחוברת לרצפת הרכב ובצד השני לדופן הרכב)

בניה כזאת או כזאת אגב היא לא למתחילים,יש כאן כמה אנשי מקצוע מהשורה הראשונה שיעשו עבודה ברמה גבוהה והגימור יראה כחלק אינטגרלי של הרכב

יש את השיטה הפשוטה של לחבר טבעת MDF (בתור הגבהה) לחתוך את הדיפון ולחבר עם ברגים קודחים ישירות לפח הדלת

את ההגבהות אפשר לרפד בבד זהה לדיפון הדלת וכך זה לא יראה בולט - זו שיטה זולה יותר מהשניות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש את השיטה הפשוטה של לחבר טבעת MDF (בתור הגבהה) לחתוך את הדיפון ולחבר עם ברגים קודחים ישירות לפח הדלת

את ההגבהות אפשר לרפד בבד זהה לדיפון הדלת וכך זה לא יראה בולט - זו שיטה זולה יותר מהשניות

אני לא יודע מה הסיבה אבל לא פעם אחת אמרו לי שבלתי אפשרי לחתוך חורים בדלת ברנו קנגו ,

יש מצב מישהו בודק לי את זה?

ולגבי האופציות הראשונות שציינת ביררתי , כמו שרשמתי הן יקרות ועולות כמעט כמו כל המערכת שלי, ולכן הן לא אופציה.

פורסם

בניה פשוטה (טבעות MDF כולל גימור בבד תואם) תעלה לא יותר מ500 ש"ח לשתי הדלתות כמובן

הבחור ששלחתי לך בה"פ עושה עבודה יסודית ומושלמת ואני די בטוח שהדלת של הקנגו זה לא מה שישבור אותו :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

הדבר הכי פשוט תוריד את הפלסטיקים של הדלת ותראה בעצמך מה המצב

ועגב טבעות מMDF אני מאמין שגם אתה יכול לחתוך ולא צריך ישר לרוץ ולשלם כסף :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אם אני זוכר נכון,בקנגו יש על הדשבורד מקום ל 5 ורבע או פחות אני לא יודע.

אם אתה לא מחפש במה שלמה עם תדרים רחבים,פשוט תנסה לשים אותם שם.אני מדבר בכלל על הרכב הנכון? יש שם בכלל מקום כזה?

אם כן רק שתדע זה מה שכולנו מחפשים הרי הרוב שמשקיעים במערכת יעשו פודים בדלתות (מן בליטה של פיבר מכוסה היטב בחומר סנטטי להשלמת מראה) שבולטת מהדופן של הדלת איפה שיש מקום לספרים ושטויות. ואת המיד ריינג' יש מקום אינטרגלי מקורי של הרכב, איפה שאני חושב שלך יש. טויטר זה כבר זניח.

בגדול לנסה לראות אם אני לא טועה יש לך שם מקום,אם יש מה שנשאר זה לברר מידה ויאללה לעבודה!!:-)

אבל כל זה נכון אם אתה מוכן להתפשר פחות מ 6 וחצי(מה שלא מומלץ פשוט פיתרון לתצורת 3WAY)

ג'ובני

פורסם

אני יודע שזאת קפיצת מדרגע בשבילך כרגע אולי אבל נסה לשקול בעתיד הקרוב 3WAY יש לך אחלה של מקום שלא מצריך בנייה בכלל ולא משיכת עין לתוך האוטו

ג'ובני

פורסם

לא מצאתי הרבה רמקולים איכותיים של 4 אינץ 3 WAY אתה יכול לציין פה כמה?

• תוכן חדש...