Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205GTI במצב גרוע - מה היא שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מצאתי 205GTI שנת 88 במצב גרוע ביותר לפחות חיצונית!

דשבורד מודבק בסיליקון וכו'... הבחור לדבריו קונה דירה וצריך למכור את הרכב כי יש לו ביטוח עוד מעט ( לפחות כך הוא אומר ) הוא רוצה 6.500ש"ח. ( 9,600 המחירון )

היא לא שמורה ולא יודע עדיין מה מצבה המכני. אבל היא נוסעת, אני רואה את אישתו כל יום מגיע לעבודה.

לדעתי המחיר עדיין לא שווה את הרכב. היא אומרת שהוא גמיש במחיר וצריך רק לדבר איתו.

אני חשבתי אולי לקנות אותה ב4אלף ו"לתקן "אותה קצת.

מה דעתכם? או שממש לא שווה?

פורסם

שנמכרת מתחת למחירון היא :? . רכבים במצב לא מבריק נמכרים סביב מחירון... אז אם זה הרבה מתחת זה חשוד מאוד. עדיף כמה אלפים מעל על רכב במצב טוב מאשר כמה אלפים מתחת על רכב שיצטרך השקעות רבות ויקרות פי כמה.

לדעתי לוותר, או לחילופין לבדוק טוב, אבל מ-א-ו-ד טוב. יש הרבה אנשים עם סיפורים, בזמנו דיברתי עם מישהו ששבוע אחד אמר שהוא קונה דירה אז הוא מוכר, שבוע אחרי זה הוא מכר בגלל שהוא עובר לאופנוע. אנשים מספרים סיפורים....

פורסם

2 דברים

1: GTI ולתקן קצת ... :\ קצת מפוקפק

2: יותר מהמצב המכני בכזה מחיר אתה צריך לבדוק מפני תאונות שלדה ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מזה לא מסכים איתך

אם הרכב בעל שילדה נקיה ואפשר לקנות אותו ב4 ... אני הייתי קונה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מזה לא מסכים איתך

אם הרכב בעל שילדה נקיה ואפשר לקנות אותו ב4 ... אני הייתי קונה.

נכון, בבדיקות שילדה לא רק בודקים אם היו תאונות שאסי אלא גם את מצב הרקבון שזה מאו רלבנטי בגיל הזה + אם היו תיקונים ומה מהותם וחזקתם.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

• תוכן חדש...