Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[מחשבים] התרשמותי ממשחק LOCK ON

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רציתי לשתף אתכם במשחק חדש (ישן) שקניתי. מדובר על סימולטרות טיסה מאוד מפורט (זוכרים כוכב כחול?) שאפשר להטיס מספר מטוסים, כגון A-10, F-15, SU-27, SU-25. השליטה במטוסים מאוד מפורטת וריאלית, כולל שליטה במכ"מ, יש הפשרות לבחור מרחק, זויות צידוד וגובה וכו'. בלוח שעונים העל עובד, כולל שעוני G, טמפרטורה, גובה, נוריות וכו'.

יש שליטה על מכ"מ שמיועד לפגוע במטרות מעבר לטווח ראייה וכן מכ"מ לטווחים קצרים. כל מטוס, יש לו שליטה משלו על מכ"מ, מערות התרעה שונות וכו'.

בקציצר, מי שאוהב סימולטור טיסה מודרני, לפי דעתי המחשק פשוט מעולה. גרפיקה מדהימה, איכות שבה רואים ערים, בתים בודדים, עצים וכו' מרשימה ביותר. ללא ג'ויסטיק אי אפשר לסחק אותו, צריך גם ג'ויסטיק שיש לו שליטה על הגה כיוון או פדליות מיוחדות.

התחלתי לחפש את המחשק אחרי שנמאס לי מ-IL2 SHTURMOVIK ו-PEARL HARBOUR. לקח לי זמן להתרגל לנחיתה "הפוכה" (במטוסי בוכנה של מלה"ע 2 בד"כ נוחתים עם האף ורק אחרי זה זנב, סכמת משולש הפוך).

כמובן אחרי מטוסים של מחחמת העולם השנייה שהיו מצויידים בהרבה תותחים (אהבתי במיוחד FW190 A9), קצת קשה להסתדר אם תותח אחד ועוד יש לו מאט פגזים. אבל לא נורא, יש טילים! :twisted:

את המשחק קניתי במקרה, בשופר-סל היתה מבצע, מחשק עלה רק 35ש"ח מסדרה XTREME, ככה גם פעם קניתי כוכב כחול.

פשוט משחק מדהים, שליטה כ"כ מציאותית (לפחות עד כמה שאני יכול לדמיין, כמי מעולם לא הטסתי מטוס אמיתי :oops:).

למרות אביוניקה די פרימיטיבית, אהבתי יותר את SU-27, ה-F-15, יש לו מנועים קצת חלשים במשחק ומלאי מוגבל של דלק פנימי, כל השאר בבידונים שמסרסים את המטוס.

כמובן שמשחק בגלל שהוא מאוד מפורט לשליטה, דורש לזכור המון שילובי מקשים, ורק עם ג'ויסטיק אי אפשר להסתדר.

מי שאוהב סימולטור טיסה מודרני, ממליץ בחום. מאז כוכב כחול שמאוד אהבתי אותו, סימולטורים התקדמו בצורה מרשימה ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף להמלצה- הגרפיקה מדהימה במשחק הזה. אני זוכר במיוחד את הפירוט האדיר של הטקסטורות.

אגב, עדיין אפשר לקנות אותו ב 35 ש"ח? אם כן, קניתי :-D.

אגב, לא מפתיע שאהבת את הפוקה-וולף, יש לו 8 תותחים אם אני זוכר נכון (בניגוד למקלעים ברוב המטוסים האחרים).

"ai motoare capul doare"

פורסם

קניתי את המחשק ביום חמישי. אני מניח שעדיין אפשר לקנות. לא יודע מאיזה איזור אתה, אבל המחיר היה בשופר סל בעפולה (קוסמוס לשעבר מול בית חולים העמק).

FW190 A9 היה מצוייד בשני תתי מקלע בסביבות 13 ממ על אף, 2 תותחים 20ממ בשורש כנף ועוד שני תותחים 20/30ממ בכנף או 20ממ כפול בפוד או 30ממ קצר בפוד.

כלומר היה אפשר להגיע אפילו ל-8 תותחים. :wink: אני תמיד הייתי לוקח 2 -30מ"מ בכנף, ירייה אחת ואין מטוס אוייב. אהבתי גם טקטיקת זום בום כשאתה הולך חזיתית על מטוס אויב - במקרה הזה כדאי ללכת מלמעלה, ככה בליסטיקה עדיפה. גם אהבתי YAK 9K עם תותח 45 מילימטר, הוא מוריד כל מטוס בירייה אחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

IL2, זו רמה מאוד גבוהה של סימולצייה, מעבר לזה, יש בו עוד המון דברים שעשו להם סימולצייה בצורה יוצאת דופן, כמו שליטה על PROP PITCH בנוסף ל-THROTTLE, פתיחים של רדיאטורים, התחממות מנוע ותוצאות שלה. יש מטוסים עם נייטרו :twisted:.

גם אפשר לשבח במיוחד את הפגיעות שרואים בגוף מטוס באופן ויזואלי והתנהגות מטוס אחרי פגיעה. למשל אם פגעו במיכל שמן, אחרי שכל השמן נשרף ונגמר המנוע מתחיל לחרוק, הטורים נופלים, ממש כמו שהייתי מצפה שיקרה במציאות או למשל חור גדול בכנף פוגע קשה בתמרון.

בהמשך של המחשק, PEARL HARBOUR נחיתה על נושאת מטוסים תוך כדי תפיסה עם וו בכבלים לבלימה, קיפול כנפיים, שחרור נעליים של גלגלים וכו'.

LOCK ON נעשה ע"י אותה חברה רוסית ויש אומרים שמנוע שלו מבוסס על IL2 אך משופר. איזה כיף זה לטוס בעיר בין בניינים. 8)

לקח לי המון זמן ללמוד IL2, אני לא אוהב "הנחות", לכן נתיחה המראה וכו', אני בוחר את האפשרות "כמו בחים".

עכשיו אני לומד LOCK ON, מתרגל לנחיתה, כבר הספקתי להפיל כמה מטוסים ןעברתי משימה ראשונה שלי.

פורסם

כוכב כחול היה נוסטלגיה :), זוכר את עצמי משחק עליו מזמן , משחק ממש חמוד וטוב.

פורסם

מתעלק בקטנה (פתחתי על זה שרשור ממש מזמן ולא קיבלתי בו תשובה)

ב ~98 (שכמובן מיועד ל WIN 98/95) היה סימולטור טיסה שבו יש איגל-טאלון (F15)

אני זוכר ביקורות של טייסים (בפורום משחקים שכבר לא קיים) לגביו כ 4-5 שנים אחרי שהוא יצא ושם טענתם שזה הסימולור הכי "אמיתי/מוחשי" שיצא ל PC

התוכלו לאמר לי את שמו/קישור/בקיצור אני רוצה אותו, תודה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע מה זה טאלון. F15 נקרא איגל וזהו. המשחק היחיד שאני יכול לחשוב עליו שמזכיר לי את מה שאתה אומר הוא פלקון 4, שמבחינת תפעול המטוס היה מציאותי ברמה מדהימה (למשחק הזה יש ספר של 500 עמודים!).

מצד שני, פאלקון 4 היה עם F16, אז אולי זה לא זה. יכול להיות שאתה מתבלבל?

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...