Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עבר, משרד התחבורה/רישוי דואגים להוציא חוזר למשטרה להתחשב בעובדה שיש שביתה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מתעלק לשירשור. לא מזמן קניתי את הבימר שלי (משהו בסביבות שבועיים בערך). חודש הבא יש לי טסט ועוד לא קיבלתי את רישיון רכב החדש שכולל בתוכו תשלום האגרה.

.

אור הצביע ע"כ שברדיו בבוקר אמרו שאפשר לחדש רשיונות רכב בטלפון *5678.

אולי זו רק פרסומת, אבל שווה לבדוק.

כמו כן, הייתי בודק באתר משרד התחבורה, הרי אפשר לשלם את האגרה באינטרנט, אני לא מאמין שזה השתנה.

אולי לא ישלחו לך, אבל תוכל להוציא אישור מודפס ששילמת את האגרה.

בנוסף, חכה לעצת מומחים גדולים ממני - אבל אולי יהיה ניתן להעביר את הרכב את הבחינה עצמה. דבר עם מכון הרישוי הקרוב אליך, ותבדוק את הנושא.

מעבר לכל אלו - אני לא באמת מאמין שהשביתה תיקח חודש שלם :)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

משרד התחבורה שובת, אבל היום קיבלתי אגרת חידוש רשיון נהיגה...

ואם כבר אני כאן, באגרה עצמה כתוב בצד "תמונתך במחשב.לאחר התשלום יישלח הרישיון לביתך"

ואילו מאחורי הדף כתוב שחובה להצטלם.

מה נכון? האם אני צריך להצטלם או לא?

פורסם

מה שהודפס בצבע שחור ע"י מדפסת לייזר, ולא בצבע ירוק/אדום ע"י תבנית מוכנה שמכינה מאות אלפי דפי חידוש-רשיון זהים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אכן, נבדק היום בצהריים וניתן לבצע בסוכניות "פרטיות" (לא "סניפים")

באתר הדואר הן יופיעו כ-סוכ' א' או סוכ' ב'.

לא אמור להיות הבדל מצד הלקוח בעניין.

כדאי לוודא שבתום השביתה העברת הבעלות נרשמה במחשבי משרד הרישוי.

מצטער שאני מקפיץ, אבל איך אפשר לבדוק אם העברת הבעלות נרשמה במחשבי משרד הרישוי?

ובמידה ולא, מה ההשתלכויות של זה?

BMW E30 325i Coupe

פורסם

1. את הבדיקה תוכל לבצע רק בתום השביתה באחד ממשרדי הרישוי.

2. אם העברת הבעלות לא נקלטה, תצטרך לבצעה שוב.

פורסם

אז מה בעצם הטעם בביצוע העסקה? גם אין לי דרך לברר במידה ולא התבצעה, וגם יהיה צורך לבצע אותה שוב בתום השביתה.

הבעלים יכול לטעון שהוא לא מכיר אותי בכלל, להשאיר את הכסף אצלו ולהכריז את האוטו כגנוב, או שאני יכול להוכיח שביצעתי העברת בעלות אך היא לא נקלטה?

חברת הביטוח צריכה לדעת בבעלות מי הרכב לא? הרי הם בודקים את פרטי המבטח ובעליו לפי מספר הרכב.

theAman, אתה בדקת אם ההעברה הושלמה?

המצב הזה כל כך מעצבן, אני מחפש רכב נדיר ועד שהגיע הזדמנות מתאימה שדורשת החלטה מהירה בלי אפשרות למשוך את הזמן אז השביתה של המושחטים האלה הורסת הכל :evil:

BMW E30 325i Coupe

• תוכן חדש...