Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי מדי פעם לראות את התוכנית , ומה שהם עושים שם זה שיפוץ כללי של כל האוטו שזה צביעה חיצונית , לפעמים שיפוץ מנוע, מערכות סאונד, שיפוץ בתוך האוטו, ועוד הרבה דברים שלוקח זמן לעשות אותם.

עכשיו אני יוצא מנקודת הנחה שהם עובדים בערך 8 שעות ביום אולי ועובדים כל יום , והם גם מומחים בעניין ושיפצו כבר עשרות אם לא מאות מכוניות.

אז כמה זמן לדעתם הם עובדים בשביל לסיים שיפוץ של מכונית? שבוע בערך? שבועיים?

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

45 דקות,

מה? לא ראית את התוכנית?

:-):-):-)

אני מאמין שבין שבועיים עד לחודש לרכב.

אבל עזוב את זה,

יש תוכנית אחרת, אוברהול,

שהם בעצם גונבים מהבעלים את הרכב, משגעים אותו ומטרטרים אותו בזמן שצי'פ פוס וחבורתו עושה ח"י מספרים ברכב, ואז מציגים את הרכב לבעלים, שמת מאושר, אה, וכל זה בשבוע.

או לפי ההגדרה של צי'פ:

"יש לנו 24 שעות ביום, שזה 3 משמרות של 8 שעות, כפול 7 ימים, יוצא שאנחנו עובדים על האוטו 5 וחצי חודשים בשבוע."

http://turbo.discovery.com/overhaulin/overhaulin.html

----

פורסם

ואיפה משודרת התוכנית הזאת אם היא בכלל משודרת בטלוויזיה? או באינטרנט?

פורסם

אהה אוקיי.

יש גם תוכנית טובה ב DISCOVERY עם איזה הודי אחד בלונדון שעושה פרוייקטים של כל מינית מכוניות , קונה מכונית מפירוק משקיע בה 4000 פאונד ואז מוציא אותה למכירה פומבית. גם תוכנית נחמדה.

פורסם
התוכנית משודרת בDISCOVERY,34 בYES אין לי מושג איזה ערוץ בHOT

אין דיסקברי בהוט...

כמו שאין הרבה ערוצים אחרים שם...

אגב העבירו את PIMP MY RIDE לmtv one כך שאין את זה בארץ בדיוק מה שעשו עם BBC 2 וטופגיר

איזה באסה זה שהוט יעשו משהו אני מוכן לשלם הרבה כסף כדי שיהיה לי את הערוצים האלו (לא שעכשיו אני משלם קצת).

S2000

פורסם

Dar,

את כל התוכניות האלה ניתן למצוא בביטורנט/אימיול/יוטוב הקרוב לביתך, על כל עונותיהן[גם FIFTHGEAR וטופגיר]

----

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא יעדיף לשלם מאשר לחכות שהאימיול יוריד את הכל.

פורסם
Dar,

את כל התוכניות האלה ניתן למצוא בביטורנט/אימיול/יוטוב הקרוב לביתך, על כל עונותיהן[גם FIFTHGEAR וטופגיר]

אני עוקב רק אחרי TopGear בהורדות. חוץ מזה זה מעצבן להוריד כל דבר ואז להעביר את הטלוויזיה על HDMI ולפעמים ההגדרות של הרזולוציה מול הטלוויזיה לא נשמרות וכל ההגדרות של הסרטים זה פשוט בזבוז זמן חוץ מזה יש עוד תוכניות בערוצים האלו שפחות חשובות לי אבל יכולות להיות טובות לימים משעממים במיוחד.

בסוף מה שקורה שאני רוצה המופע המוטורי ואז אני משתעמם יותר...

S2000

פורסם

אני מאמין ש PIMP MY RIDE עושים את האוטו יפה רק לצופים בטלוויזיה.

אני בטוח שהם מחליפים צבע למכונית הם לא צובעים גם מתחת למכסה מנוע. ושלא נדבר על המכניקה שהאוטו רק נראה יפה אבל תכלס הוא עדיין גרוטאה.

לא יודע אני לא הייתי רוצה לשלוח את האוטו שלי לשם.

פורסם

אם היה לי אוטו שצריך שיפוץ דחוף הייתי שולח דווקא את האוטו שלי.

לא נראה לי שהם עושים את זה יפה רק לטלוויזיה .

ברוב המקרים לא צריך לשפר את המכניקה של האוטו, פשוט משפצים את האוטו שיראה נורמלי ולא גרוטאה מתפרקת.

פורסם
אין דיסקברי בהוט...

כמו שאין הרבה ערוצים אחרים שם...

אגב העבירו את PIMP MY RIDE לmtv one כך שאין את זה בארץ בדיוק מה שעשו עם BBC 2 וטופגיר

איזה באסה זה שהוט יעשו משהו אני מוכן לשלם הרבה כסף כדי שיהיה לי את הערוצים האלו (לא שעכשיו אני משלם קצת).

טופ גיר משודר בערוץ 35 בהוט שזהו "אגו", צריך לבדוק לפעמים קצת יותר :wink:

פורסם

וPimpe my ride ישודר בקרוב ב-axn אז בעיותך נפתרו.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם טופגיר וגם "הילוך חמישי" (FIFTHGEAR ) משודרות באגו אבל נראה לי זה בדיליי מטורף מהמקור עד שמתחלפת עונה משדרים את הקודמת לפחות 15 פעם...

• תוכן חדש...