Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב המדובר לפני שבוע החלה תופעה בעייתית בהתנהגות הגיר האוטומטי:

הרכב נוסע קדימה בסדר גמור וכאשר משלבים לרוורס(ועוברים כמובן דרך ההילוך ניוטרל) מורגשת בעיטה עצבנית ביותר במעבר בין "N" ל-R .

הבעיטה קבועה ואובחן שיש רעש כלשהו שמגיע מאיזור ה- BACK -AXE (אני מקווה שמאיית נכון).

המכונאי אומר שאפשר לנסוע כך וכאשר תחריף הבעיה והגיר לא ישתלב לרוורס יש צורך לפתוח את הגיר והחליף שם את גלגלי השיניים ועוד מס' חלקים אם יתברר שהם לקויים אך רק בפתיחת הגיר נדע כמה הנזק.

שמן הגיר והמסנן הוחלפו לפני 20,000 ק"מ.

השאלה היא :האם זה סופו המתקרב של הגיר (ב-142,000 ק"מ ?),האם החלפת שמן,פילטר גיר ותוסף יכולה לפתור את הבעיה ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חבטות חזקות וקבועות במעבר מניוטראל לדרייב או רוורס מרמזות על בעייה או במח גיר או במצמד המשולב עצמו.

תחילה יש לבדוק את מח הגיר .

החלפת שמן לא תעזור ותוסף יקצר את חיי הגיר ויגרום נזק נוסף למה שקיים בפועל.

• תוכן חדש...