Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות!

חוץ מהולקן, אני משפץ כרגע ZX 1600 שהצלתי ממישהו שרצה למכור אותה לסוחרי ברזל. (נקנתה ב1500 ש"ח....)

אחרי סביבו על הרכב ובדיקה כוללת עולה שהרכב במצב מכאני מצוין, אך קצת מוזזחת (קצת הרבה).

כך לדוגמה, פילטר שמן ושמן מנוע, פילטר אוויר - כל אלו הוחלפו (לפי התאריך שהיה על הפילטר אויר) אי שם בתחילת שנות ה2000.

החלפתי שמנים, ניקיתי צנרת, החלפתי פילטרים, החלפתי פלאגים, החלפתי מים ותרמוסטט, התפללתי חזק חזק חזק חזק ו...

האוטו מניע ונוסע באופן שגורם לוולקן שלי להאדים מבושה. (והיא אדומה גם ככה!)

למעשה, ה1600 כלכך יותר נוחה ונעימה מהוולקן, שאני כבר לא נהנה לנסוע בוולקן לעומתה.

נשארו כמה דברים לסדר ב1600:

1. החלפת פנסים ותושבות פנסים. (כאמור, הכל מקורי. הפנסים מזכוכית! ופנס אחד שבור באיזור התושבות...)

2. וזה החלק החשוב - החלפת רדיאטור.

הסיבה להחלפת רדיאטור היא נזילה עצבנית מחלקו התחתון. (הנזילה מתחילה רק כשהתרמוסטט נפתח..)

החלטתי לנסות לפרק את הרדיאטור כדי להחליפו.

הצלחתי להבין איך אני מוציא את צדו הימני (צד נהג)

אך כל השאר - אין לי מושג.

איך מגיעים ל"תפיסה מהירה"? זה כלכך קל לפי היינץ, כך שאני משוכנע שהמזגן הותקן בארץ ושלא היה שם מדחס במקור..

אין לי מושג איך מגיעים ואין גישה כדי ללחוץ.

חשבתי לפרק את הטמבון, אבל יש שם ברגים שהשד יודע איך אגיע אליהם וגם אחרי שאגיע - יש את שני הצינורות שפונים ישר לכיוון המדחס - איך מפרקים את הנבלות האלה?

לא רציתי לגעת יותר, כי אמרתי לעצמי שאם לא אקבל כאן הנחיה טובה, תמיד אוכל להחזיר את המים שרוקנתי (תוך כדי ניקוז כמובן) ולנסוע למוסך הקרוב להחלפה.

אם אמשיך וארקע איזה צינור, הופ לגרר.

בקיצור, אשמח להנחיות, איך מפרקים את הצנרת... ואיך שולפים את הרדיאטור ממקומו. (יש גם צנרת מהרדיאטור מזגן שקצת חוסמת את הגישה להרים את הרדיאטור כלפי מעלה... אבל נניח שאת זו אפשר להסית קצת.

תודה חברים!

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...