Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Danica Patrick עוברת ל F1 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יאללה דניקה, אם היא תצטרף אלונסו לא יהיה הכוסית היחידה בסבב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בוקר טוב

למרות כל השמועות האחרונות, בראיון שנערך אתמול עם ניק פריי, מנהל תוכניות הספורט המוטורי/פורמולה-1 בהונדה הוא אמר שאין שום כוונה לבחון את דניקה פטריק בעתיד הקרוב ובכלל.

הוא לא פוסל, במידה ופטריק תפנה בצורה מסודרת, לארגן יום מבחן בשבילה בחורף, בזמן הפגרה .

תראו - דניקה פטריק היא תוספת נהדרת לסדרת האינדי ולמרוצי המכוניות בכלל - באם תצליח בפורמולה-1 ? קשה לי להאמין.

עם כל הסימפטיה שיש לי אליה היא לא נהגת ברמה כזו וגם במרוצי האינדי רוב הפעמים היא מסיימת ממקום שישי ומטה. הניצחון ביפאן היתה הברקה, ממש כמו ההצלחה באינדי לפני שנתיים במקצי הדרוג .

בתור רעיון שיווקי וגימיק ? אין ספק שזה אחלה רעיון, אבל לה מגיע יותר מזה.

היא עצמה אמרה שיהיה מעניין לעשות את המבחן אבל למשל NASCAR מעניין אותה באותה מידה . הימור שלי ...היא תלך בעוד שנה או שנתיים ל-NASCAR .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני עם דובי.

כל ההצלחה שלה בפוטנציה, זה יחסי ציבור. וגם זה לא יגיע - היא לא מספיק מהירה, אפילו לא קרובה למילה "מספיק".

בורדיי שהיה מבריק לגמרי באמריקה, לא זז על F1 וברור למה אני מתכוון.

אגב עידן, יאשה הוא לא היחיד שנפל מהכיסא :lol::lol::lol:

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...