Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לכרוז מי פנוי בקסטל או ראנצ כפול

אם לא מגיעה מונית או המבורגר אז אני לא יכול לעזור לך :?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניסית להתקשר למספר של איתורית שמופיע על המכשיר הימני?

אם הייתי צריך להמר, המכשיר הימני נראה כמו ספק כוח כלשהוא. השמאלי נראה כמו מכשיר רדיו כלשהוא. אולי אם תיתן דגם מדויק של המכשיר יהיה אפשר לזהות אותו במדויק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מערכת קשר גונסון .

המכשיר הקטן הוא הנייד שברכבים ,חסר לך מיקרופון (כמו של שוטרים ) , המקרופון העומד נמצא במשרד.

המכשיר הגדול כנראה או ממסר או מכשיר קשר משולב ממסר, והוא יושב במשרד .

חסר לך אנטנה ,רשיון תדר, וסיבה טובה להשתמש בחרא הזה במקום בפלאפון.

כאלה(מוטורולה וכו') ודומים היו בציי משאיות טרקטורים כוחות בטחון וכו', לדעתי כמעט רק מונית ובטחון משתמשים כיום.

אם יש עוד שאלות תרביץ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קיבלתי תשובה בג'יפולוג, מדובר במכשיר קשר "גונסון" נייח, המכשיר הגדול הוא ממיר מתח ל12V ונאמר לי כי אני יכול להסב אותו ע"י שינוי קל למטען מצברים, מישהו יודע איך?

כ"כ נאמר לי כי חברת איתורית הינה היסטוריה, נרכשה בעבר ע"י מוטורולה שעם הזמן החליפה את הציוד ללקוחות במכשירי מקסטראק שלהם, אותם אני מכיר.

המכשיר קשר (האמצעי) יכול לשמש מכשיר קשר ברכב ע"י חיבור PTT לרכב במקום נייח, השאלה ששאלתי שם ולא נענתי עדיין היא האם אין שום שימוש למכשיר הזה כיום? (בג'יפולוג הציעו להשתמש בו כמשקולת, השאלה שלי היא במה הוא שונה, נאמר, מהמקסטראק? לא משתמש באותם תדרים/רשתות? מכוער יותר?)

פורסם

שזה בערך מה שאמרתי .

PTT זה שם הכפתור שעליו לוחצים כשמדברים ,נכון יותר להגיד שאתה צריך מקרופון שמתאים לרכב(כמו של השוטרים לדוגמא)

בג'פולוג אוהבים להספיד דברים מהר כנראה.

אני מכיר מכשירים ישנים יותר שעדיין עובדים.

יש קופסאות דומות שמשמשות ממסר כדי לקשר בין שני מכשירים רחוקים כשהממסר באמצע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אכן, כך בערך אמרת.

בג'יפולוג נטען כי גם אם היה עובד בתחום תדרים זהה "נדרש תכנות וכיוון המכשיר":shock: שו?

בנוסף נטען כי שיטת הקפצת התדרים שונה. איך אני בודק תחום תדרים של המכשיר? מאלתר אנטנה?

פורסם
האם אין שום שימוש למכשיר הזה כיום?

תוכל להשתמש ב-PTT אם תלך לעשות מילואים בחיל האוויר. למיטב ידיעתי, המערכות האלה

עדיין נמצאות בשימוש אינטנסיבי בכל בסיס ח"א שמכבד את עצמו, בשילוב עם יחידות קצה מסוג

HT1000, או בעברית פשוטה, "מוטורולות".

HT1000.jpg

למידע מדויק לגבי תדרים וכל מה שקשור לרדיו - מומלץ לפנות בה"פ לחבר הפורום מרק10.

פורסם

מכשיר הקשר לא נישא, מדובר במכשיר קבוע נייח/לרכב, כמו במוניות. על המכשיר אין סימני זיהוי נראים לעין למעט סריאל נמבר והכיתוב "ג'ונסון".

מכשירים דוגמת הנ"ל, למעט במוניות ובמשטרה משמשים גם ג'יפאים. מה שמעניין אותי זה האם המכשיר שימושי בכך שיוכל לתקשר עם מכשירים אחרים מתוצרת אחרת, נאמר המקסטראק של מוטורולה ודומיו. לכן אני מעוניין לדעת את תחום התדרים בהם הוא עובד. נאמר לי בג'יפולוג כי דגם המכשיר הוא "צאלנג'ר".

פורסם

עדכון, הפעלתי את המכשיר, הספק והמכשיר קשר תקינים ונדלקים. במכשיר הקשר יש כפתור אחד שבסיבוב מדליק ומעלה מוריד ווליום ובלחיצה פנימה מחליץ מצבים בין 1-2 בצג. איך אני מגלה תחום תדרים? מאלתר אנטנה?

פורסם

עד כמה שידוע לי ,את התדרים צריך להכניס(אין לי מושג איך) ,לא נתקלתי בשני מכשירים מחברות שונות על אותו תדר,ברמת העיקרון את התדר אתה מקבל לפי רשיון כלשהו.

דווקא לגבי עבודה בין סוגי מכשירים תשאל בג'יפולוג, כי הם משתמשים בזה לא כחברה אחת אלא כל אחד בא עם שלו.

פורסם

אין שום מניעה טכנית או חוקית ששני מכשירים שונים מחברות שונות ישבו על האותו התדר.

כדי לדעת באיזה תדרים עובד המכשיר צריך לחבר אותו לצב"ד מתאים. במידה ומדובר ברדיו מתכוונן שהתדר שלו ניתן לשינוי ויש לך את הכבל המתאם למחשב ואת התוכנה המתאימה אפשר גם לקרוא את המכשיר ולבדוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...