Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליוסי. אני מעוניין לעשות פלטה כזאת, איך חיברת אותה למרכב הרכב?

ואם אפשר את המידות של הפלטה אפילו בפרטי.

יוסי אין על העבודות שלך!! בגלל שאני אחד שמעדיף לעשות הכל בעצמו אני מתקין לבד, אם היתי רוצה מתקין היתי בא בדוק אליך!

תודה עומר.

חתכתי את הפלטה כך שתכנס קצת בלחץ בנוסף בחלק העליון שלה הוספתי תוספת של עץ שהיא דואגת לקיבוע של הפלטה לגבי מידות אני לא זוכר (נידמה לי 40X90) בכל מקרה יש צורך בחיתוכים נוספים כדי להתאים לתצורה של הרכב.
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי אני מדדתי היום וזה בערך 99 רוחב 43 גובה בלחץ זה יכנס אבל מה מחזיק אותו קבוע? הוא מוברג למגש? לצדדים?

ראיתי פרוייקט דומה אצל חבר פורום במפגש פסח ולא היה לי זמן להיתעמק.

בעזרת ה' עד סוף שבוע אני יסיים את ההתקנה. ויעלה את הפרוייקט מצולם אם ירצה ה'

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
החיבור מתבצע כך:

מהמצבר כבל 2G עד לבג'אז שם הכבל מתפצל על ידי מפצל מתחת שממוקם על הפלטה.

מהמפצל יוצאות 3 יציאות:

יציאה 1 לקבל ומהקבל למונו (חיבור סטנדרטי של מונו לקבל)

יציאה 2 לA3

יציאה 3 לA2+חוט חשמל דק של הפרוססור הסיבה לכך היא שלפרוססור יש פיוז משלו ואין טעם לחבר את החוט המסכן הזה ליציאה רביעית

יציאה4 פנויה.

זה כל הסיפור.

כמו שציינת למונו יש 2 כניסות של פלוס ומינוס כניסה אחת לקבל וכניסה שניה למתח רגיל אני בחרתי לחבר את הקבל בצורה רגילה כמו שדרך כלל עושים (כבל מתח לקבל ומהקבל למונו)

למה סלט? גם למונו וגם לדואל מונו יש 2 כניסות ככה שלא תמיד המגבר יצרוך חשמל דוקא דרך הקבל אלא בהתאם לצורך שמכתיבים המוזיקה והווליום וגם נראה לי פחות עדיף להגיע עד הבגאז עם הכבלים של החשמל ומשם חזרה לכסאות.

1. איפה יושב הקבל?

2. לא העדפת לחבר את הקבל למונו ולדואל מונו היות ושנייהם יהיו צרכנים גדולים על המערכת וידרשו מתח זמין ומהיר? טוב לא בטוח אצלך, פשוט אצלי אני הולך להוריד אותו ל-2 אום ולצרוך הרבה זרם בגלל שכל ערוץ יגביר 2 מידבאסים.

אגב, אני לא אומר שהצורה שבה חיברת את הרכיבים היא דוקא שלילית, פשוט מנסה להבין ולעזור כי אני בסרט דומה.

עוד פעם תתחדש על ציוד ועבודה קטלנית למדי. אני מאוד אוהב איך שהכל נסתר מהעין.

מתי ואיפה אם בכלל אפשר להתרשם?

פורסם
מורן , אני מבין למה אתה ואמר שעדיף גיין משותף , אין ספק שזה יותר פשוט ונח . מצד שני מגברים ברמות האלו לא אמורים בהכרח להיות הכי נוחים אלה לספק סאונד ברמה גבוהה ככל האפשר , ועבור מקרים שבהם אין פרוססור מספק גיין נפרד לכל ערוץ הוא משהו שיכול להיות שימושי ויעיל.

לספק סאונד ברמה גבוהה אני מאמין שיספקו, אבל כמו שאתה אומר יכול להיות שימושי הגיין הנוסף במקרים אחרים. אם זאת, היות ולא אצלנו אז אני מעדיף ככה, יותר נוח ולכן יותר פרקטי עבורנו.

מעניין מתי ימצאו פטנט של כפתור בורר במצבים כאלה בין GAIN נפרד ל GAIN משותף, זה יהיה אידיאלי.

