Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוברט...

אפשר להיות חביב, ורצוי.

אגב דויד מנהל המקום,לא ביצע דבר מלבד טיאטוא המקום בסיום העבודה.וכל הזמן היה בטלפון לבדוק "מחיר אמיתי לגומיה".

אני אחזיק רכב,אבל לא אהיה "דביל צרכני שמשלם כל מחיר ע'פ קפריזה של גארג'ניק זה או אחר".

מעניין כמה כסף משלמים האנשים ללא הצדקה.

מבקש עוד הפניות לגורמים שיטפלו בבעיה/קומבינה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד לי השתגעת ? איזו תביעה ?

קדמית, אחורית, זה לא מעניין את הסבתא של אף אחד. תגיד באמת תודה שלא שילמת יותר.

אתה יודע כמה עולה גומיה של יגואר חדש מהחברה ? תנחש.

ואתה בחיים לא תזכה בשום תביעה לגבי מחיר "יקר" לדבריך במוסכים.

זכותו להרויח ולדרוש כמה שהוא רוצה על הגומיה וגם על הדבק שהוא שם. גם 500 שקל.

לא מתאים לך - אל תשלם.

זאת אחת הבעיות של המדינה הזאת, מישהו נדרש לשלם 190 ש"ח והוא עושה מזה כזאת סערה כאילו זה סוף העולם.

אתה יודע מה, א-ל תחזיק ר-כ-ב. אתה לא יודע שרכב זה מחלבה שחולבת אותך ? זה חדשות בשבילך ?

ואני שוב אומר, כל טענה שיש לך בנושא תפנה לחברת הביטוח, תצא עליהם בטלפון, הם אוהבים את זה, יש להם

אנשים שמקבלים משכורת רק בשביל להרגיע אותך בטלפון ותשאל אותם למה אם יש לך ביטוח אתה עוד צריך להוציא

כסף מהכיס ?

מי יודע, אולי יקום איזשהו מרד צרכנים בזכותך ואז תהיה מפורסם וכל חברות הביטוח ישנו את המדיניות שלהן.

אבל עד אז, תפסיקו להמציא עלילות שווא על אנשים (שאמרו פה שהם חביבים) שמנסים להתפרנס בחום הזה בעבודה פיזית.

תגיד לי, אתה מבין בכלל על מה מדברים כאן?

או שאתה נזעק מייד לטובת האנשים החביבים שמנסים להתפרנס בחום הזה בעבודה פיזית?

תשב, תנוח מהעבודה הפיזית, תיתן לעצמך כמה דקות לקרוא את השרשור ותלמד כי התרעומת כאן היא לא על מחיר הגומייה אלא בכלל על זה שלוקחים כסף על גומייה.

אנחנו מבטחים את הרכב בביטוח שמשות.

ולא ברור לנו למה, גומייה לחלון, שברור לפי השרשור שתמיד צריכה להיות מוחלפת בהחלפת חלון אינה חלק אינטגרלי מהתשלום שחברת הביטוח מעבירה לחברת השמשות, אלא צריך לשלם עליה בנפרד.

וזה שאתה פראייר, ומוכן לשלם לאנשים חביבים שמנסים להתפרס, איזה מחיר שהם זורקים לך (זה מדהים איך המחיר קופץ וצונח. מ-190 שקל למעלה ואזלמטה ל-50 שקל).

זה לא ממש מראה רצינות נכון?

ידידי, לא צריך רק להתפרנס, צריך להתפרנס בכבוד.

ולהכניס את האלמנט לאנשים זה לא נקרא להתפרנס בכבוד.

לדעתי בתביעה ייצוגית יתברר שהבקשה לתשלום נוסף על גומייה אינה חוקית והוא צריך להיות מכוסה ע"י ביטוח השמשות, וכל מה שהמבוטח צריך לשלם זה רק את ההשתתפות העצמית בהתאם לפוליסה.

פורסם

Robert, בנוסף למה שרשם פותח השרשור לא היה מרגיז אותך אם איש מקצוע "שמתפרנס בכבוד " היה משקר (כן,משקר) ואומר שהגומייה הינה מקורית של סובארו ולכן המחיר הגבוה ודקה אח"כ חותך גומי מגליל לפי מטר רץ?

אני לא יודע מה הסטנדרטים שלך אבל שקר כזה מוציא אצלי את האדם מרשימת "מתפרנסים בכבוד".

העובדה שהמחיר ירד אחרי ויכוח קצר רק מחזקת את מה שנאמר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

יש אנשים שרוצים להתפרנס בכבוד ויש כאלו שרוצים להתעשר, אוטוגלאס לא היו גודלים לרשת אם היו רוצים "להתפרנס בכבוד", זה עצוב אבל זה ככה.

לפי דעתי הוא יכול לבקש כמה שבא לו, אבל שיגיד את האמת, "אני גוזר לך גומיה אוניברסלית לשמשה, זה הכרחי ויעלה לך 190 שקלים", הלקוח ברגע זה יכול לעשות מה שבא לו עם האינפורמציה הזאת, העיקר שאומרים לו את האמת, ברגע שהשקרים מתחילים , האי-נעימויות נכנסות לתמונה.

פורסם

צודק בהחלט.....

תתפרנסו בכבוד... אל תרמו.....

כשמורידים מחיר מ-190 ל-66 משהו מסריח מאוד....

שהפראיירים ישלמו...

פורסם
rjet לא ברור לי איך בכלל הסכמת שהוא יחתוך גומי מגליל ולא ישתמש בגומי מקורי שסגור? הרי ברור שעד כמה שהם יהיו מקצועיים יישאר בטח איזה רווח בגומי והרכב יחסית חדש שנת 2005 ורכב לא זול אז למה לחפף ככה? אם הוא אמר לך אחרי בירור שהמחיר 59 לגומי מקורי של סובארו איך בכלל הסכמת שהוא ייקח לך 59 על גומי מגליל ולא התעקשת שיותקן המקורי?
פורסם

משהו נשמע לי מסריח בזה שהביאו לך גומיה מגליל ולא גומיה בגודל מסויים שמותאמת לרכב בידיוק.

נראה לי שעבדו עליך, ככה זה ש90 אחוז מהמוסכניקים נוכלים ולוקחים כסף לכיס.

התוכנית של חיים הכט אז חייבת לחזור שנראה מי חרא באמת ומי לא.

פורסם

כן, תפנה להנהלה הראשית, הבחור שם הוא הש"ג ולא מקבל החלטות.

תדווח להם שעלית על מדיניות תימחור לקויה והטעיית הלקוח, אם תקבל את הרושם שהם עושים משהו בנידון לפחות בכל מה שקשור להטעיית הלקוח, מה טוב.

אם תקבל תגובה צוננת והמשך המדיניות, אתה מוזמן לפנות לעיתונות/הגנת הצרכן/איגוד המוסכים, לא חסר לאן לפנות.

פורסם

ביטוח השמשות מכסה גם חומרי אטימה נדרשים למיניהם ולכן את תלונתך הפנה גם לסוכן הביטוח.

הגומיה היא גומיה אוניברסלית רגילה שיש אצל כל זגג ומחירה נמוך פי כמה משחוייבת.

• תוכן חדש...