Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיגנט הם לא כלים סופר איכותיים בטופ של הליגה, אבל הם תמורה מצוינת למחיר, והם עושים את העבודה היטב גם בשימוש יומיומי במוסך.

גם אם אחד הכלים מתקלקל פה ושם, בראייה כוללת מדובר בעיסקה טובה, והשירות בסדר גמור, לפחות ממה שאני נתקל בו.

הם מתקנים לי עכשיו שני פנסים על חשבונם, לאחר יותר משנה של שימוש אינטנסיבי יומיומי במוסך.

אני לא חושב שחובב כלשהו יקבל את התמורה למחיר שהוא שילם בשימוש עם כלים שיקרים מהסיגנט פי שתיים, אלא אם הוא כן הוא יוצא במעבורת חלל לירח ולא יכול לסבול מצב שבו כלי כלשהו יתקלקל. לא הייתי זורק מהמדרגות את אשתי אם היא היתה נותנת לי סט SNAP-ON ליום-הולדת, אבל לא היה עולה בדעתי להשקיע בזה בעצמי.

פורסם

יש לי את הסט של AMPRO, רק לא כמו בקישור אלה זה שמגיע המזוודה פלסטיק. אני מרוצה מאוד בנתיים,

משתמש בו כבר 4 חודשים כמעט כל יום.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לי יש סט קטן של סיגנט +סט אלן סיגנט +כלי שניקנו בבודדים שלהם.

(+הרבה כלים אבל לא קשורים לנושא)

לחבר אחד יש סט קסקו מקביל לסט שלי , הוא עבד איתו הרבה פחות אבל עדיין זה נראה ציוד טוב.

לחבר אחר יש סט כמו שלי ונשבר לו המתאם שהופך את המאריך לידית (סט 24 ) החנות התחייבה להחליף מיד(הדביל לא הלך להחליף את זה כבר שנתיים).

בהחזקה של הכלים החקלאיים בקיבוץ שלי יש הרבה בוקסות קאסקו לצד הרבה חברות אחרות ,לא שמעתי שהן נשברות יותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...