Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה להסב את תשומת ליבכם למחקר שראיתי בנשיונל גאוגרפיק

Ariel239
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

המסקנה הייתה שצלילים נמוכים מעוררים אצלנו מנגנונים שונים במוח שמזהירים את הגוף מפני סכנות ומזריק ארנלין לגוף... אז אל תפסלו ישר את הסאבים שסתם נמרחים :wink:(אני בעליו של סאב פיוניר..) אולי אנחנו עושים את זה בגלל אותה סיבה שאנשים אוהבים לצנוח ממטוסים!! :?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שזה תקף לגבי בני אדם? ידוע שאצל חיות מסויימות יש מנגנון שמתריע בפני כל מיני מקרים כמו אסון טבע, אבל אצל בני אדם לא שמעתי על מנגנון כזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה היה החידוש במחקר! בניסוי חיברו אלקטרודות לראש שבודקות אותות חשמליים והשמיעו למשתתפי הניסוי מגוון של צלילים נמוכים מנהימה של טיגריס שגרמה אפילו להזעה מאחת המשתתפות ועד לצלילים נמוכים חסרי יחוד כלשהו... בכל המקרים גילו פעילות רבה בחלקים של המוח שאחראים על הזרקת החמצן והדם לשרירים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה, אולי זה אמור להתריע בפניכם ובפני אחרים על האסון שמתרחש אצליכם בתא המטען...:lol:

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על איזה אסון אתם מדברים?:)

ידוע שצליל V8 של המנוע דור קודם של הקורבט היה גורם לאליגאטורים לבעיות בחיזור המיני :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההשפעה היא יום יומית ואתם אפילו לא שמים לב....

כל פעם שעובר איזה "דגנרט" (לא רוצה להשתמש במילים גסות, אז שאלתי את סבא שלי...) עם סאב שהוגדל בשקל תשעים עם מגבר של 3 ב10 (השרייד המשוגעת מישהו?) אני אוטומטית מוריד מהירות ב20 קמ"ש ומסתכל ב4 עיניים על המראות מאיפה הנ"ל ינסה לחתוך אותי...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...