Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חזרתי עכשיו מריצה מפרכת (אחרי שנתיים שלא הזזתי ת'תחת) ואחרי הכניסה לחצר נשענתי על הקליאו של חברה שלי כדי לעשות מתיחות, כשלפתע הבחנתי בדבר מוזר!

הכנפיים הקדמיות עשויות מפלסטיק! ממש רך כמו מרגרינה :shock:

האם ככה זה במקור או שזה הוחלף\כוסת"ח לאחר תאונה?

פורסם

כן ככה זה בא במקור, יש לי חבר עם קליאו B שנת 2001 וגיליתי את זה אצלו לפני חצי שנה שישבתי על המכסה מנוע והרגשתי עם הרגליים שהכנפיים עשויות מפלסטיק.

בירור איתו הסתבר שזה בא מקורי מרנו כסימן בטיחותי עם אזורי ספיגה יותר טובים מאשר פח (נשמע לי מוזר לגמרי אבל אם הוא אמר).

כמובן יכול להיות שהוא טעה והאוטו עבר תאונה וגם אצלו הוחלף כסת"ח מהביטוח, אבל מה הסיכוי.

אוהד.

פורסם

מקורי.

הסיבות לכך הן אלו:

• מתכופפות ולא מתעקמות בתאונות קלות
  • קלות יותר- חיסכון במשקל
  • אין חשיבות לחוזק המבני שלהן משום שכנפיים קדמיות אינן נושאות עומס והן בעיקר חלק עיצובי

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הכנפיים מפלסטיק נמצאות בשימוש אצל הרבה יצרנים ולא רק רנו. כספר כבר הסביר את רוב היתרונות שלהם.

גם בפאסאט 2002 הכנפיים הקדמיות מפלסטיק.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מבין שאם שואלים בקבוק של 'קוקה קולה' (משפחתי - בטח שמשפחתי) מה הוא רוצה להיות כשיגדל, אז הוא עונה - כנף של רנו קליאו...:shock:

פורסם

שאלת תם: במידה ויש פגיעה בכנפיים הללו, שבר או כיפוף, מחליפים ?או שניתן לתיקון, שהרי זה פלסטיק, ועם קצת חימום וכיפוף ניתן לתקן??

אגב, כל הדור האחרון מ2003 של המגאן, כנפיים מפלסטיק.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
הכנפיים מפלסטיק נמצאות בשימוש אצל הרבה יצרנים ולא רק רנו. כספר כבר הסביר את רוב היתרונות שלהם.

גם בפאסאט 2002 הכנפיים הקדמיות מפלסטיק.

לפני שמדברים שטויות הייתה לי פאסאט 4 שנים שנתת 2002 ושום חלק חיצוני באוטו לא היה פלסטיק הכל פח

• תוכן חדש...