Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של ההתקנה שלי

tzahi85
שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב אז אחרי שקבלתי את הציוד החדש התחלתי בהתקנה...

יום שלישי התחלתי בהרצת החיווט באוטו, הכנסת חוט 2.5 מ"מ לתוך הדלת דרך הקונקטור (לא היה פשוט בכלל), החלפת החיווט לטוויטרים לחוט של מונסטר, והכנת החיווט למגברים שישבו מתחת לכיסאות.

באותו היום נפגשתי אם יוסי דברנו קצת וסגרנו שהוא מתקין לי את הDVD והפרוססור ובנתיים אני יסיים את ההתקנה של המגברים.

אני חייב לציין שלא הכרתי את יוסי רק מההתקנות שלו מהפורום והחלטתי לפנות אליו מכיוון שהוא מכיר את הציוד.

יום רביעי הגעתי ליוסי ווהלתחלנו בהתקנה מהרגע הראשון הבנתי למה מכנים אותו מתקין על! פשוט תהנוג לראות את בנאדם הזה עובד פשוט מקצוען אמיתי! לא ויתר על כלום אפילו לא על הבורג האחרון עבד כאילו מדובר ברכב שלו. (תודה יוסי)

הרכיבים שהותקנו:

DVD Alpine IVA-D310

פרוססור-PXA-H701

קומפוננט- הי אנרג'י מחובר בבי-אמפ

סאב- הי אנרג'י

DLS A2-לטוויטרים

DLS A3-מידבאס

DLS A6-סאב

קבל של סטינגר

מד מתח של סטינגר שיושב מתחת להגה ונדלק ביחד אם הHU

חיווט-מונסטר,סטינגר,JL AUDIO

איטום-עדין לא נעשה

הדברים שנשארו לעשות זה איטום, כרגע יש בלאק אחד של דיינמט הקסטרים ברגע שיתפנה לי קצת זמן אני יתחיל באיטום

וכמובן דבר לא פחות חשוב מזה החלפת הסט שללא ספק החוליה החלשה במערכת,ובניה למד מתח שכרגע רק יושב לו בתא הקטן ליד ההגה.

ולדבר הכי חשוב איך שומעים?!

ללא ספק שיש שינוי לטובה נעלמה הצרימה המעצבנת שהייתה מופיע בהרבה שירים ובמידבאס דופקים ועוד איך דופקים מאמין שכשאר אני יעשה את האיטום ישמעו אפילו יותר טוב. נעשו רק כיוונים בסיסיים ובהמשך יעשו כיוונים יותר רציניים.

לצערי אני לא מוצא את הדיסקונקיד שבו נמצאות התמונות של תהליך ההתקנהה אל בנתיים אני יעלה תמונות של התוצאה הסופית...

השמח לענות לכם על שאלות ולשמוע תגובות.

DSC01421.jpg

DSC01428.jpg

DSC01427.jpg

DSC01426.jpg

DSC01430.jpg

DSC01431.jpg

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תתחדש

אחלה התקנה תענוג לעיננים

למה הוא לא הרכיב את המגברים על פלטת עץ?

יש חיסרון קטן בהתקנת המגברים מתחת למושבים שהוא נראה לעין ולא מוסתר

בכל מקרה תהנה מהמערכת מתי אני יבוא לשמוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזל טוב !

העיקר שאתה מבסוט .

אין ספק התקנה יפה ונקייה.

אני חושב שאחד הדברים היחידים פה בפורום שכולם יסכימו זה שיוסי מתקין מקצוען אמיתי . אני מכיר אותו כבר המון זמן , מכיר התקנות שלו ויצא לי לעבוד ביחד איתו לא מעט ואין ספק שהיסודיות שלו והאכפתיות שלו זה משהו מיוחד.

:mm_yeah:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש

אחלה התקנה תענוג לעיננים

למה הוא לא הרכיב את המגברים על פלטת עץ?

