Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם חובבי אודיו. אני מבקש המצלה שלכם לקניית רמקוליים אחוריים לרכב.

אז ככה.

ברכב מותקן אצלי רמקולים קדמיים של JBL 5 אינץ' אם אני לא טועה אני לא זוכר בוודאות כמה וואט אבל הם מחוברים לפאנל, פחות חשוב

מאחור קיימים כרגע שני רמקולים 6*9 של JVC שנקרעו לי.

מחובר גם מגבר פלטינום V12 1000 וואט

וסאב 12 אינץ' פיוניר 600W

עכשיו יש לי 230 ש"ח. מה אתם הכי ממליצים לי במחיר שיש לי? אולי 300 ש"ח שזה בחריגה ממש מקסימלית.

אני רוצה סאונד חזק, עוצמתי, חד וחלק ברכב שלי.

אשמח לעזרה.

ג'ימיניב!

פורסם

300 שח זה מאוד מאוד קצת מידי למה שאתה מחפש,בתקציב שלך אולי רק רמקול אחד

רמקולים כמו שאתה מחפש (חדשים) יעלו מעל ה500-600 שח.

אבל חכה למומחים שיגידו את דעתם

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

מאחור לא שמים רמקוליםתזה הורס,הבמה תמיד מקדימה ולא מאחורה,גם שאני שמעתי את זה היה לי קשה לעכל,אבל תביט בחתימה שלי ולא תראה רמקולים מאחורה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

ב300 ש"ח יש את הרמקולים של ה JBL לא ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

pioneer מהסוג הביינוני יד שניה שמור יכול לבוא בחשבון

יש להם דגם 460 וואט.

חדש מחנות לפי מה שאני זוכר עולה סביבות ה-400 ש"ח רמקולים חמודים

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם
אני רוצה סאונד חזק, עוצמתי, חד וחלק ברכב שלי.

שלום ניב,

לעניות דעתי בתקציב של 300 שח יהיה לך קצת קשה להגיע לסאונד חזק עוצמתי חד וחלק. אתה חייב להנמיך ציפיות או להגביה תקציב. לגופו של עניין, מדוע הרמקולים הקדמיים מחוברים ישר לפאנל? במקום רמקולים אחוריים, חפש מגבר פשוט, אפילו משומש.

בהצלחה.

פורסם
שלום ניב,

לעניות דעתי בתקציב של 300 שח יהיה לך קצת קשה להגיע לסאונד חזק עוצמתי חד וחלק. אתה חייב להנמיך ציפיות או להגביה תקציב. לגופו של עניין, מדוע הרמקולים הקדמיים מחוברים ישר לפאנל? במקום רמקולים אחוריים, חפש מגבר פשוט, אפילו משומש.

בהצלחה.

רמקולים קדמיים לפאנל

רמקוליים אחוריים+סאב למגבר

ג'ימיניב!

• תוכן חדש...