פורסם
יוסי אני מדדתי היום וזה בערך 99 רוחב 43 גובה בלחץ זה יכנס אבל מה מחזיק אותו קבוע? הוא מוברג למגש? לצדדים?

ראיתי פרוייקט דומה אצל חבר פורום במפגש פסח ולא היה לי זמן להיתעמק.

בעזרת ה' עד סוף שבוע אני יסיים את ההתקנה. ויעלה את הפרוייקט מצולם אם ירצה ה'

עומר.

כמובן שהוא מוברג אם אלי יוכל לתת צילום של החלק העליון אז תוכל להבין כיצד זה מוברג.
פורסם

תודה רבה הכל מובן! אלי לא ענית לי איך הצלחת להעביר את ה2.5 מ"מ בתוך הקונקטור המקורי.

יש אנשים פשוט מוכשרים ברמות שרואים רק בחול! ( יוסי אחמ אחמ :-) )

עומר

פורסם

שחררתי את הגומיה מהדלת ומגוף הרכב שחררתי את הקונקטור מגוף הרכב ואז אתה יכול לסובב אותו אם בפנים אליך עושים חור אם מברגה שאתה עושה את החור תבדוק איפה אתה קודח שלא תהרוס את הקונקטור אחרי שעשית חור אתה משחיל את החוט בקונקטור ואז דרך הגומיה וזהו אתה יכול להרכיב הכל בחזקה.

זה לא קל בכלל לעשות זאת אפילו מייאש על הדלת הראשונה עבדתי בסביבות השעה אבל הסוף הצלחתי הדלת השניה הייתה לי יותר קלה כי כבר ידעתי את העבודה ומה הולך למה.

IBIZA 20vt

פורסם

זה בדיוק מה שעשיתי אבל יש מלא חוטים ואין איזה שתיים שלוש קוביות ריקות אחת ליד השנייה. אז קדחתי בריבוע חיצוני אל הקונקטור הפנימי יותר ועבר לי שם רק 1.5 מ"מ.

עומר.

פורסם

עשית את כל זה ובסוף העברת רק 1.5 מ"מ?

נכון אין רבה מקום להעביר את החוט, אני קדחתי בצד של הקונקטור וגם לי לא נכנס החוט אז שחקתי אם המברגה סבבתי אותה בשביל להרחיב את החור אם קצת חור והרבה רצון בסוף הוא נכנס.

IBIZA 20vt

פורסם

בינתיים יש לי רק כבל של 1.5 וטמפו "מסכנים" אבל זה מספיק להם. שיהיה שידרוג יהיה שידרוג כללי שיכלול שידרוג כלי עבודה שיאפשרו לי להרחיב את החור בלי לקרוע את הקונקטור.

תודה לסבלנות שלך אל השאלות שלי. אני יודע שחפרתי קצת.

ואני ישמח לתמונה אם יש לך של הקונקטור המשודרג.

עומר.

פורסם

עידכון:

כמו שידוע לכם החוליה החלשה אצלי היא הסט הקדמי לכן תכננתי להחליף אותו בעוד כמה חודשים אבל נפלא לידי הזדמנות מצויינת לקנות את אותם האלמנטים שרציתי להזמין אז לקחת את הזדמנות הזאת בשתי ידיים וקניתי את הרמקולים...

לפני שאני יתקין אותם הדלתות יעברו איטום אם דיינמט הקסטרים, כנראה שבוע הבא אחרי שירד לי הלחץ מהבגרויות.

כמו כן סודר המד מתח והוא קובע לדשבורד והקבל חובר לפלטת עץ מאחורי הכיסוי של בית הגלגל.

DSC01480.jpg

DSC01481.jpg

DSC01482.jpg

DSC01483.jpg

DSC01484.jpg

DSC01485.jpg

DSC01486.jpg

DSC01487.jpg

IBIZA 20vt

פורסם

אמרת בגרויות?

וואו! בגיל שלך לא חלמתי אפילו על מגבר של פרוסאונד :lol:

אתה מראה לי כאן תמונות של מערכת הזלת ריר...

יפה - בחירה מעלפת לסט קדמי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...