יש חיסרון קטן בהתקנת המגברים מתחת למושבים שהוא נראה לעין ולא מוסתר

בכל מקרה תהנה מהמערכת מתי אני יבוא לשמוע

אם הייתי מוצא את כל התמונות הייתה רואה שמתחת לשטיח יש פלטה שמחוברת לגוף הרכב ועליה יושבים המגברים.

לא רואים את המדברים מה שרואים בתמונות זה אחרי שהזזתי את בכיסא קדימה עד הסוף כאשר הכיסא יושב רגיל לא רואים את המגבר.

אתה מוזמן לקפוץ אליי

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי תתחדש שמח שאתה מרוצה, כמו שאמרתי יש לך באמת ידיים טובות והרבה מתקינים בשוק לא מתקרבים לרמת ההתקנה שלך ואני רציני מאוד הפתעת אותי לטובה!!! לגבי המגברים הם יושבים על פלטת עץ שנמצאת מתחת לשטיח המקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש, רכשת ציוד ברמה מאוד גבוהה.

אני מתלהב לראות איך גוש ההיי-הנד מתגבש לו משנה לשנה בפורום הזה.

החלטת כבר לגבי הרמקולים?

כמו כן הייתי שמח לקבל ממך חוות דעת על ה A3, על כמה הגיין שלו עומד כרגע והאם חיברת את שני הפלוס/מינוס? איך חיברת את הקבל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי תודה רבה על התגובה ותודה עוד יותר גדולה על ההתקנה שעשית לי! אני בטוח שאנחנו עוד נתראה !

MoranLan-מההתרשמות הראשונית ללא ספק מגבר ברמה גבוה מפרק את המידבאסים שלי, דרוש עוד זמן בשביל לתת לך תגובה יותר רצינית.

כמובן שחברתי את שני ה + ו- הוא מחובר למידבאסים ולא עובד כמונו!

הקבל מחובר כך-מהמפצל הקבל מקבל כבל מתח ל+ שלו ומשם רץ כבל מתח נוסף לגבר. מקווה שהבנת

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תענוג לראות רכיבים כאלה והתקנה מצויינת.

איזה תותח יוסי, כבר התקנה 2/3 שלישית שאני רואה שלו ואני כל פעם נהנה לראות.

שיהיה לכולם שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה מאוד.

הדבר היחידי שצורם לי בכל העניין הוא שכרגע הרמקולים הם החוליה החלשה שלך כולל הסאב - למרות שהסאב הזה טוב.

עכשיו הגיע הזמן לשדרג את ההיי אנרג'י שלך לסט של מילה (רצוי שלושה חלקים).

פיגוז של רכיבים סה"כ ואני בטוח שההתקנה טובה.

יאללה - מפגש!

אפרופו - אני מכיר מישהו שמוכר את הסופרימו שלו (טוויטרים ומידבאסים)... אם אתה מעוניין. (לא אני! אין לי סופרימו)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עאלק מכיר. כולנו מכירים:)

נראה מעולה, אני הייתי מפחד לשים כשה מגבר מתחת לכיסארות מהסיבה שחברים שלו פשוט ידכו עליו שהם יסעו באוטו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שטויות במיץ!

אם אתה לא ארוך כמו שרוך וגם אז אתה יכול להסתדר אין ממה לחשוש אני לא הראשון ולא האחרון ששם את המגברים מתחת לכיסא ועד היום לא שמעתי תלונה אחת שלמישהו זה מפריע.

lanosforce-ציינתי שהחוליה החלשה זה הסט הקדמי והדבר הראשון אחרי האיטום זה לשדרג אותו, בנתיים אין לי משהו ספציפי שאני רוצה יש כמה כיוונים קודם כל אני יקציב לעצמי תקציב ואז נתחיל לחשוב.

אחרי שאני יחליף את בסט יהיה אפשר לחשוב על החלפת סאב למרות שאני מרוצה ממנו.

IBIZA 20vt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...