Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה יפה.

רק לא הבנתי משהו אחד, מי הרכיב את המערכת? יוסי או אלי?

ועם זה אלי, אז לא הבנתי באת ליוסי כדי שיעזור לך?

פורסם

יוסי התקין לי את הDVD והפרוססור ועשה לי פלטה לפרוססור והמגבר הקטן בנתיים אני התקנתי את המגברים אחרי שיום לפני כן העברתי את החיווט הדרוש.

IBIZA 20vt

פורסם

אה.... זה מסביר הכול סבבה יפה מאוד.

באמת הלכת על הציוד ברמה גבוהה מאוד.

מד באסים אני ממליץ לך ללכת על הסקינים אתה לא יודע איך הם נשמעים.

אתה מוזמן לבוא לשמוע.

פורסם

לאלי- יום חמישי לקח לי חצי שעה על כל דלת, להעביר כבל של 1.5 דרך הקונקטור המקורי איך הצלחת 2.5? הקונקטור במזדות האלה פשוט מרגיז! וכל הכבוד התקנה יפה!! היתי שוקל לעשות מעין גריל מתכת דק מעל המגברים. מגן עליהם יופי!

שתכננתי להתקין להורים שלי את המגבר מתחת לכיסא הכנתי גריל שיגן עליו מרשת של מנגל מכופפת בשני זיות בקצוות. בנקיון פסח זרקתי אותם אחרת היתי מעלה לך תמונות שתיראה.

ליוסי. אני מעוניין לעשות פלטה כזאת, איך חיברת אותה למרכב הרכב?

ואם אפשר את המידות של הפלטה אפילו בפרטי.

יוסי אין על העבודות שלך!! בגלל שאני אחד שמעדיף לעשות הכל בעצמו אני מתקין לבד, אם היתי רוצה מתקין היתי בא בדוק אליך!

תודה עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אלי תתחדש על המערכת , נראה מצויין

אני בטוח שנשמע מצויין גם עם הסט הנוכחי .

אם יוסי אומר שיש לך ידיים טובות אז - כל הכבוד !

שורה תחתונה תהנה ושמור עלייה

פורסם

כול הכבוד המון ריספקט על הציוד, ועל ההתקנה.

אין שום סיבה שיקרה משהו למגבר אם הקונקטורים שלו בצד הפוך מהמושבים.

איך השליטה של הDVD על הפרוססור ? נוח קל לתפעול ?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

תתחד, כל הכבוד על התקנה, נראה טוב מאוד יחד עם התקנה נקיה.

מקווה שתהנה ממנה, ושנזכה לשמוע אותה מנגנת במפגשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לאלי- יום חמישי לקח לי חצי שעה על כל דלת, להעביר כבל של 1.5 דרך הקונקטור המקורי איך הצלחת 2.5? הקונקטור במזדות האלה פשוט מרגיז! וכל הכבוד התקנה יפה!! היתי שוקל לעשות מעין גריל מתכת דק מעל המגברים. מגן עליהם יופי!

שתכננתי להתקין להורים שלי את המגבר מתחת לכיסא הכנתי גריל שיגן עליו מרשת של מנגל מכופפת בשני זיות בקצוות. בנקיון פסח זרקתי אותם אחרת היתי מעלה לך תמונות שתיראה.

ליוסי. אני מעוניין לעשות פלטה כזאת, איך חיברת אותה למרכב הרכב?

ואם אפשר את המידות של הפלטה אפילו בפרטי.

יוסי אין על העבודות שלך!! בגלל שאני אחד שמעדיף לעשות הכל בעצמו אני מתקין לבד, אם היתי רוצה מתקין היתי בא בדוק אליך!

תודה עומר.

לדעתי קשה יהיה ליוסי לתת לך מידה מדוייקת, אם אמרת שאתה אחד שעושה לבד תהיה קצת יצירתי כך קרטון ותתחיל לסמן אין יותר פשוט מזה

בוגדני מגעיל1- השליטה על הפרוססור לא יכולה להיות נוחה יותר מסך גדול אם כל האפשרויות הכל פשוט וקל לתפעול אי אפשר לבקש יותר מזה.

תודה לכולם על התגובות.

IBIZA 20vt

פורסם
כמובן שחברתי את שני ה + ו- הוא מחובר למידבאסים ולא עובד כמונו!

הקבל מחובר כך-מהמפצל הקבל מקבל כבל מתח ל+ שלו ומשם רץ כבל מתח נוסף לגבר. מקווה שהבנת

נכון הוא לא עובד כמגבר מונו בודד אלא כ-2 מגברי מונו בשלדה אחת כאשר לכל מגבר יש כניסות מתח. אם זאת אין קשר בין חיבורי החשמל להאם הוא עובד כמונו או לא בגלל שכניסות המתח מחוברות בינהן בתוך המגבר. הסיבה ל-2 כניסות היא על מנת לאפשר ירידות מתח מינימליות או בכדי לאפשר חיבור ישיר מהמצבר לכניסה אחת וחיבור של קבל לכניסה הנוספת, עניין של גמישות.

