Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה הוספתי מגבר נוסף על מנת לשדרג את המערכת לצערי נראה לי שלא הרכבתי נכון כיוון שלאחר ההרכבה ישנם רעשי אלטרנטור הייתכן שחיווטתי לא נכון?

מגבר א מחובר לרמקולים פנימיים

מגבר ב מחובר לסאב

123423242345.jpg

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

נראה לי שעיקר הבעיה שלך תמונה בזה שאתה מפצל כבל 4 גייג' לכבל 4 גייג' ועוד כבל 8 גייג'

אם כבר תפצל את זה מכבל 4 גייג' לשני כבלי 8 גייג' - לא מאמין שיהיה נזק, אבל הסיכוי שרעש האלטרנטור יעלם כבר בשלב הזה הוא גדול.

או שתחליף כבל ראשי לשני גייג' אבל אני בספק אם אתה ממש צריך כזה כבל.

דבר שני - תקצר את כבלי המינוס ככבל האפשר ואם אתה יכול - רצוי שכבל המינוס יהיו עבים יותר מכבלי הפלוס.

מעבר לזה תתחיל לבדוק את חוטי הRCA והמסלול שלהם, ההתקנה של המגבר עצמו, שלא יגע בטעות בגוף הרכב גם לא בורג שמחבר אותו לפלטת העץ, שלא יבלוט בטעות מעבר לפלטה ויגע בפח.

אם זה לא עוזר, תריץ חיפוש על רעשי אלטרנטור - כתבתי שם הרבה מאוד פעמים איך פותרים בעיה כזאת בצורה יסודית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שני כבלים 8 גייג' לא שווים לכבל של 4 גייג'.

כאבל 8 גייג' הוא 3.26 מילימטר ו4 גייג' הוא 5.19 מילימטר...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אני לא חושב שיש קשר לרעשי אלטרנטור מעובי הכבלים האלו.

תחפש לכיוון של RCA לא תקין.

או שאחד מהמינוסים לא טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה חברים אבל אין צורך בכלל כיוון שהצלחתי כנראה לשרוף את המגבר וכמובן שאני כישרוני ביותר התעצבנתי פירקתי אותו לגורמים וכרגע הוא בדרכו לפח (מזל שזה מגבר זול ולא יקר) אחרת אני הייתי זורק את עצמי לפח.. בכל אופן תודה על העזרה!!!

לפני שהייתי כישרוני היה לי כמה שניות של שקט עם החיבור שלי של הגוף של הרדיו עם המינוס של ה RCA.

פורסם

איך שרפת את המגבר?

ממש חבל שהתעסקת עם משהו שאתה לא כ"כ מבין בו.

רעשי האלטרנטור אינם קשורים כ"כ לעובי החיווט, אבל יכול להיות שכבל המינוס לא מחובר כראוי לשלדת הרכב אולי לא גירדת את הצבע, או שכבלי הRCA באיכות ירודה, או שהRCA עובר יחד עם הכבל פלוס שבא מהמצבר וזה הגורם לרעשי האלטרנטור.

יכול להיות שגוף המגבר נוגע בגוף הרכב(חלק מתכתי).

או שהר"ד(HU) שלך של פיוניר ויש להאריק את כבל הRCA ראה מדריך ב"נעוץ".

פורסם

רעשי אלטרנטור לא קשורים באופן ישיר לעובי החיווט.

אבל בחלק גדול מהמקרים כשיש רעשי אלטרנטור, להתקין כבל מינוס עבה יותר פותר את הבעיה.

בד"כ זה נפתר ע"י שינוי נקודות הארכה, החלפת RCA, שינוי מסלול החיווט או הרחקת החוטים אחד מהשני ולפעמים גם ע"י החלפת רכיב כמו מגבר או כל דבר אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצר יש לי קצת ידע אבל על מנת להיות בטוח שאלתי... העובי של החוטים היה נשמע לי הגיוני... לא נשרף פיוז אלא פשוט הלך לעולמו, הRCA קיבלו הארקה והחוטים לא עוברים באותו צד. לא נורא פשוט רציתי לעדכן שלמרות כל אלו נכנסתי לזה חזק ופשוט ניפצתי את המגבר לרסיסים לא נורא כיוון שהמגבר עשה את שלו במשך שנים טובות ושירת אותי טוב. כרגע מחפש מגבר בסביבות ה700-800 ש"ח מונובלוק יש הצעות?

פורסם

בעיקרון נראה לי שהרעש נבע מזה

שהכבל פלוס הגיע קודם למפצל שזה הטעות הראשונה

הוא היה צריך להגיע לקאבל, ומשם לצאת למפצל ומהמפצל למגברים.

הטעות השניה הייתה הכבל של ה8 G הלא קשור שיש שם.

תקח כבל 4G שיתחבר מהמצבר לקאבל, ומהקאבל תריץ חוטים של 8 G למגברים

גם לפלוס וגם למינוס 8G שהמינוס יהיה קצר ככל האפשר.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

מה אתה צריך להגביר איתו?

לפי דעתי המונו הכי טוב במחיר הזה זה הליטנינג אודיו 350.1, ואם אתה רוצה להוסיף קצת יש את הרוקפורד P3001 שהם כביכול אותו המגבר רק שהרוקפורד מוצהר פחות ממה שהוא נותן בפועל.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הארקה של הRCA אמורה להתבצע על הרדיו דיסק, הרי ממנו יוצא הסיגנל (האות) ולא על המגבר.

לגבי שריפת המגבר ממצב כזה אני לא מאמין אבל לך תדע אני מעולם לא ניסית.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...