Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

העמותה לספורט מוטורי - מועדון מרוצי ישראל מודיעה על

פותיחת קורס נהגי משנה (נווטים) בתאריך 19-20 לספטמבר

לפרטים נוספים לחץ כאן

וועדת ההדרכות

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

יוזמה ברוכה לקידום הספורט המוטורי הישראלי אבל...הייתי שמח לדעת מי מעביר את הקורס - צוות ההדרכה, מי מעביר את החומר המקצועי בנושא ניווט וכו' ופרטים אלו חסרים...

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

רק החולמים מצליחים

עצם עריכת הקורס והחשיבה יוזמה ברוכה

כבר אמרתי

מי שלא עושה ופועל אל לו לקטר ואפילו אעז ואומר, לבקר

רגולטורים לא עשו אף פעם טוב בשום תחום בחיים שלנו (בגלל ידיים כבולות,אני עדין:cry:)

רק הספורטאים יצליחו אם יהיו ביחד:beerchug:

מנטרה שחוקה?

זה המצב.

אשמח לעזור מנסיוני,דובי זה מרגיע?

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בניגוד למה שחושבים יש כמות לא מבוטלת של אנשים בארץ עם ידע וגם נסיון ברשימת הערות לספר דרך וניווט ברמה גבוהה למדי, ואין סיבה שהם לא יוכלו להעביר את הידע שלהם הלאה.

גילויי נאות: אני מדריך נהיגת מרוצים באקדמיה לנהיגת מרוצים בבעלות משותפת של ב. שליט ואלטרנתיבי.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

התאמצתי קצת ונכנסתי לקישור של ב.שליט והבנתי שזה למתחילים שרוצים להצטרף למשפחת הנהגים/נהגי משנה.

רעיון מבורך ויפה.

אולי יש מישהו שיכול ללמד את הצעירים ת'תורה.

תנו לו צ'אנס.

אני נתתי.

פורסם

נדב

באמת בכל הכבוד להרבה אנשים בארץ שיודעים ויכולים להעביר את הידע שלהם בניווט לאחרים, זה לא רציני ("חאפרים" אתה אמרת פעם...) .

בכדי שיהיה קורס כמו שצריך הפיתרון הוא נווט מקצועי מחו"ל (שמעתי מישהו אומר קפריסין...? ) .

אבל למה אתם טוחנים אויר ? בואו נחכה לתגובה של "מועדון מרוצי ישראל" .

דובי

פורסם
... והבנתי שזה למתחילים שרוצים להצטרף למשפחת הנהגים/נהגי משנה.

....

RJET יקירי (חבל שאתה לא מציין איך קוראים לך בכל פעם שאתה תומך נלהב ב"מועדון מרוצי ישראל" )

כולנו, כנווטים בראלי אמיתי מתחילים . אני חושב שאפשר לספור על יד אחת את מספר הנווטים הישראליים שעשו ראלי אמיתי פה והדגש על אמיתי. אני במשחק הזה כבר למעלה משנתיים, אז מה ? זה אומר שעשיתי ראלי אמיתי ? הכי קרוב היה הראלי האחרון והמעולה ש"מועדון מרוצי ישראל" ערכו לפני כחודש .

ראלי זה לא רק לכתוב NOTES זה הרבה מעבר .

ושוב אני חוזר לאותה הנקודה - למה אין לאף אחד פה סבלנות לתגובה מסודרת של מארגני הקורס ?

דובי

פורסם

דובי

אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לשחק- כל פעם שיש נושא שקשור לראלי, מופיעים כל הבלתי מזוהים כמו rjet ; ,MSPRINT,בן אפרים וכד', ולמרבה הפלא הם מופיעים אחד אחרי השני דווקא בדיונים הספציפיים שציינתי,ותמיד מחכים לתגובה של....

אני מציע להפסיק להתייחס לאנשים בזויים אלו,שלא מפסיקים להסיט את הדיונים ולהופכם למריבות מכורעות !

ואתה ,דובי, תתחיל להשתמש בסמכות שניתנה לך ותעשה לזה סוף!הגיע הזמן !! זה בלתי נסבל !!

אם לא גם הדיון הזה יסתיים בנעילה וימשיכו לאומר "הנה שוב אנשי הראלי עם המריבות שלהם"