אגב אם התכוונת לחיבורי הרמקולים כשאמרת +/- אז זו רק אי הבנה ביננו כי אני דיברתי על ה +/- של חיבורי המתח הראשיים.

אני ישמח אם תסביר בדיוק איך חובר החשמל לכל אורך הדרך והאם נעשה משהו בנוגע לתצרוכת החשמל היות וההתקנה שלך מאוד דומה למה שאני מתכנן ואמורה לצרוך לא מעט...

אם אני מבין נכון, הועבר כבל פלוס של 2G או 0G מהמצבר אל כסא הנהג שם חובר מפצל מתח ל-4 יציאות.

מהמפצל:

שתי יציאות מתחברות לכניסות המתח הראשונות של ה A3 וה A6.

יציאה שלישית מתחברת לקבל, מהקבל שתי יציאות אל הכניסות הנוספות שב A3 וב A6.

יציאה רביעית ממשיכה אחורה אל הבגאז ומתפצלת שוב ל4 יציאות כאשר משם מתחברים ה A2 ושאר הציודים (פרוססור וכו').

ככה לפחות נראה לי שהייתי עושה את זה.

אגב מאוד אהבתי ב A3 שהגיין משותף ולא נפרד, מבאס לחבר רב מודד על מנת להתאים את הGAINS שיהיה זהה עבור המידבאסים רק כדי לגלות מאוחר יותר שצריך לשנות את ה GAIN כי הוא לא מספק או גבוה מדי, לדוגמא כשתחליף את הרמקולים או סתם כי רוצים, אז שוב צריך לגרד את הרב מודד ממקום המחבוא שלו ולהתחיל לג'נגל :)

לא יקרה בבית-ספרנו :)

פורסם

עשית יותר מדיי בלאגן...

החיבור מתבצע כך:

מהמצבר כבל 2G עד לבג'אז שם הכבל מתפצל על ידי מפצל מתחת שממוקם על הפלטה.

מהמפצל יוצאות 3 יציאות:

יציאה 1 לקבל ומהקבל למונו (חיבור סטנדרטי של מונו לקבל)

יציאה 2 לA3

יציאה 3 לA2+חוט חשמל דק של הפרוססור הסיבה לכך היא שלפרוססור יש פיוז משלו ואין טעם לחבר את החוט המסכן הזה ליציאה רביעית

יציאה4 פנויה.

זה כל הסיפור.

כמו שציינת למונו יש 2 כניסות של פלוס ומינוס כניסה אחת לקבל וכניסה שניה למתח רגיל אני בחרתי לחבר את הקבל בצורה רגילה כמו שדרך כלל עושים (כבל מתח לקבל ומהקבל למונו)

בנוגע לצריכת החשמל ידוע לך ששמתי מד מתח ליד ההגה כדי לבדוק את המתח בכל רגע נתון, לרגע זה אני יכול להגיד לך שבזמן נסיעה ללא מזגן מעל 1500 סלד המתח נא בין 13.7 ל14 ולפעמים 14.1 יכול להיות שיש לי טעינת יתר או שזה מצב תקין?

אם מזגן בזמן נסיע המתח נא בין 13.5 ל13

בעמידה המתח בין 13 ל12.5 עם מזגן...כמובן שכל זה נמדד בזמן שמיעת מוזיקה.

מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות השמח לענות.

IBIZA 20vt

פורסם

מורן , אני מבין למה אתה ואמר שעדיף גיין משותף , אין ספק שזה יותר פשוט ונח . מצד שני מגברים ברמות האלו לא אמורים בהכרח להיות הכי נוחים אלה לספק סאונד ברמה גבוהה ככל האפשר , ועבור מקרים שבהם אין פרוססור מספק גיין נפרד לכל ערוץ הוא משהו שיכול להיות שימושי ויעיל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אלי אני ממליץ לחבר לכבל שמגיע לפרוססור פיוז בעל ערך נמוך של 5 אמפר אפילו וזאת מכיוון שהפיוז אמור להגן על הכבל הפיוז שעלהפרוססור מגן על הפרוססור מפני חשמל אובר אבל הפיוז לא מגן על הכבל

ממליץ בחום לעשות זאת :]

כמו שאמרתי התקנה כמו שהתקנה צריכה להיות בלי חירטוטים ובלי קיצורי דרך !

פורסם

לא התבטתי נכון...

התכוונתי שעל הכבל שמגיע מהפרוססור יש פיוז של 5 אמפר ולא בתוך הפרוססור.

הכבל הזה בגיע אם הפרוססור עצמו ומיועד לזה.

IBIZA 20vt

• תוכן חדש...