Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד שירוקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכולם שלום.

אני מחפש רכב לששה אנשים ואני מעוניין בתא מטען נדיב. סיכמתי עם המעסיק שלי שהוא ישלם את הדלק ואני אקנה רכב ברמה של MPV.

חיפשתי כעיקרון ספארי משנים 95-98 וחשבתי אפילו על ג'ימי מאותן שנים (לחלקם יש ספסל מקדימה כך שניתן להושיב 3 שני מבוגרים וילד) בשל עלויות רכישה יחסית זולות.

השבוע נתקלתי בלוח פוקוס המודפס בגרנד שירוקי 94 5200 סמ"ק V8 במחיר 30K ש"ח.

האם לרכב זה יש ששה מקומות?

האם צריכת הדלק שלו משמעותית יותר גבוהה מהספארי/MPV/ג'ימי?

האם עלויות אחזקתו צפויות להיות יקרות יותר מהספארי למשל?

פורסם

לא נראה לי שהמעסיק שלך מבין לאן אתה רוצה להכניס אותו.

ספארי עושה 1-5 והצירוקי אפילו פחות, ה MPV 3 ליטר הישנות עושות 1-7 אבל מחוץ לעיר בלבד.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הי. המעסיק שלי מימן כבר MPV אחת (שנת 2004 נדמה לי) ועכשיו הוא מממן אפלנדר למישהו אחר אצלנו. אני רק תוהה האם הגרנד שירוקי באותה קטגוריה מבחינת צריכת הדלק או שהוא בתחום אחר.

כמו כן , האם יש בו ששה מקומות.

פורסם

הי. המעסיק שלי מימן כבר MPV אחת (שנת 2004 נדמה לי) ועכשיו הוא מממן אפלנדר למישהו אחר אצלנו. אני רק תוהה האם הגרנד שירוקי באותה קטגוריה מבחינת צריכת הדלק או שהוא בתחום אחר.

כמו כן , האם יש בו ששה מקומות.

אם הוא רוצה "לאמץ" עוד רכב והוא "בוגר" MPV ושות', יש לי טוסון בשבילו שמחפש "SUGAR DADDY" :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתה יכול לקנות את ה MPV שלי, הוא מועמד למכירה - שנת 2002 - קצת יקר לך אולי - נראה לי בסביבות 80000 עוד לא בדקתי כמה בדיוק הוא שווה - 131000 ק"מ.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...