Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kenwood Z7Z7

~TB~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם...

המערכת שלי היא קנווד Z7Z7, או שזה 2727, זה לא כזה ברור:).

קניתי אותה בערך לפני שמונה חודשים, אולי טיפה יותר ושומעים מעולה יחסית (רמקולים של קנווד, 220 וואט, ושני טוויטרים מקדימה).

הבעיה קשה מאוד להסברה, אז תנסו להבין אותי:

כשמחברים את הפאנל יש שני דברים שתופסים אותו, אחד מצד שמאל, ואחד מצד ימין. שני צ'ופצ'יקים כאלה שחורים שתופסים את הפאנל ומחברים אותו לאיפה שמכניסים את הדיסקים.

הצ'ופצ'יק שבצד הימני משום מה יצא החוצה, וכעת בבמפרים וכאלה הפאנל פשוט יוצא ממקומו, וכדיי להוציא את הפאנל כדיי שלא יגנבו למשל, אני יכול עכשיו פשוט להוציא את הפאנל כמו שהוא, בלי ללחוץ על הכפתור שמוריד את הפאנל ללמטה ואז להוציא אותו.

איך אפשר לתקן את זה, ללא משהו תמידי כמו סלוטייפ או דבק מגע? (אני לא רוצה משהו תמידי כי אני לרוב מוציא את הפאנל ממקומו מחשש לגניבה).

המלצות?

הצעות?

עזרה? אני ממש לא יודע איך אפשר לתקן את זה.....אני ממש חסר ידע בנושא.

אגב,

איך המערכת נחשבת?

תודה.

בן.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...