Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביביסנס - מחפש השאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הילד החמישי שעבר על הביבי סנס (לא מאותם הורים:-)) הנ"ל הלך לעולמו.

מחפש מישהו, רצוי מאיזור השרון/מרכז שמוכן להשאיל למספר חודשים או למכור במחיר סמלי.

נא לפנות בפרטי.

תודה

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

היי

מדובר במכשיר שאמור לשמור על חיי ילדך.

לא הייתי סומך בחיים על מכשיר שעבר כמה גלגולים.

אי לכך בהתאם לזאת הייתי מציע לך באופן אישי לקנות חדש וזהו.שום מחיר לא שווה את זה!!

יום נפלא!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
היי

אי לכך בהתאם לזאת הייתי מציע לך באופן אישי לקנות חדש וזהו.שום מחיר לא שווה את זה!!

יום נפלא!

לפני הולדת בני עשיתי מחקר מאוד אינטנסיבי בנושא ועלתה ממנו מסקנה מובהקת:

הטענה לפיה מכשירים שכאלה מגנים בפני מוות בעריסה היא טענה שמשמיעים היצרנים, והם בלבד. לא הצלחתי למצוא שום גוף ניטראלי שמצדד בה וממליץ על שימוש במכשיר שכזה.

להיפך, היו מספר גופים שטענו כי יש להימנע משימוש במכשיר כזה, כיוון שהתרומה היחידה שלו היא בהעלאת מפלס ההיסטריה של ההורים בגלל התרעות שווא, ומנגד חסרונו העצום נובע מכך שהורים מרשים לעצמם להשכיב את הילד לישון על הבטן (במחשבה שהמכשיר יגן עליו) - דבר שמעלה את הסיכון למוות בעריסה פי 10 !

פורסם
היי

יום נפלא!

נסחפת. מאוד.

פורסם
לפני הולדת בני עשיתי מחקר מאוד אינטנסיבי בנושא ועלתה ממנו מסקנה מובהקת:

הטענה לפיה מכשירים שכאלה מגנים בפני מוות בעריסה היא טענה שמשמיעים היצרנים, והם בלבד. לא הצלחתי למצוא שום גוף ניטראלי שמצדד בה וממליץ על שימוש במכשיר שכזה.

להיפך, היו מספר גופים שטענו כי יש להימנע משימוש במכשיר כזה, כיוון שהתרומה היחידה שלו היא בהעלאת מפלס ההיסטריה של ההורים בגלל התרעות שווא, ומנגד חסרונו העצום נובע מכך שהורים מרשים לעצמם להשכיב את הילד לישון על הבטן (במחשבה שהמכשיר יגן עליו) - דבר שמעלה את הסיכון למוות בעריסה פי 10 !

אני לא עשיתי מחקר אינטנסיבי, אבל לאחר שתי בנות שגדלו עם מכשיר מושאל כזה, אוטוטו מגיעה השלישית, ואשתי התחילה לדבר על השגת מכשיר כזה. אני התחלתי לפקפק בנחיצות שלו, וטענתי שלא שמעתי על אף אחד שמכשיר כזה הציל לו את הילד, מה גם שאני לא משוכנע שאם הילד היה מפסיק לנשום לדקה, ואנחנו היינו רצים אליו ומנסים החייאה בלתי מקצועית, ומצליחים, הילד לא היה במצב כל כך גרוע שאולי היה עדיף לו ולנו שלא היינו מצילים אותו בכלל.

יש הערכות שאומרות שחלק גדול ממקרי המוות בעירסה הם כתוצאה משינה אצל ההורים, וחנק לא מכוון ע"י אחד ההורים. במקרה כזה הביבי-סנס לא רלוונטי.

גורם סיכון משמעותי נוסף הוא הורים מעשנים. לא בבית ספרנו.

מאידך, אין הרבה טיעונים נגד, לעניות דעתי, ובוודאי שלא הייתי משנה את צורת השינה מתוך בטחון במכשיר. המחיר הוא בוודאי לא פקטור. יש את העניין של העצבים שאתה תופס כשאתה הולך באמצע הלילה עם עיניים עצומות למיטת הילד, לוקח אותו אליך למיטה ואז אתה שומע את המכשיר מתחיל לצרוח. :evil:

פורסם

חברים, לא התכוונתי לקיים דיון בנחיצות הביבי-סנס.

זה תיכף יגלוש לדיון למה הצרפתים מאפשרים לנתק את האויר הקדמית לטובת כיסא תינוק ועד המופרעות ברכישת כיסא המותאם למחברי ה FIX

אז בבקשה, עזבו. כל אחד יעשה מה שמתאים.

יש כאלו שעושים כך ויש שעושים אחרת וכל אחד משיקוליו וצרכיו.

בכל מקרה סתם לסבר את האוזן.

התקלה היתה קורוזיה באיזור ה (+) במעגל המודפס.

עשיתי ניקוי עם אלכוהול מברשת לאיזור. תפרתי מחדש כמה פסים שנאכלו ועובד כמו חדש :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אבל לאחר שתי בנות שגדלו עם מכשיר מושאל כזה' date=' אוטוטו מגיעה ה[b']שלישית[/b]...

ואנחנו שואלים, מי ירש את הטויוטה?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...