מישל

פורסם

1. הקורס מיועד למתחילים שיש להם עיניין לקבל את יסודות תפקידו של "נהג המשנה".
  2. הקורס מבוסס על ספר שתורגם ונכתב ע"י ממ"י ויהיה הבסיס להעברת החומר לאחר שנבדק וקיבל מספר הערות מזלמן.
  3. את הספר נחלק או ניתן יהיה להוריד מאתר המועדון.
  4. כמו כן נפיץ סרט על דיסק/או באתרעל תפקידו של "נהג המשנה".
  5. המדריכים הינם אנשי השטח שבאים מתחום המרוצים ללא תואר כבוד של "נהג משנה בינלאומי מחו"ל".
  6. לגבי "נווט מחו"ל" קפריסין/אנגליה/אירלנד אין כרגע תשובה הכול שמועות יש כרגע "מקומיים" עם ידע וניסיון גם בחומר העיוני וגם בחומר המעשי, הצעתו של דני לוי עומדת מזה זמן רב וישנם עוד חברים שמוכנים לתת מהידע שלהם.
  7. מניסיוני "שאינו רב במרוצי ראלי" אין נהג משנה שמסיים את הכשרתו בכיתת הלימוד, נהג משנה מסיים את הכשרתו כשהוא בצוות, גם אז כול צוות יש לו את הדברים הקטנים שלו, לגבי תפקידו לפני ואחרי המרוץ ישנן מוסכמות ונכתבו על כך הרבה עמודים, לגבי תפקידו בעת המרוץ כול צוות (נהג/נהג משנה) והחלטותיו כאשר הבסיס הוא סימנים שחלקם ידועים לכול המשתתפים והצוותים וחלקם אישיים לצוות, רק אימונים בין הצוות מביאים בסופו של דבר לשיתוף הרצוי בתוך הצוות, אם מישהו מחפש שקורס ייתן לו את הפתרונות להצלחה שישכח מזה, קורס נותן את הכלים להתמודד עם הנושא, אין מה לעשות רק מי שמתאמן ומכשיר את עצמו ואת הצוות מצליח! כול השאר בכיינות.
  8. אז לפני כול "הכאסח" ו"העלאום" אולי תעודדו הרשמה! אולי תגייסו את כוחותיכם פעם אחת לעשייה בכדי שיצמח עוד דור של נהגי משנה שממנו אולי יצמח דור של נהגי מרוץ.
  9. אנחנו מבחינתנו נעשה את הדרוש שקורס זה על כול חלקיו יהווה הצלחה ודוגמא לקורסים אחרים.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך בוקר טוב ותודה על ההתייחסות הרצינית והעניינית.

לדעתי יש מקום לעשות מאמץ ולגייס נווט מחו"ל (קפריסין היא בהחלט אופציה נוחה אני מניח).

כמו שציינתי ועם כל הכבוד לכל האנשים המנוסים בארץ, אם רוצים באמת לעשות משהו רציני צריך לעשות את זה נכון.

אף אחד לא בא לפגוע בניסיון שיש לך בראלי או לכל נהגי ישראלי אחר אבל... כמו שבזמנו, כאשר התחיל נושא המארשלים בארץ, בשנות ה-80 , הביאו נציג מאנגליה שיעביר לנו השתלמות ולאחר מכן עוד אחד, ככה רצוי גם הפעם , זה פשוט אחרת כי ניסיון של אדם שעוסק בזה בשגרה שלו לא שקול לנהג או נווט ישראלי, עם כל הכבוד, שעושים ארוע פעם בחודשיים וגם זה ראלי "כמעט אמיתי".

ובכל זאת, אני ממליץ לכל מי שרוצה להיכנס לתחום הראלי, להגיע לקורס הזה ולקבל מושג בסיסי עד כמה קשה זה לשבת בכסא הימני אבל זה גם כייף גדול.

דובי

פורסם

1. ישנה פנייה להביא נווט מחו"ל.
  2. מתוך ניסיוננו בהעברת קורסי המרשלים התברר כי להביא מומחה בתחום ללא רקע מוקדם של החניכים אינו מביא לתוצאות טובות, יש ללמוד ולהכיר מושגים, אופן התפקוד, תקנונים ותקנות, ומיכשור לפני שמגיע מישהו מחו"ל אחרת מאבדים זמן יקר=כסף.
  3. בתוך כול בליל הכתיבה נשכחו הנהגים, הקורס הזה מיועד לנהגים שלא חוו עדין נהיגת ראלי אמיתית (האירוע האחרון של ממ"י היה רק "טעימה"), לדעתי חייבים גם הנהגים לדעת את תפקידו של נהג המשנה ומה החשיבות בהכשרת צוות קבוע כאשר כול אחד יודע את תפקידו.
  4. נהגים וותיקים המעונינים לתת כתף ולהדריך בקורס זה דלתותינו פתוחות לכולם ללא הבדל של סוג המרוץ (דת), מועדון (גזע) או התאחדות (לאום).
  5. תפילה! תסירו את המחסומים הרגשיים, נפתח דף חדש, פעם אחת נתלכד כולנו תחת רעיון לקידום הספורט המוטורי, אני מאמין שנצליח, זה ייתן פתח להצלחות נוספות לליכוד השורות.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

חשוב לציין,

כל פעילות ו/או אירוע הקשור בספורט מוטורי תורם לקידומו.

מבלי להיכנס לפרטים של ההדרכה המדוברת, הרעיון כשלעצמו מבורך

ומהווה דחיפה נוספת לספורט בכלל ולראלי (לסוגיו השונים) בפרט.

דווקא בהדרכות מהסוג הזה אני בדיעה שגם אם לא מדובר במדריכים בעלי שם/ניסיון

יש לעצם ההדרכה תרומה לא מבוטלת לעוסקים בענף.

נכון, צריך להיזהר מפרטאצ', גם כשמדובר בהדרכה הספציפית הזו,

אבל, על פניו, ההדרכה הנ"ל מבורכת.

ניר לביא

• תוכן חדש...