Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי ניקוי ושטיפת למערכת הקירור ,

גם מנוע וגם ראדיאטור, ונוצרו לי שני בעיות בעקבות זאת,

הבעיה הראשונה שמערכת הקירור לא עבדה, לאחר בדיקה שעשיתי גיליתי שהיא מקבלת זרם חלש מאוד,

ועשיתי ניקוי וטיפול למגעים של המצבר וחוטים אחרים, האוטו ישן והוא היה צריל זאת, ואכן הבעייה נפתרה,

והממערכת נכנסת לפעולה בצורה תקינה.

הבעיה השנייה היא שנורת החום והעצור , פועלת באופן קבוע מהרגע שאני מדליק את האוטו עד שאני מכבה אותו.

שאלות:

1. האם השטיפה יכלה לעשות נזק ליוניט החום ואיך??

2.האם התפקיד של יוניט החום הוא רק לשלוח אות ללוח שעונים או גם להשפיע על מערכת הקירור??

3.מהו הטרמוסתת שקובע מתי המערכת נכנסת לפעולה??

4.איך מחליפים יוניט חום??

תודה מראש על העזרה!!!

פורסם

למה אתה מתכוון כשאתה כותב "משפיע על מערכת הקירור"?

מה שמפעיל את המאווררים זה יוניט המאווררים, שיושב על הרדיאטור עצמו.

מה שמאפשר זרימה של נוזל קירור במערכת זה הטרמוסטט, שאומנם לידו נמצא החיישן שמדליק את הנורה בלוח השעונים אבל אין בינהם קשר ישיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. ביצעתי הוצאת אוויר,

2 מה שהתכוונתי ביכול להשפיע, זה על תיקפוד שאר החלקים,משאבת מים ואולי עוד חלקים שאני לא מכיר??

3. את הטרמוסטט ניתרלתי כבר לפני כמה שבועות.

בעצם מה שאני מנסה לשאול זה איך לגרום לחיווי בלוח שעונים להיות תקין שוב כי יש לי כבר שעון חצוני שחיברתי,

אבל הייתי שמח שהחיווי של האוטו יהיה גם תקין, ולדעת האם יש לזה עוד השפעות שאני לא מכיר.

פורסם

תעשה חיפוש כי חרשנו את מערכת הקירור של 205 מכל כיוון אפשרי ובלתי אפשרי בפורום . יש יותר דיונים בנושא מאשר היה כאשר בנו את הרכב המהנדסים.

בכל מקרה את הנורה תבדוק על ידי ניתוק מחבר מהחיישן יוניט חום מנוע אם היא תמשיך לדלוק חפש את הבעיה בחשמל הרכב אם לא החלפת יוניט חום. איפה נמצא יוניט חום תמצא מחיפוש בפורום כולל תמונות סירטוטים והסברים.

תחזיר את הטרמוסטת אין שום צורך לבטל אותו כאשר מערכת הקירור תקינה, ואני אישית גם לא מבין את ההגיון שבזה.

• תוכן חדש...