Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חולה? כדור אופטלגין, או קצת אנטיביוטיקה יעזור?

איזה רדיו, איזה יצרן, מה הבעיה?

בכללי, בגלל החוסר בפרטים, אתה יכול לגשת לחנות התקנות מכובדת, ואולי יתנו לך שירות (שיעלה עמלה כמובן) , ותלוי בסוג המכשיר, והאפשרות ו/או הכדאיות לתת לו שירות תיקונים, בהעברת המכשיר למעבדות באיזור המרכז.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תאמין לי ניסיתי כבר עירוי, מכות חשמל מה לא..

מכשיר פיוניר PRS 880

כבר שטחתי את הבעיה שלי בשירשור אחר, הפאנל לא גולש. פשוט תקוע. משמיע צפצוף כשלוחצים על הכפתור אבל שום דבר לא עוזר. ניסיתי כבר הכל כולל הכל. בסוף הוצאתי אותו "בכח בעדינות" וקיוויתי שהו יחזור לקדמותו, אבל נאדה. והייתי אצל מתקין ומה שהוא אמר זה שאצלו הוא תלש ואח"כ זה חזר לקדמותו.

לי אין את המזל הזה. עכשיו אחד החברים פה אמר שכנראה הלך הכבל DATA אבל לא זכיתי לתשובה יותר מעמיקה מה זה אומר.

ולפיכך, אני מחפש מעבדה. ודני, מפאת ההיכרות שלך עם האיזור ובעלי העסקים, הייתי שמח לקבל ממך המלצה.

תודה, מקווה שזה מבהיר.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

זה לא מכשיר בסיסי.

צריך לנסות אצל "עוזי רדיו" בתל אביב (או היכן שהם) , ככל שהם יהיו מוכנים לטפל בו. הם לא ששים לטפל במכשירים שאינם מיבוא שלהם.

בכל אופן, לתקן, הם יודעים.

אם לא שם, בכל מקרה, הפתרון כך נראה לי, נמצא באיזור המרכז, לכן אתה צריך מתקין, שידע לאן (המקום הנכון באמת) להפנות את המכשיר שלך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה, בכל זאת הייתי מאוד מעוניין לקבל המלצה עבור מישהו צפוני לפני שאני מדרים.

פורסם

כנראה שזו מחלה מדבקת.

לאחרונה ה 880 שלי גם התחיל להראות סימני גסיסה. מדי פעם הפאנל מצפצף ויורד אולי 5 מ"מ, מה שמאלץ אותי לשלוף אותו באמצעות הציפורן. אני מאמין שאיזשהו גג"ש שחוק \ עקום \ יצא מהציר שלו.

אם בכל זאת תחליט לרדת לאיזור המרכז אני לא ממליץ לך על המעבדה של עוזי רדיו. עם כל הכבוד שמדובר במעבדה של יבואן רשמי, הייתי מצפה שיהיה להם קצת יותר ידע על המכשירים של פיוניר, מה שלא ממש קרה במקרה של ה P9 וזה שקנה אותו ממני.

אני כן ממליץ לך ליצור קשר עם רוני (יגאל-בנץ). הוא עובד עם מעבדה טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיה בעייתית..

טוב נראה. אולי אני אקח אותו לסתם מעבדה בסוף, שיתן חו"ד.

• תוכן חדש...