Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להשכרת רכב :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי בחברת ההשכרה, בארץ - קשה לי להאמין.

בחו"ל - תלוי באיזה מדינה ובאיזה חברה, בגרמניה בסיקסט - רכבים עד קטגוריה של גולף (כולל) - אתה יכול, בתנאי שיש לך 18.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

התייאשת מלחפש רכב אז החלטת להשכיר? :D

אם יתפוס אותך שוטר? לא יודע איזה עונש בדיוק תקבל אם בכלל (משטרה לא תמיד בודקת נתוני ביטוח כשהיא עוצרת אותך לבדיקה), אבל אם תעשה תאונה והביטוח לא מכסה אותך, חבל לך על הזמן (והכסף).

פורסם

לא רק אתה לא יכול, אף אחד אחר לא יכול.

יכול לנהוג רק מי שחברת ההשכרה רשמה במסמכים כרשאי לנהוג.

תוספת נהג פירושו תוספת תשלום לחב' הביטוח.

במידה ונוהג מישהו שאינו רשום, וחלילה תהיה תאונה - חברת ההשכרה תתנער לחלוטין מכל נזקי הרכבים ותתבע את השוכר לשלם עד הפרוטה האחרונה את הנזקים לכל המעורבים.

אל תשכח שהשוכר משאיר כרטיס אשראי פתוח, אז יש להם כבר מקדמה ע"ח נזקים.

למען הסר ספק - חברות ההשכרה נוהגות לצלם את רישיונו של הנהג שאושר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
במידה ועוצר אותי שוטר .?

אם זה הראש שלך אז חבל על הזמן של כולנו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טל, רק תדמיין לך לרגע שאתה יוצא בנחת מחניה כלשהיא ובטעות שורט כנף של מרצדס חדשה - לא משהו רציני, שריטה, קורה מדי פעם, אבל זה במרצדס (= הרבה כסף על כל שטות) ומאחר והביטוח לא מכסה אותך אתה תיתבע ותיאלץ לשלם הרבה כסף.

ואני עוד לא הזכרתי כאן תאונה עם נפגעים, אז אני מקווה שאתה מבין את הרעיון.

פורסם

בארץ אף חברה וזה בדוק שאף חברת השכרה לא מבטחת נהגים צעירים.

יש חברות שמבטחות נהגים גג גג גיל 21-22 וגם זה על יונדאי גטס במקרה הטוב.

אם תופס אותך שוטר לא יקרה כלום כי נדיר מאוד שהשוטרים מבקשים ביטוח בדרך כלל רק רישיון ומסמכים של האוטו.

ובמקרה של תאונה אם אתה קוסם אולי תצליח לשכנע את אמא להגיד שהיא נהגה ולשכנע את הבנאדם השני להגיד שאמא שלך פגעה.

תכלס זה שווה את הסיכון רק אם אתה הולך לחניון פתוח להשתולל קצת אבל אם זה סתם לנהוג על הכביש אז חבל על הסיכון.

פורסם
בארץ אף חברה וזה בדוק שאף חברת השכרה לא מבטחת נהגים צעירים.

יש חברות שמבטחות נהגים גג גג גיל 21-22 וגם זה על יונדאי גטס במקרה הטוב.

אם תופס אותך שוטר לא יקרה כלום כי נדיר מאוד שהשוטרים מבקשים ביטוח בדרך כלל רק רישיון ומסמכים של האוטו.

ובמקרה של תאונה אם אתה קוסם אולי תצליח לשכנע את אמא להגיד שהיא נהגה ולשכנע את הבנאדם השני להגיד שאמא שלך פגעה.

תכלס זה שווה את הסיכון רק אם אתה הולך לחניון פתוח להשתולל קצת אבל אם זה סתם לנהוג על הכביש אז חבל על הסיכון.

מה שהוא אומר לך זה " אל תקשיב לי אני סתם נותן לך רעיונות מטומטמים"

ודרך אגב גם אדון מרפי אוהב לקרוא שירשורים כאלה ולכן הוא עושה מאמץ להגיע עד אליך - וכשהוא מגיע זה לא כיף!

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...